Zdravim ! Chcem sa iba spytat aky máte názor na odbor : Pracovník marketingu ? Niečo z vlastných skúsenistí alebo od kamošov. Mal by som zaujem. Rozmýšlam o SŠ Obchodu a služieb v Trnave a tam ma zaujal tento odbor no lenže neviem do čoho idem.
hmm škola na hovno.. tieto pozície sú preplnené a absolventov škôl so zameraním na obchod atď. je habadej.. a nemôžu si nájsť robotu.. radšej niake remeslo to ťa skôr uživí.
@marecek123 neuplatníš sa s tým v tomto odbore, rovnako ako som sa ja neuplatnila s cestovným ruchom, tieto "obchodné" odborné školy akurát vytvárajú budúcich uchádzačov na úrade práce
ale vážne teraz... buď choď na nejaké gymnázium,oa alebo zdravotnú a potom na výšku alebo ak odborná tak nejaké remeslo... my sme boli združená škola a tí čo boli na odbore kuchár dnes zarábajú pomerne dosť v hoteloch alebo drahých reštauráciách a my z obchodnej časti školy ako cestovný ruch a škola podnikania? - predavačky, čašníčky v pajzloch a operátorky výroby... ak pôjdeš na nejaký obchodný odbor, ktorý je na SOŠ (z OA ťa ešte ako tak vezmu na výšku), tak rátaj s tým, že budeš nadávať ako nadávam ja
ak si myslíš že ťa to bude baviť tak tam choď, nepočúvaj keci typu s týmto sa neuplatníš a bláblá.. na to je tu šikovnosť a vlastné schopnosti, nie škola.. Navyše tieto trendy sa ajtak vkuse menia takže to čo platí teraz, o 10 rokov môže byť presne naopak.. a ďalšia vec, nikde nieje napísané že to čo študuješ budeš v živote aj ozaj robiť, to môže platiť tak pri zopár úzkoprofilových školách alebo remeslách..veľa šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov