Mám xperiu s androidom a je to perfektný os, len dementi ho považujú za blbosť lebo android je vhodný pre technicky viac zdatných. Predtým som mal N95 so symbianom a keď to mám porovnať tak android je lepší. Mal som aj htc s windows mobile ale nejak často to mrzlo tak som ho predal
A kde je sakra iOS? Teda okrem ostatnych ktore tam chybaju..
@kosmiklove To, ze uz niesu nove modely s win mobile neznamena, ze ho ludia nepouzivaju.. to akoze mali hned hodit do kosa a kupit si novy ci co? Aj microsoft povedal, ze este rok dva ho chcu udrzat nazive.. Jo a btw, meego este na ziadnom mobile neni ten tam teda nechyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@exploited154 mimochodom chyba ti tam megoo, maemo, bada, blackberry atd atd...
@klaudiqaaa moj clovek...neviem co na nom vsetci vidia..komplikovany a chaoticky
@kosmiklove To, ze uz niesu nove modely s win mobile neznamena, ze ho ludia nepouzivaju.. to akoze mali hned hodit do kosa a kupit si novy ci co? Aj microsoft povedal, ze este rok dva ho chcu udrzat nazive.. Jo a btw, meego este na ziadnom mobile neni ten tam teda nechyba
Krásne si viem nabootovať MeeGo na Nokiu N900
@tenpatic mas N900?
1. otazka neznela len aky mas os ale aj aky by si chcel mat...takze chyba..
2. pokial viem tak nokia n900 ma od noveho fw (ktory by uz mal byt vonku) multiboot maemo/meego @tenpatic to moze dosvedcit
..kvak..