nasrac na tie "punkove" decka. uz to nie je to co kedysi...
ale tak v podstate maju tu istu moznost ukazat tomu statu, ze je to tu na picu a nie iba ticho cusat a kreslit si a nosit velke "acka" ako najvacsi anarchisti.
Nech si každý robí čo chce, pokiaľ tým vedome neubližuje druhým.
Punk nepočúvam cielene, no nevadí mi. Tak isto ani ľudia v tomto štýle, nevyhľadávam ich, no pokiaľ nemajú v hlave nasraté nevidím dôvod, aby mi vadili.
Neznasam ked sa clovek obloeka podla toho co pocuva a co vyznava a pod. Moj nazor je ze ked niekto pociva punk a vyzera ako debil tak to nie je vina punku.
nepocuvam velmi, jedine ked tak green day, co je ale light punk..
ale ked uz nahodou tak klasika sex pistols, tam sa mi aj paci ako sklbili punkvu hudbu so uivotnym stylom punkacskym-teda absolutnou anarchiou, nihilizmom..
kedysi som bola silná pankáčka momentálne som na tom tak, že si občas vypočujem aj takú hudbu a o ľuďoch si začnem myslieť až keď ich spoznám, nenálepkujem :letim:
@tomias punk nemá s politickým názorom nič spoločné, je to len subkultúra. takisto skinheads nič nemajú spoločné s nacizmom, fašizmom ani inou totalitnou ideológiou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
kladný
ale tak v podstate maju tu istu moznost ukazat tomu statu, ze je to tu na picu a nie iba ticho cusat a kreslit si a nosit velke "acka" ako najvacsi anarchisti.
Punk nepočúvam cielene, no nevadí mi. Tak isto ani ľudia v tomto štýle, nevyhľadávam ich, no pokiaľ nemajú v hlave nasraté nevidím dôvod, aby mi vadili.
hej , neni to vôbec ten old school punk , ale presne toto počúvam ...
ale ked uz nahodou tak klasika sex pistols, tam sa mi aj paci ako sklbili punkvu hudbu so uivotnym stylom punkacskym-teda absolutnou anarchiou, nihilizmom..
* veci" ked pocuva punk. Cize neodsudzujem punkovu hudbu ale punkovy vyzor mi vadi