jasne pohoda preco nie , len ide o to kam si chce clovek dat piercing... npr do ucha, pery,obocia....by som sa vpohode zverila kamosom ...ale do jazyka,bradavky a "takych" miestach ..jedine do studia ist...
osobne som si prepichovala jedine 2x usi..co nieje velka veda lebo "jebat" sa kvoli prepichnutiu usi do studia/nemocnice ..je podla mna kktina
Sama som si robila desiatky telesných otvorov, mala som jediný problém kvôli prikrátkej tyčke, samej si najviac dôverujem, poznám úroveň svojej hygieny a viem, kedy je bolesť príliš.
Chcem zo dva piercingy, na ktoré si netrúfam/nedočiahnem/nedovidím poriadne, tie si v prípade priaznivej fin. situácie pôjdem dať urobiť do štúdia, ale ja by som si ich aj tak dala lepšie
@narazuvzdornaa akoze ked je diskusia o piercingoch, sladeni caju, chemii a podobnych onych tak sa dovalis jak najvacsia furia a minimalne polku ludi tam zjebes jak sa do toho nevyznaju, pripadne das -.- akoze uplne skoda reci
@narazuvzdornaa akoze tebe co je? ja napisem hento zo srandy a ty dojdes jak cigan ze s cim mam problem o____O hentoto je vselico ine len nie obtieranie si huby o teba dpc -.-
Peru mám prepichnutú od kamaráta čo má kurz ale robil mi to v podstate "na kolene" v jednom obchode. V ušiach mám 6 dier z toho dve od malička a ostatné 4 mi robili kamaráti. Takže kamarátom dôverujem
poprepichovana som zo studii ale chcu za to nekrestanske peniaze.. bohuzial za kvalitu sa doplaca, a hnisat a zapalit sa ti to moze aj ked ti robia v studiu ako sa stalo mne... ale napriklad usi som si roztahovala sama a nesla som do studia, chcela som si to uzit
čo som si ja bola dávať piercy, všetky čo mám..jedno ucho 3, druhé 3..nos, obočko..zachvíľu dolná pera ..to som vždy bola u toho, čo sa tomu rozumie..síce si možno priplatíš, ale máš istotu, že to je spravené odborníkom a je to dobré..a pokiaľ sa to pravidelne čistí, nemal by s tým byť problém
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
osobne som si prepichovala jedine 2x usi..co nieje velka veda lebo "jebat" sa kvoli prepichnutiu usi do studia/nemocnice ..je podla mna kktina
aby vedela uz dopredu k jej komentu pisem to iste -.-
Sama som si robila desiatky telesných otvorov, mala som jediný problém kvôli prikrátkej tyčke, samej si najviac dôverujem, poznám úroveň svojej hygieny a viem, kedy je bolesť príliš.
Chcem zo dva piercingy, na ktoré si netrúfam/nedočiahnem/nedovidím poriadne, tie si v prípade priaznivej fin. situácie pôjdem dať urobiť do štúdia, ale ja by som si ich aj tak dala lepšie
S čím máš problém, zvyknem azda dissovať ľudí za to, že si uvedomujú vlastnú nekompetentnosť?
Za práva homosexuálov sa pôjdem biť lopatou anytime.
Z chémie tu mesiace nezaznela otázka presahujúca vedomosti absolventa ZŠ.
A o piercingu pri všetkej skromnosti niečo aj viem.
Nejeb do mňa láskavo, teba som nikdy nezdrbala, ale podľa potreby to rada napravím.