nepovedal by som, že sa nasilu tlačia do filmov..ale tak vieš si predstaviť, že by ti niekto chudý ako napr. ben stiller mal zahrať svalnatého bitkára???..vieš si Toma Hanksa predstaviť ako Terminátora??..ja teda nie!!..
@cabicabi OK, pochopím, keď natočia film Terminátor, Kráčajúca Skala a pod., ale načo pokračovania? Terminátora neodsudzujem, Schwarzeneger tam hral robota, takže našťastie nemusel podať nejaký extra herecký výkon, ktorý by aj tak nepodal, ale ostatné filmy... Nech si producenti vyberajú svalnatých hercov a nie bitkárov, ktorí ani nevedia čo je to "replika", alebo "dejová línia"
so segalom sú filmy väčšinou také prepadáky čiže k nemu sa príliš nevyjadrujem...
ale neviem čo máš proti stallonemu a Schwarzenegerovi, bo oni majú dosť dobrých filmov a niektoré z nich sú už "klasika"....
ako nič proti tvojmu veku, ale máš len 15, a filmy v ktorých hrali oni vyšli dávnejšie a pre terajšie publikum to bolo dačo perfektné... (dnes letia chudí a neviem jakí)
ale proste vtedy boli hento najlepší herci akčných filmov !!
ale inak by som povedal že to nie je ani tak problém "hercov", ako skôr priemyslu - kto chce spraviť tupý akčák v ktorom ide proste len o akčné scény, tak si figúrku na miesto "hlavnej postavy" nájde, a to, že títo štyria spĺňajú všetky potrebné podmienky (má to svaly, vyzerá to drsne, a nepotrebuje to kaskadéra), je vlastne len zhoda okolností.
Stalloneho jediné spojenie s bitkami je podľa wikipédie jeho mama - promotérka ženského wrestlingu
Ale skúste sa na to pozrieť inak.
Nájsť dobrého herca, ktorý vyzerá dostatočne "nabúchane" a vie sa biť, je takmer nemožné.
A čo si vyberiete - zaplatiť veľa za dobrého herca (ktorý vyzerá dostatočne svalnato) + priplatiť za dabléra, ktorý spraví tie bitkárske scény + pridať ľuďom prácu, aby vo výsledku nebolo vidieť, že to bol dablér, alebo zaplatiť jedného chlapíka, ktorý je svalnatý a schopný natočiť aj tie bitky, aj za cenu toho, že to nebude nejaký úžasný herecký výkon (o ktorý myslím že ani nejde, vo väčšine takýchto akčných filmov stačí, ak sa celý čas tvári drsne, dôležité sú aj tak tie bitky a prestrelky a pod.)
A ešte keď má ten "bitkár" už nejaké meno medzi filmovými fanúšikmi...
Keď som si pozrela csfd tak Sly tam mal celkom slušný počet vydarených filmov, kdež to Števo Seagal len jeden... K Arnolodovi sa vyjadrovať nebudem, lebo som s ním videla asi len jeden film a aj to bola pi*ovina(Junior)
Tak Staloneho mam celkom rad Schwarzenegera som pozeral ako mali The rock toho si pozriem obcas aj teraz ale ak mam pravdu povedat filmy zo Seagalom ma nikdy nebavili.Proste len ked som sa pozrel kto vo filme hra uz ma to nebavilo.Aj ked uznavam ze sermovat rukami vie perfektne,nic ine nanom nevidim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
ale zaručene najtenšia kniha je kniha "čo vedia muži o ženách"
ale neviem čo máš proti stallonemu a Schwarzenegerovi, bo oni majú dosť dobrých filmov a niektoré z nich sú už "klasika"....
ako nič proti tvojmu veku, ale máš len 15, a filmy v ktorých hrali oni vyšli dávnejšie a pre terajšie publikum to bolo dačo perfektné... (dnes letia chudí a neviem jakí)
ale proste vtedy boli hento najlepší herci akčných filmov !!
2. - otras
3. - otras
4. - wtf?!
neviem ale neviem rpečo ma napadol film skala kde tuším nehral aani jeden znich ale je to fakt dobrý film
a mam rad take stare kriminalky, kde nahanaju a trepu zlocincov...ne jak v novych len DNA testy robia a neviem co
aj ked nove segalove filmy uz nestoja za nic
To sa niekedy nezdá, ale aj také "neherectvo" nie je len tak
The rock mi príde dosť prvoplánový ...
Stallone mi príde úplne zbytočný ...
Ale Arnold a Sly si zahrali v nejednom dobrom filme ...
A Stallonovi ide aj réžia a veruže dobre ...
Inak, neviem, čo malo znamenať to s tými bitkármi, Rock bol wrestler, ale ostatní ... ?
V Skale hrali Connery a Cage, čiže žiadni "bitkári" ...
» www.csfd.cz/herec/9183-dway...
Má prezývku "the rock", ešte z čias keď bol wrestler
ale inak by som povedal že to nie je ani tak problém "hercov", ako skôr priemyslu - kto chce spraviť tupý akčák v ktorom ide proste len o akčné scény, tak si figúrku na miesto "hlavnej postavy" nájde, a to, že títo štyria spĺňajú všetky potrebné podmienky (má to svaly, vyzerá to drsne, a nepotrebuje to kaskadéra), je vlastne len zhoda okolností.
neviem ako ostatní, nezaujímajú ma, ale Seagal má 7dan a venuje sa bojovému umeniu Aikido už desiatky rokov ...
Stalloneho jediné spojenie s bitkami je podľa wikipédie jeho mama - promotérka ženského wrestlingu
Ale skúste sa na to pozrieť inak.
Nájsť dobrého herca, ktorý vyzerá dostatočne "nabúchane" a vie sa biť, je takmer nemožné.
A čo si vyberiete - zaplatiť veľa za dobrého herca (ktorý vyzerá dostatočne svalnato) + priplatiť za dabléra, ktorý spraví tie bitkárske scény + pridať ľuďom prácu, aby vo výsledku nebolo vidieť, že to bol dablér, alebo zaplatiť jedného chlapíka, ktorý je svalnatý a schopný natočiť aj tie bitky, aj za cenu toho, že to nebude nejaký úžasný herecký výkon (o ktorý myslím že ani nejde, vo väčšine takýchto akčných filmov stačí, ak sa celý čas tvári drsne, dôležité sú aj tak tie bitky a prestrelky a pod.)
A ešte keď má ten "bitkár" už nejaké meno medzi filmovými fanúšikmi...
Dalsi spominani ma az tak netrapia a hlavne moc nemusim Rocka, toho nemam rad z wrestlingu...
A nebudú pri tých drahých hercoch nejaký dablér a pár maskérov dabléra etc. pomerne zanedbateľná položka?
A inak, práve som zistil, že aj Schwarzenegger má dabléra
» www.lyndallgrant.com/Arnold-Schwarze...
Lebo veď Schwarzeneger nie je bitkár, ale bývalý kulturista a terajší guvernér
Jáj, ty si myslela tých ozaj bitkárov ...
Prepáč, nedošlo mi