@kosmiklove spravila mi to nie len ze casom, ale po par mesiacoch...neviem ako bezni ludia, ale ja si nekupujem telefony na stvormesacne pouzitie to iste sa stalo aj bratovi, taktiez po par mesiacoch, este skor ako mne, a nie len kvoli tomu, toho je tak vela ze by som o tom vedela napisat blog rovno, seka mi a zamrzava, a to ani nemozem pisat rychlo smsku pretoze to mam istotu ze mi zamrzne a potom sa restartne, okrem toho sa mi svojvolne restartuje vlastne uplne hocikedy ked sa jej zachce aj v pokoji polozena na stole, obcas pocas pouzivania sa zrazu sekla takym sposobom ze sa spustil hlasny nepretrzity vysoky ton co bolo uplne super v mhdcke plnej ludi a desiatky vystrasenych tvari na teba pozera, alebo napriklad na hodine nemciny, a dalo sa to zastavit jedine rozobratim telefonu a vybratim baterky, a o vydrzi ani nehovorim...verim ze taketo extremy nepostihuju vacsinu nokii, no aj tak, z viacerych dovodov mam k tejto znacke uz averziu
@kosmiklove a ty citas co pisem? hovorim, ze tie co su dobre su skarede
ani jeden co vyzeral k svetu nebol nic moc
a hej Lumiu som videla a nebola pekna a necitala som na nu skoro nic dobre, neviem kolko tych druhov lumii je, ale tie lepsie boli zas ako vravim, skarede
@lenuli preslo mi cez ruky vela telefonov ale toto sa mi teda este nikdy nestalo...ono vseobecne u kazdej znacky ked kupis nejaky kazovy kus tak sa ti bude jebat stale dokola...
prednedavnom som mal htc...to iste mal aj sused a jeho dcera...mne sa tam zrutil cely system a sused musel pre istotu obidva reklamovat co mal s nimi mal nejaky problem..
@nixxina hej lebo vam zenskym zalezi len na tom ako to vyzera...keby bol ten telefon neviem jaky shit tak si ho kupis len preto ze sa ti paci...celkovo ale myslim ze sa do toho prd rozumies ked nieco taketo napises...
tych lumii je vela...ale ked sa ti nepacila taka lumia 800 tak nechapem ako sa ti moze pacit htc ktoreho kazdy telefon vyzera rovnako...a mimochom desire s je len vacsi wildfire s s troska vacsim vykonom...
@kosmiklove no tak ale uz dufam aspon chapes moju averziu voci nokiam a kazovy kus...moze byt, ale tym padom maju tych kazovych kusov ponekud vic kedze bratovi sa tiez podobne zasekavala a zamrzala...a co som pocuvala od znamych skusenosti s ich nokiami tak tiez neboli zrovna najruzovejsie cize jednoducho nemam dovod ju ospevovat, nicim ma nepresvedcila, chcem vyskusat zas nieco ine, thats all...a jedna sa o n82
neseka, dobre foti, baterka vydrzi dobre, nevyzera zle...a to mi staci.. pri ziadnej nokii som to nenasla aspon podla recenzii atd a ak hej bol velky, a nekupim si mobil co sa mi nepaci ked si mozem taky co s ami paci... a hlavne neni to tehla
a nie nerozumiem sa do toho az tak ale nejak mi to neprekaza
@lenuli cakal som ze das nejaku dotykovku...N82 je uz z tych starsich kuskov z doby kedy nokia pustala telefony do obchodov s nefinalnymi verziami firmware...mne tiez moja N95 ktoru som mal kedysi HODNE robila problemy ale to len zo zaciatku...neviem ci si ten firmware aktualizovavala ale pri smartfonoch je to dost nutne...N95 s finalnym firmwerom uz bol takmer dokonaly telefon...a to ti povie kazdy kto ju mal...
@nixxina co sa tyka sekania - je tam android, aj ten ma svoje slabe chvilky...baterka vydrzi dlho? co je u teba dlho? htc som vybil za 4 hodiny na nete...nokia mi vydrzala 2 dni...ak s tym telefonom nic nerobis tak ti mozno dlho vydrzi...dobre foti? htc fotia najhorsie...najlepsie su na tom nokie a iphony, potom samsung a obcas aj sony...ale ked mi niekto povie ze htc foti dobre...
@molline ja mam lumiu 920 a ked som ukazoval tipkovy co dokaze ktory ma samsung galaxy s3 tak nechapal...uz je pomaly tradiciou ze ludia do nokie len picuju...a nechcu vediet ani vidiet ako a v com je dobra lebo sa boja...
HTC PURE s windows mobile 6.5 a custom roms - sice uz starsi telefon, ale zatial najlepsi aky som mal a za tri roky pouzivania len sama spokojnost
+
ZTE Grand X In (ako druhy telefon) s android 4. Uz bezim na custom romke ktora sice je o nieco malo lepsia ako original ale inak nic moc. Po HW stranke je ten telefon vykonny a rychly (Antutu benchmark 11700b) co na telefon v tej cenovej kategorii je super (pre porovnanie vykony: htc one x - 13700b, htc desire x - okolo 5500b). Avsak celkovo som s tym telefonom neni spokojny. Android je strasny system, leze mi krkom uz od prveho dna a i napriek jeho mnozstvu vymozenosti a v danom telefone aj rychlosti systemu ho nemam rad a kazi celkovo moj dojem z celeho telefonu. takze u mna android prvy a posledny krat (nemal som sa dat ukecat znamym nech ho skusim).
@djdaniels to si moj clovek...preto som kupil lumiu a som spokojny...nema sice tolko vymozenosti ako android a uzavrety s cim su spojene urcite obmedzenia ale to naco je telefon urceny zvlada bezkonkurencne najlepsie...
@molline naco by bol tebe alebo segre taky telefon?
@kosmiklove no vsak prave preto som si vzala 710 ten mi bohate staci, ma vsetko co potrebujem aj viac sestra vravi ze chce konecne nejaky poriadny telefon aj tak sa cudujem ze chce za 920 vyhodit tolko penazi
@molline tak u nas sa este oficialne nepredava...mal by tu stat cca 570e...ja ho mam za 378e z ceska dovezeny...to tvoja segra je zatazena na taketo veci? to kolko ma rokov?
@kosmiklove pri zapnutom wifi volani etc mi vydrzi dva dni, oco ma Desire X ma tam zapnute este aj bluetooth aj wifi aj vsetko lebo sa mu yo nechce vypínat a vydrzi este dlhšie, 4 hodiny su bullshit fotil si s kazdym htc? viem o nokiach ktore fotia hodne na hovno, neviem co si tu dokazujes , bola by hanba aby tvoja supermegaturbo nokia za 500000 euro fotila nahovno a vydrzala den si porovnaj HTC za 250 a nokiu za 250, nie HTC za 250 a nokiu za milion ked si taky znaly..
@nixxina omg -.- zapnute wifi mozes mat kolko chces...pokial si neni na nete tak to az tak baterku nezere...bol som na nete v robote a po 4 hodinach uz pytal nabijat...a vlajkova lod od HTC a teda HTC One X vydrzi na nete cez 3G len 3 hodiny...
a samozrejme ze su aj nokie ktore fotia na hovno (u kazdej znacky fotia low endy na hovno) ale celkovo nokia robi lepsie fotaky...nikde som nepisal ze porovnavam vo foteni tvoj desire s mojou lumiou...celkovo ale ked si porovnas najvyssie modely ako sony xperia t, htc one x, samsung galaxy s3, iphone 5 s nokiou lumiou 920 tak nokia je jasny vitaz...
a za dalsie mam osobnu skusenost s tym ze nokia za 300e s fotakom bez AF fotila lepsie lepsie ako vtedy najlepsie htc na trhu ktore stalo 550e a to uz je co povedat...
už pol roka mám požičaný telefón od kamaráta netuším čo to je, ale je to dáky veľmi starý samsung aj keď sa to na ňom nedá prečítať, ale už má farebný displej...a baterka drží iba vďaka lepiacej páske a často sa sám od seba vypína
Mám LG t385. Nič moc to nie je ale na moje používanie telefónu čo zahŕňa telefonovanie, SMS-kovanie, občas WiFi keď mame v škole nejakú nudnú hodinu mi to stačí. Celkom som s ním zatiaľ(klopklopklop) spokojná. Nemám ho dlho takze ešte neviem posúdiť nejaké vážne nedostatky. Asi len že má slabý foťák. Ale to dajako prežijem. Vravím, nie som nejaký náročný používateľ. Hlavne čo sa mobilov týka.
@kosmiklove asi viem kolko to vydrzi na nete, ked na to na nete byvam furt, a tri hodiny to niesu musim ta sklamat
a ja sa stebou nehadam, mne je to uprimne jedno co si o tom myslis, beztak vyhodit na mobil nad 300e je podla mna kardinalna chujovina...naco, uplne zbytocne, a u mnoha ludi cista pozerina ... ) az na velmi malo vynimiek)
@nixxina ak chodis na net cez wifi tak to je este v pohode...ale skus sa pripojit cez mobilne data a zapni si 3G...potom uvidis co je to za 3-4 hodiny vybity telefon a presne o tom hovorim...alebo si pusti nejaku narocnejsiu hru...
vyhodit za telefon viac ako 300e je chujovina? dobre to je tvoj nazor...neviem kolko mas rokov (pochybujem ze 13), ty by si tolko za telefon mozno nedala kedze jeho funkcie na plno nevyuzijes...u mna to je ale iny pripad...pre mna telefon do 300e neni telefon...ja potrebujem nieco poriadne...
@kosmiklove no nie nemam 13 mam podstatne viac no ..
tak hovorim, ze na vynimky, ak to pouzivas tak okej, ale vacsina ludi si kupi , teraz najnovsie samsung galaxy 3ku maju tam dve aplikacie volaju a pisu smsky a super mam telefon za milion idem sa s tym chvalit a najlepsie je ..oooo rodicia mi kupili telefon za milion sice ho nepouzivam ale stal vela a je dobry
tak jo no ja som sa zvykla hravat, ako kedy , dakedy vydrzi dakedy nie, ale nema az taku zlu baterku
ZTE Skate.. celkom v pohode, páči sa mi ten veľký displej a dobre mi prehráva videá na YT ale zvykne mi sekať FB aj mobil, čiže na to dostatočne hreším
Mám Nokiu 500 a som spokojná z toho hľadiska, že vramci toho, že som verna nokiam je pohode.. a tiež je veľmi dobrý fakt, že veľa prežije... pády a také veci... ale all in all spokojná nie som, ale to mám za to, že sa držím Nokií chcem si zaobstarať tentokrát niečo iné ako Nikiu avšak vôbec netuším čo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
78 komentov
z vlastnej skúsenosti - nokie vydržali najviac
iphone 3g (ach)
Tiež som počula... ale nie "ževraj" táto.. ale Asha 200 ci tak nejako
... mám dve nokie (dodnes) a som spokojný
ale teraz seriózne, dúfam, že mi nedoondie ten link a mám HTC Desire S, preinštaloval som ho asi po 2 dňoch a som spokojný
Hlavne seriozne tak to máš celkom dobré
ja mam htc a pohode
je to moj nazor ja ti htc do ruky nepcham tak neviem co ta to vzrusuje
a nemam ani desire C ani wildfire S musim ta sklamat , ja by som si nokiu nevzala, aj ked nahodou niektory z nich je dobry, tak je skaredy
.
.
a ešte
.
.
takze podla teba su nokia shity lebo su skarede? videla si vobec nejaku lumiu nazivo? asi nie...no schvalne ake htc mas?
ani jeden co vyzeral k svetu nebol nic moc
a hej Lumiu som videla a nebola pekna a necitala som na nu skoro nic dobre, neviem kolko tych druhov lumii je, ale tie lepsie boli zas ako vravim, skarede
desire S ja som snim spokojna
prednedavnom som mal htc...to iste mal aj sused a jeho dcera...mne sa tam zrutil cely system a sused musel pre istotu obidva reklamovat co mal s nimi mal nejaky problem..
co to bol za telefon?
tych lumii je vela...ale ked sa ti nepacila taka lumia 800 tak nechapem ako sa ti moze pacit htc ktoreho kazdy telefon vyzera rovnako...a mimochom desire s je len vacsi wildfire s s troska vacsim vykonom...
neseka, dobre foti, baterka vydrzi dobre, nevyzera zle...a to mi staci.. pri ziadnej nokii som to nenasla aspon podla recenzii atd a ak hej bol velky, a nekupim si mobil co sa mi nepaci ked si mozem taky co s ami paci... a hlavne neni to tehla
a nie nerozumiem sa do toho az tak ale nejak mi to neprekaza
@nixxina co sa tyka sekania - je tam android, aj ten ma svoje slabe chvilky...baterka vydrzi dlho? co je u teba dlho? htc som vybil za 4 hodiny na nete...nokia mi vydrzala 2 dni...ak s tym telefonom nic nerobis tak ti mozno dlho vydrzi...dobre foti? htc fotia najhorsie...najlepsie su na tom nokie a iphony, potom samsung a obcas aj sony...ale ked mi niekto povie ze htc foti dobre...
@kosmiklove @22 presne toto sa mi stava vsetci chalani v triede s htc do mna drbu ze aky mam shit a ja ich mam chut priskrtit
+
ZTE Grand X In (ako druhy telefon) s android 4. Uz bezim na custom romke ktora sice je o nieco malo lepsia ako original ale inak nic moc. Po HW stranke je ten telefon vykonny a rychly (Antutu benchmark 11700b) co na telefon v tej cenovej kategorii je super (pre porovnanie vykony: htc one x - 13700b, htc desire x - okolo 5500b). Avsak celkovo som s tym telefonom neni spokojny. Android je strasny system, leze mi krkom uz od prveho dna a i napriek jeho mnozstvu vymozenosti a v danom telefone aj rychlosti systemu ho nemam rad a kazi celkovo moj dojem z celeho telefonu. takze u mna android prvy a posledny krat (nemal som sa dat ukecat znamym nech ho skusim).
@molline naco by bol tebe alebo segre taky telefon?
@bejatrix kludne ju zober
a samozrejme ze su aj nokie ktore fotia na hovno (u kazdej znacky fotia low endy na hovno) ale celkovo nokia robi lepsie fotaky...nikde som nepisal ze porovnavam vo foteni tvoj desire s mojou lumiou...celkovo ale ked si porovnas najvyssie modely ako sony xperia t, htc one x, samsung galaxy s3, iphone 5 s nokiou lumiou 920 tak nokia je jasny vitaz...
a za dalsie mam osobnu skusenost s tym ze nokia za 300e s fotakom bez AF fotila lepsie lepsie ako vtedy najlepsie htc na trhu ktore stalo 550e a to uz je co povedat...
ale zbytocne je s tebou sa o niecom hadat..
a ja sa stebou nehadam, mne je to uprimne jedno co si o tom myslis, beztak vyhodit na mobil nad 300e je podla mna kardinalna chujovina...naco, uplne zbytocne, a u mnoha ludi cista pozerina ... ) az na velmi malo vynimiek)
vyhodit za telefon viac ako 300e je chujovina? dobre to je tvoj nazor...neviem kolko mas rokov (pochybujem ze 13), ty by si tolko za telefon mozno nedala kedze jeho funkcie na plno nevyuzijes...u mna to je ale iny pripad...pre mna telefon do 300e neni telefon...ja potrebujem nieco poriadne...
tak hovorim, ze na vynimky, ak to pouzivas tak okej, ale vacsina ludi si kupi , teraz najnovsie samsung galaxy 3ku maju tam dve aplikacie volaju a pisu smsky a super mam telefon za milion idem sa s tym chvalit a najlepsie je ..oooo rodicia mi kupili telefon za milion sice ho nepouzivam ale stal vela a je dobry
tak jo no ja som sa zvykla hravat, ako kedy , dakedy vydrzi dakedy nie, ale nema az taku zlu baterku