@druheja no je to dosť orientačné, nakoľko pri tej váhe záleží aj na tom, či máš veľa svalstva alebo len tuk a každý má inak rozložený tuk v tele, takže je to len orientačný údaj
ja mám podľa toho tiež výraznú podváhu a pritom by som ešte potrebovala schudnúť
Čo to znamená: Máte primerané BMI. Nie je vhodné pokúšať sa o redukčnú diétu. Ak trváte na miernom znížení váhy, obmedzte sladkosti a pridajte štipku pohybu. Škrtenie stravy a diétovanie by vám skôr ublížilo, ako pomohlo schudnúť.
Čo to znamená: Máte primerané BMI. Nie je vhodné pokúšať sa o redukčnú diétu. Ak trváte na miernom znížení váhy, obmedzte sladkosti a pridajte štipku pohybu. Škrtenie stravy a diétovanie by vám skôr ublížilo, ako pomohlo schudnúť.
Váš obvod pása signalizuje nadváhu. Dostáva vás do pásma mierne zvýšeného rizika zdravotných komplikácií súvisiacich s nadváhou. Opasok vám odkazuje: opatrnejšie pri jedení."
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. idem sa hodit z mosta..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a ak by ste si chceli vypočítať, tak bmi kalkulačka je napríklad tu: » www.chudnutie-ako.sk/bmi/...
ja mám podľa toho tiež výraznú podváhu a pritom by som ešte potrebovala schudnúť
že som si nevšimla
"Obvod pása by ideálne mal byť okolo 64 cm" Môj pivný pupok sa vážne nezaprie, mám tak 75
"Podľa ideálnej váhy máte asi 5 kg podváhu." skôr 5kg rezervu, keď mi prestane fungovať metabolizmus tak, ako doteraz
Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 52 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 64 cm
Podľa ideálnej váhy mate nadváhu 1 kg.
no možem ich ...... ja neviem ako by som dala dole 6 centimetrov a že nadváha
ja som s mojou postavou nadmieru spokojná
a že i keď mi to vraví tak "vraví", ja podváhu nemám
tak to určite nie ani náhodou nepotrebujem mať viacej kíl
Nie vlastnou "vinou"
"Podľa ideálnej váhy mate nadváhu 2 kg.
Podľa opaska máte nadváhu najmenej 2 kg.
Pravda by teda mohla byť niekde okolo čísla 2 kg.
Váš obvod pása signalizuje nadváhu. Dostáva vás do pásma mierne zvýšeného rizika zdravotných komplikácií súvisiacich s nadváhou. Opasok vám odkazuje: opatrnejšie pri jedení."
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.. idem sa hodit z mosta..
Odhad tuku v tele je 19%
Ideálna hmotnosť by mala byť okolo 59 kg
Oobvod pása by ideálne mal byť okolo 69 cm (mám 62
Podľa ideálnej váhy máte asi 6 kg podváhu.
TAK PEKNE..zase som sa niečo nové dozvedela..