@tasha5 no teraz som si to pozrel nokia 3109c, si vygugli ak chces nema to ziadne funkcie, ma to prasknuty displej ale to posiela smsky a telefonuje, co viac potrebujem ja s tymi dotykovkami ajtak neviem narabat
@tasha5 no mne by nevadilo ani kebyze ziadny nemam, takze vyraz staci nie je ten spravny ale dnesna doba si vyzaduje, aby clovek mal telefon..co s tie funkcie? ja by som akurat fotak pridal..to sa obcas zide, napriklad pred tyzdnom som chcel v praci odfotit lisku a som nemohol
@belzeboss jaaaj tak, no ale ved obcas sa zide .. to su: no fotak ,mp3,radio , lepsi fotak, a pamatovku, nic extra a na net pristup neuskodi , taak si poriad taky aby si mohol
@tasha5 mp3 si nosim klasicku, viem, ze tak by som mohol nosit o jednu vec menej..ale je to tak nejak uz zvyk a net v mobile ani moc nechcem, dost casu zabijam na nete aj ked ho nemam v mobile, viac uz netreba..no mozno niekedy v buducnosti, budem nad tym uvazovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
88 komentov
LG neviemaký. pekný.
Sony Ericsson Xperia
HTC WildFire S
^^
odpoved pre chalanov: nokia e7
HTC Wildfire S
Iphone
Bol by to skvely mobil ak by nemal taku malu internu pamat.