Ja som tam napríklad našiel skvelých ľudí, s ktorými chatujem až doteraz. Je tam síce veľa "honičov", ale ak máš šťastie, tak nájdeš fajn ľudí. Poznáte túto stránku, chodievate tam alebo ste o tom ešte nepočuli?
asi dva alebo tri krát som tam bola, väčšinou som sa musela dorozumievať posunkami ale pár normálnych ludí sa tam našlo ale fakt len pár....dnes tam mala spolužačka samovraždu v priamom prenose...akože fuj už tým luďom načisto....
@veroniques asi sto krát, dokonca i ja som založil také forum a ďalšie tu bolo pred nedávnom... to len tak oboznamujem..
Inač raz v živote som tam bol a sme posadili spolužiačku ku tomu samí honiči a ak si myslela že našla niekoho normálneho tak jej dedko ukazoval ako sa liže piča
inač @forte omg to by som nechcel, ako to môže niekto spravit pred kamerou? ved keby sa už idem zabit, tak osamote nech o tom nikto nevie
@leilla zoznamuješ sa s ľuďmi z celého sveta a môžete sa vidieť, písať si a počuť sa ako na skype..akurát keď už niekoho prepneš, tak sa k nemu nemôžeš vrátiť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
.... (ach)
chatroulette a basta!
Inač raz v živote som tam bol a sme posadili spolužiačku ku tomu samí honiči a ak si myslela že našla niekoho normálneho tak jej dedko ukazoval ako sa liže piča
inač @forte omg to by som nechcel, ako to môže niekto spravit pred kamerou? ved keby sa už idem zabit, tak osamote nech o tom nikto nevie
ale ako tak čítam, tak keď zabudnem, ako vyzerá penis, určite sa tam prihlásim
Vtipné zrovna nie, na tú zábavu si sem prišiel ty
Odporúčam pozrieť v slovníku slovo "ironia"