Ahojte,
ak máte čas aj chuť preniesť sa do histórie a popritom aktívne 2 týždne pomáhať pri záchrane kostola a kláštora sv. Kataríny pri Dechticiach neváhajte a pouvažujte o tejto ponuke.
Viac na » www.katarinka.sk/pridaj-sa-k-nam... a » www.katarinka.sk/...
no, dobrovolnictvo je vlastne vsetko co robis v prospech verejneho blaha a NIC za to okrem dobreho pocitu nedostanes. Vtipne je, ze dobrovolnkmi sa nazyvaju aj ludia ktorí sú častokrát niečim platený (jedlom, ubytovaním a pod.)... napr. rôzne tabory pre mladez dotovane uniou...je to pekna vec,ale nie su to dobrovolnici
aj keby som si to mala všetko platiť sama, robiť to budem. mne nikto nič neplatí. našťastie, lebo potom by ma to ani nebavilo. takto mi je odmenou úsmev, radosť a podobné nemateriálne veci.
takže za seba: odporúčam dobrovoľníctvo ak máte chvíľku voľného času pretože sa naučíte veľmi veľa užitočných vecí a pravdepodobne spoznáte veľa inšpiratívnych a vďačných ľudí
Som dobrovoľník v stredoškolskom parlamente prešovského samosprávneho kraja ako predseda stredoškolských žiackych rád za okres Kežmarok. Je to celkom fajn viesť veci k lepšiemu aspoň si tak vyrovnávam karmu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ak máte čas aj chuť preniesť sa do histórie a popritom aktívne 2 týždne pomáhať pri záchrane kostola a kláštora sv. Kataríny pri Dechticiach neváhajte a pouvažujte o tejto ponuke.
Viac na » www.katarinka.sk/pridaj-sa-k-nam... a » www.katarinka.sk/...
takže za seba: odporúčam dobrovoľníctvo ak máte chvíľku voľného času pretože sa naučíte veľmi veľa užitočných vecí a pravdepodobne spoznáte veľa inšpiratívnych a vďačných ľudí
Ak to cloveka bavi, ma na to cas a chce pomoct, tak je super.
odkaz pre tých čo chcú búrať...
Nebúrajte základy svojej spásy!