sony xperia z. najlepsi telefon ever, nevymenim kym sa nerozpadne. androidy sice maju tendenciu stratit plynulost a celkovo zacat blbnut po dlhom pouzivani, no tento zazrak drzi uz treti rok uplne bez problemov.
a aby som nezabudol, baterka je tiez velmi obstojna. uz rok ho na intraku pouzivam ako wifi router, cize ma za sebou asi pol miliardy nabijacich cyklov, ale baterka je stale ok. sice sa to na kapacite zacina pomaly prejavovat, ale jeden den normalneho pouzivania stale vydrzi bez problemov.
Sony z1 compact, milujem ho. Už so mnou žije 3 či 4 roky a ide ako hodinky. Opakujem. Milujem ho a nedokážem ho vymeniť za iný... Fakt to bol šťastný výber. Rovnako je spokojný aj brat.
Už niečo vyše 2 rokov. Výborný telefón, mám ho strašne rád. Budúci mesiac už asi budem kupovať nový, pretože mi odchádza vstup na slúchadla a už má trochu obité hrany a to hlavné, nepodporuje LTE... ale asi si ho dám opraviť a budem používať oba dva. : )
Htc desire 610. Nemenila by som, kym funguje mam ho 2 roky, zazil nespocetne vela padov a aj ked ma len plastovy kryt a konstrukciu, drzi pokope. Aj displej sa mi este nerozbil ani nepraskol, ani poskrabany nie je a to ho pouzivam denne a prichadza do kontaktu s roznymi povrchmi jedine - co pozorujem je to, ze sa zacal trosku prehrievat obcas a kratko drzi baterka ale to je tym ze vkuse ide. Chystam sa na jeho reboot tak uvidime ako bude fungovat po nom
@ygor mal som 3 roky a pridávam sa k tebe fakt nesmierne odolný telefon
pred mesiacom som nokiu vymenil za xperiu mini pro a na to že ma vyšla na 20 eur je to celkom fajn telefon
iPhone 4, uz 3 roky a vsetko fajn len z nicoho nic mi pred asi 3 mesiacmi prestal fungovat whatsapp...pise mi pri otvarani ze Cas a datum na vasom telefone je nespravny, nastavte spravny cas a datum a skuste to znova (podotykam ze vsetko mam tak jak ma byt )
@4lex Samsung Touchwiz a 1-1,5 GB RAM nikdy nebola a ani nebude šťastná kombinácia Nabudúce si rozmysli, aký telefón si kúpiš ... Nie len na zaklade vzhľadu, ale kukaj aj na parametre... A recenzie
samsung galaxy trend plus ... nie je pre náročných ja som ale spoko na to, že ho používam fakt len na sms a volanie a aj to len raz za čas... plus ako budík
Huawei ascend p7 a som nadmieru spokojná, uplne najviac topka mobil (plánujem si kúpiť Huawei Mate 8 Moonlight ale čakám kým padne cena a trochu ušetrím) ale Huawei jednoznačne, už nikdy nechcem iný
@77hanes77 s6 edge plus pojdem mozno dneska objednavat ale stale som si neni isty ci nezobrat radsej lumiu 950 xl. ta je zatial vo vsetkych smeroch lepsia. ale skus ma presvedcit
Mám Honor 4C zatiaľ asi pol roka a som spokojná, moje požiadavky spĺňa, nemrzne, reaguje svižne, batéria vydrží v pohode... akurát pamäť by mohla byť trocha väčšia a systém krajší, chýba mi appdrawer a už ma "žerú mrle", ešte som nemala mobil tak dlho bez toho, aby som ho prinajmenšom nerootla a nepohrala sa s custom ROMkami
@77hanes77 kolko ti vydrzi baterka? mas ho rootnuty? resp je nieco take cim to mozes rootnut bez toho aby si poskodil knox a mohol robit aj updaty? ma uz aj tu always on funkciu z sgs7?
@kosmiklove Baterka zhruba 1 deň ... Záleží od používania ... S6tky majú všeobecne slabšiu batériu... S6 edge plus má sice 3000mAh batériu miesto 2600mAh, ale výdrž nie je o veľa väčšia ...
Nie, nemám ho ROOTnutý a ani v tom zatiaľ nevidím zmysel pri taktom mobile
Always-on funkciu to nemá, má to ale režim nočné hodiny... V noci sa ti na rohu displeja zobrazujú hodiny, dátum, %batérie a udalosti ....
Ako som už spomínal, root som zatiaľ neriešil, ale čital som, že na S6tku je nejaký nástroj, čo urobí ROOT bez zmeny počítadla KNOX.
Či to je aj na S6 edge plus neviem... Ale zrejme áno, keďže chipset majú rovnaký
Podotýkam, že mám 64GB verziu ... 32 GB by mi nestačila (slot na pamäťové karty to nemá)
S7, hoci aj klasická ti ponúkne navyše ešte väčší výkon, vodeodolnosť, slot na pamäťové karty, väčšou batériu so lepšiou výdržou a always-on displej .... Na začiatku k nemu dávali darček tie okuliare Oculus pre virtuálnu realitu.
A klasická verzia S7 (bez edge) stoji o trosku viac, ako S6 edge plus ...
Čiže zváž si to ....
Každopádne, ja som so svojou S6 edge plus spokojný... A či by som si ho kúpil znova? Áno ... aj napriek novším modelom S7 a S7 edge
Hoci priznávam, že S7 edge by ho vďaka väčšej baterii rada nahradila
@77hanes77 32gb verzia mi staci. teraz mam 32gb lumiu a v pohode nakolko nemam pamat preplacanu filmami, hudbou alebo fotkami (tie taham priamo z onedrive a toto ma stve ze android to nedokaze tiez. aspon o tom neviem)
s6 edge+ mozem mat za 400...s7 edge az za 560. coz je cena ktoru neviem ci sa mi opati za nu davat.
a celkom by ma zaujimalo preco nevidis zmysel v roote. akoze ani ja ho nejak nepotrebujem. ide skor len o napr greenify (aj ked dokaze setrit baterku aj bez rootu uz po novom) ale napr mam rozne zalohy save z hier este zo stareho tabletu. a keby som si chcel nieco obnovit - bez rootu nehrozi...
lumiu 950 xl mozem mat za 360...coz je cena uplne niekde inde a ma system v ktorom som zabehnuty. len ma trapi ze neviem jaka ho caka buducnost. 950 je posledna lumia. co bude potom nikto nevie. hovori sa o surface phonoch ale udajne ms nerata s sk/cz trhom vobec. tak ci nebude lepsie si zvykat na android. na win som presiel len koli nokii ktora s tym uz pomaly nema nic spolocne a vsetky vyhody ktore winu priniesla uz ms pochoval. takze asi tak
Samsung Galaxy Ace 4 a som spokojný, pretože zatiaľ funguje perfektne ... čoskoro bude mať 2 roky
Každopádne to nie je veľa ale pri dnešných moderných high-tech sračkách, ktoré vydržia maximálne rok a aj to už začínajú zamŕzať je doterajšia životnosť mojej mašinky slušná
Huawei Ascend G620 S mám ho skoro 1,5 roka, chcela by som ho ale vymeniť, lebo často zamrzne, je pomalý, lezie mi na nervy, že je vnútočná pamäť malá, a pokiaľ sa nedajú aplikácie premiestniť na kartu, tak mám smolu, a nemôžem nič sťahovať.... a nový neviem aký si kúpim, lebo sa mi nechce polroka gúgliť, že aký mobil tak to asi skončí pokladničkou, kde si budem šetriť na iphone
Samsung Galaxy S5 neo... mam ho vyse pol roka a v zivote mi nezamrzol ani nezblbol a to aj dost hram hry...skvely fotak, baterka tiez vydrzi v pohode, akurat interna pamat by mohla byt lepsia ale to nevadi...mala som vela telefonov a kazdy jeden blbol. toto je prvy na ktory nemam zleho slova
@kosmiklove cooo ja mam uplne najlacnejsie prestigio a kazdy ma za neho vysmieva,ale uz mi asi dvasto krat padol na zem a stale zije a ani raz mi nesekol a nemala som s nim ziaden problem a to ho mam uz rok aj daco, a bol totalne lacny co je pre mna najdolezitejsie.
Ale tak zas ja si nejak na mobile nezakladam,je mi to jedno
@34 !
aj ja mám huawejka p7 (rúžového a slúži mi oddane a lojálne už tretím rokom, najviac spokojná som po netechnickej stránke má prekrásny dizajník (jemne skopírovaný od jabĺčok, ale fuck it , a po tom, čo som ho veľmi nešetrila a nechala spadnúť asi tak 54683354x stále žije a nemal ešte ani pavučinku... a tie fotky... fotí jak boch!
...ale ako Ascend P7 je v tomto čase už za lacný peniaz (nikdy nebol predražený, lebo predsa len, je to huawei, no o to lepšie), ale siahla by som už asi po novších modeloch P8 alebo ak máš pár evri naviac, tak bez váhania aj P9!
Honor 4C - maximálna spokojnosť, za málo peňazí veľa "muziky".
@darkestangel odporúčam stiahnuť tento motív ( » goo.gl/GgifZf)... a ak ti chýba app drawer tak sa k tomu ideálne hodí Google Launcher. Systém potom vyzerá skoro tak elegantne ako čistý Android.
iPhone 6s, a som veľmi spokojná. Ak môžem odporúčiť tak aj 6 SE je fajn. Samozrejme nie každému vyhovuje apple… vtedy by to volila asi Honor alebo Lenovo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
tento mobil ma asi prežije, síce nevie skoro nič ale je nezničiteľný
a v podstate vsetko co potrebujem zvlada aj ked troska pomalsie (ale to je aj moja chyba) lubkam ho
Tento. A som. Nadmieru.
a je vodotesny!
Nabíjam ho celú noc, zapnutý vydrží 3 hodiny. Málo pamäte, seká. Ale ked potrebujem niekam zavolat tak vzdy sa dovolam.
» cdn3.mobilesiri.com/wp-content/uplo...
Huawei Ascend G7.. mám ho vyše roka a som celkom spoko, len displej je už od septembra prasknutý a foťák zas nemá takú kvalitu ako sa zdá
plne spokojný, veľa toho prežil
Už niečo vyše 2 rokov. Výborný telefón, mám ho strašne rád. Budúci mesiac už asi budem kupovať nový, pretože mi odchádza vstup na slúchadla a už má trochu obité hrany a to hlavné, nepodporuje LTE... ale asi si ho dám opraviť a budem používať oba dva. : )
pred mesiacom som nokiu vymenil za xperiu mini pro a na to že ma vyšla na 20 eur je to celkom fajn telefon
Zatiaľ spokojnosť vo všetkých smeroch
10/10
včera som ešte mala klasický tlačítkový z orangeu.. ale vykúpal sa a už ho nemám
A maximálne spokojný.
Kupoval by som už rovno S7 edge
Hoci som šťastným majiteľom s6 edge plus
skor ma stve ze aplikacie ktore mam rad mi na androide nesadli
Nie, nemám ho ROOTnutý a ani v tom zatiaľ nevidím zmysel pri taktom mobile
Always-on funkciu to nemá, má to ale režim nočné hodiny... V noci sa ti na rohu displeja zobrazujú hodiny, dátum, %batérie a udalosti ....
Ako som už spomínal, root som zatiaľ neriešil, ale čital som, že na S6tku je nejaký nástroj, čo urobí ROOT bez zmeny počítadla KNOX.
Či to je aj na S6 edge plus neviem... Ale zrejme áno, keďže chipset majú rovnaký
Podotýkam, že mám 64GB verziu ... 32 GB by mi nestačila (slot na pamäťové karty to nemá)
S7, hoci aj klasická ti ponúkne navyše ešte väčší výkon, vodeodolnosť, slot na pamäťové karty, väčšou batériu so lepšiou výdržou a always-on displej .... Na začiatku k nemu dávali darček tie okuliare Oculus pre virtuálnu realitu.
A klasická verzia S7 (bez edge) stoji o trosku viac, ako S6 edge plus ...
Čiže zváž si to ....
Každopádne, ja som so svojou S6 edge plus spokojný... A či by som si ho kúpil znova? Áno ... aj napriek novším modelom S7 a S7 edge
Hoci priznávam, že S7 edge by ho vďaka väčšej baterii rada nahradila
s6 edge+ mozem mat za 400...s7 edge az za 560. coz je cena ktoru neviem ci sa mi opati za nu davat.
a celkom by ma zaujimalo preco nevidis zmysel v roote. akoze ani ja ho nejak nepotrebujem. ide skor len o napr greenify (aj ked dokaze setrit baterku aj bez rootu uz po novom) ale napr mam rozne zalohy save z hier este zo stareho tabletu. a keby som si chcel nieco obnovit - bez rootu nehrozi...
lumiu 950 xl mozem mat za 360...coz je cena uplne niekde inde a ma system v ktorom som zabehnuty. len ma trapi ze neviem jaka ho caka buducnost. 950 je posledna lumia. co bude potom nikto nevie. hovori sa o surface phonoch ale udajne ms nerata s sk/cz trhom vobec. tak ci nebude lepsie si zvykat na android. na win som presiel len koli nokii ktora s tym uz pomaly nema nic spolocne a vsetky vyhody ktore winu priniesla uz ms pochoval. takze asi tak
Greenify je zbytočné ... Mobil má už predinštalovaného "Inteligentného správcu", ktorý plní rovnaký účel ...
400€ za S6 edge plus je slušná cena
1. GSmart Guru GX, nadherny, rychly, vykonny, bohuzial pri mojom neprestajnom jebani o zem umrel digitizer.
2. Samsung Galaxy S3 pozicany prozatim, pavucinka a pokazeny screenlock. Skaredy, ale skvele sa na nom pise, vyborna odozva.
3. Xperiu L s pokazenym zvukom, mobil mojho srdca
Každopádne to nie je veľa ale pri dnešných moderných high-tech sračkách, ktoré vydržia maximálne rok a aj to už začínajú zamŕzať je doterajšia životnosť mojej mašinky slušná
a 10/10 milujem ten telefón!
Ale tak zas ja si nejak na mobile nezakladam,je mi to jedno
aj ja mám huawejka p7 (rúžového a slúži mi oddane a lojálne už tretím rokom, najviac spokojná som po netechnickej stránke má prekrásny dizajník (jemne skopírovaný od jabĺčok, ale fuck it , a po tom, čo som ho veľmi nešetrila a nechala spadnúť asi tak 54683354x stále žije a nemal ešte ani pavučinku... a tie fotky... fotí jak boch!
@darkestangel odporúčam stiahnuť tento motív ( » goo.gl/GgifZf)... a ak ti chýba app drawer tak sa k tomu ideálne hodí Google Launcher. Systém potom vyzerá skoro tak elegantne ako čistý Android.
Spočiatku hej, ale po pár mesiacoch sa mi začal celý kaziť.