no, dá sa to, ale príde mi to dosť divné. Minimálne vtedy, ak bol vzťah ukončený z vôle jedného a druhý nechcel. Čo som mala možnosť pozorovať... ale po čase sa to dalo do normálu a dá sa povedať, že sú kamaráti.
Ak sa obojstranne dohodnú, že už nechcú vzťah, ale chcú byť kamaráti, tak to môže byť fajn, len si neviem predstaviť, že by som si s tým človekom chcela byť ešte nejak blízka.
hmmm...keby obidvaja zisitli ze im to neklape a dali by si take "vzajomne kopacky" tak ako kamarati by mozno mohli fungovat(za predpokladu ze tie vzajomne kopacky by si nedali po nejakej velkej hadke kde by sa strasne pohadali a znenavideli)...ale ak je to tak,ze jeden posle k vode toho druheho,tak z toho priatelstvo uz (podla mna) vzniknut nemoze,kedze ten jeden berie toho druheho viac ako kamarata...
Hmm, vždy som mala ten názor, že po vzťahu jednoznačne priateľstvo.. Ale teraz, časom, mením názor.. Keď tak priateľstvo až po nejakom čase.. Lebo Keď hneď po rozchode bude priateľstvo.. Je menšia šanca, že sa s tým jeden z nich zmieri (s rozchodom).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/ostali-st...
» www.birdz.sk/diskusie/vy-vs-...
» www1.birdz.sk/diskusie/veris-...
» www.birdz.sk/diskusie/co-ty-...
» www.birdz.sk/diskusie/priate...
» www.birdz.sk/forum/laska-al-...
» www.birdz.sk.birdz.sk/diskusie/co-ty-...
Ak sa obojstranne dohodnú, že už nechcú vzťah, ale chcú byť kamaráti, tak to môže byť fajn, len si neviem predstaviť, že by som si s tým človekom chcela byť ešte nejak blízka.
ale inak v poho