Myslíš iPhone 3G ? .... No tak dosť vecí nevyužiješ pri iPhone keď nemáš doma aspoň wifi .... A 3G a pomaly už ani 3GS sa už neoplatia kupovať, lebo nanich už nové OS nevychádzajú ( posledný je iOS5 a ten podporuje ešte 3GS) no nabuducy rok bude už aj 3GS mimo ..... Apple to robi preto aby si ľudia kupovali stale novšie telefony ... Takže minimalne by som kupoval 3GS
tak ja ho tu mošem mať za 150 tak preto rozmyšlam majitel ho dal do mobilshopu preto tak lacno lebo chce kupiť 4ku tak ja newm čo mam robiť..asi nekupim žiaadny ..powedal že je to trojka ale newm či GS :/
@luc.ka No nahodou... Ja nie som velky fanusik Applu a jedine, co som mal bol iPhone 3G, co mi vydrzal v podstate az do dnes a to uz su 3 roky. Teraz som rozmyslal nad novym HTC, ale ked som pozeral na iPhone 4S, tak ma zaujal tym, co ponuka a zoberiem si mozno ten. Aj ked toho oproti 4-ke vela noveho nie je. A nie preto, ze by som chcel byt in, ale preto, lebo sa mi bude hodit podla toho, co som pozeral. Telefon vyuzivam pomerne casto, kedze sa mi s notebookom trepat prilis nechce (nie je to Mac ), cize privitam kopec funkcii. A hlavne som si za tie 3 roky na iphone zvykol.
Áno Iphone 3 je dobrý smartphone, ale na SK pomery drahý. Najviac sa oplatí kúpiť SAMSUNG Star (S5230) Gold do 90 EUR. Dobre sa predáva Nokia 500 a následne všetky Samsung - y s dotykovým displejom - "smartphone".
Samozrejme kúpiť smartphone - "akúkoľvek značku" iba na telefonovanie je zbytočné.
Pokiaľ chceš mať Iphone tak ho kúp a budeš mať hodnotnú vec a je jedno či chceš len telefonovať, alebo používať internet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Myslíš iPhone 3G ? .... No tak dosť vecí nevyužiješ pri iPhone keď nemáš doma aspoň wifi .... A 3G a pomaly už ani 3GS sa už neoplatia kupovať, lebo nanich už nové OS nevychádzajú ( posledný je iOS5 a ten podporuje ešte 3GS) no nabuducy rok bude už aj 3GS mimo ..... Apple to robi preto aby si ľudia kupovali stale novšie telefony ... Takže minimalne by som kupoval 3GS
internet netreba
@nathal @8
Samozrejme kúpiť smartphone - "akúkoľvek značku" iba na telefonovanie je zbytočné.
Pokiaľ chceš mať Iphone tak ho kúp a budeš mať hodnotnú vec a je jedno či chceš len telefonovať, alebo používať internet.