moja otázka znie... Aký máte názor na vzťahy... či je podla vás lepšie užívať si život bez zaťažovania vztahmi , baby/chalanov striedať ako ponožky... Po prípade čo si myslíte o 14 ročných dievčatách / chlapcoch čo randia a vypisujú si na facebook statusy
Vekom to príde... Teraz majú hentaké fejsbúkovské lásky, potom príde nezmyselné vyšukávanie, kurvenie sa 14tok na diskotékach, a raz snáď pochopia že ide aj o niečo iné
bud sama alebo normalny vztah ...v striedani chalanov nevidim zmysel...v pripade 14 ročnych dievčat (nechcem sa nikoho dotknut) o laske hovorit nemožeme...aspon nie o laske ,,partnerskej,,..tot vsio
pre mňa vzťah rovná sa užívať si život, bez toho je to také prázdne... o randiacich deťoch si myslím to, že ľudia robia to, čo je primerané ich momentálnej mentalite, neviem, prečo sa nad tým vzrušujeme a čo od nich akože čakáme.
@livinka113 no, ja som skôr poukazovala na to, že je úplne jedno, či sa to deje na facebooku, pokeci, alebo cez smsky keď som ja bola malá, nemali sme žiaden internet a tieto lásky a maniere existovali. deti nie sú v princípe iné, ako boli. a nič do nich nenarazí, ani tak neostanú, proste dospejú
Tak každý si prešiel pubertálnym obdobím a snáď aj každý vie, prečo vtedy randil. Láska je len taký fantóm, ktorý príde, čo to podaruje, možno zariadi a potom pekne odíde. Užívať si život je snom nejedného, no užívať si ho s niekym je snom splneným.
... takže o svojom názore dosť pochybujem, kedže jedno chcem a po druhom túžim.
Skutočná láska sa kurva ani náhodou nevyrovná kurveniu, je to len bezduché, nezmyselné a keď sa raz zastavíte že kurva jaká som ja rohožka alebo chalan čo prejebal tolko báb, no čo ja viem takého by som teda fakt nechcela
Láska je ovela lepšia, je to sloboda, krásne aj zlé všetko ale je to proste dokonalé
Proste užívať si mňa osobne nikdy nelákalo, nevidím v tom zmysel a ani v tom zmysel neni, sex a požitok z toho sú prchavé láska nie, naozaj nie plus ešte tolko pohlavných chorob, zlomených sŕdc.. :/
Nech si deti robia, čo chcú, patrí to k tomu a keby sme my mali v našich mladých teen rokoch facebook, tiež by sme si písali také blbosti na nástenky Proste to patrí k životu a na tom sa učia, čo je to láska Ja mám na ňu taký názor, že som sa dosť sklamal, ale myslím si, že z každého neúspešného vzťahu si môžeme odniesť isté ponaučenie a tým sa postupne dopracujeme k dokonalému partnerovi/partnerke Takže ja som za vzťah, nejak ma nebaví si užívať len tak, to sme robili ako deti
to je fuk, ci na fb ci vonku, aj my sme to kedysi robili a na tajnych miestach sme si vyznavali lasku, po ktorej nebolo o dva tyzdne ani stropy patri to k vyvoju dietata na dospeleho cloveka a to, ze uz je ina doba a nedeje sa to na ihrisku ale na fb je len okolnost
osobne si o tych facebookovych vztahoch myslim svoje ... nevidim pointu v tom, cele svoje okolie zatazovat ze mam noveho chalana a po tyzdni ho zatazovat, ze ten chalan je kkt a podobne ...
co sa tyka realnych vztahov, take ktore maju aspon trocha pointu, tie uznavam. ale je ich malo, ale som sa uz naucila uzivat si aj single zivot a poaci sa mi (nemyslim tym striedanie partnerov, najma sexualnych, ako spinave ponozky, mozno len trocha provokovanie)
podla mna riesit nejake vazne vztahy v 17,18 je zbytocne .. treba si uzivat, robit to co nas bavi a s partnerom by sa to nedalo ... ale myslim ze friends with benefits je zaujimava forma vztahu... vlastne nie len zaujimava ale najlepsia aka moze byt pokial sa tam nedostane zamilovanost to uz je potom horsie
určite to druhé kedy tedy jednorázovku alebo niekoho, do koho sa určite človek nezaľúbi a priťahovať ho bude len fyzicky...nemá zmysel pred 20-tkou si hľadať nejaký vážny vzťah, to je môj osobný názor
no keďže mám 14 tak... čo sa týka fb...niektorý sú vážne trápny ale - teraz reagujem na niektoré komenty - to chodenie je len o oťukávaní sa, začiatkoch....je jasné že to nie je nič vážne proste ako keby taká príprava na vzťah kde tá láska naozaj bude...a čo sa týka vážneho vzťahu a vzťahu na jednu noc...ešte som s tým nemala skúsenosti ale ja osobne som asi príliš romantická duša aby som sa dala na jednorázovky....ale človek nikdy nevie
inak mne cez deň prepne, chcem sa zavávať a kktiny ... proste užívať si život ... ale jak zachádza slnko, chcem mať jedného človeka a byť furt s ním ... nemám rada tú rozpoltenosť .. vlastne nemám rada slnko, lebo potom sa k*rvím ... noo teraz už nie
je lepšie užívať si život bez zaťaženia čímkoľvek, zároveň však nie zhýralo - napr. ja teda rozhodne nestriedam dievčatá ako ponožky
o neslávnom a tragickom facebookovom týždňovom randení: je to tá najhoršia civilizačná anomália a poviem ti, u niektorých sa vyskytne, i keď majú už cez dvadsiatku.
ale môj názor netreba brať do úvahy, lebo neraz aj niekoľkomesačný vzťah beriem ako okamih.
@purpledrug666 a tak dosť divný životný štýl no a nechceš radšej zavárať?
@thrwtchr ... vidíš, čo mi robí slnko? ani písať neviem .. ta ja zato nemôžem, proste skrývam sa pred slnkom , ako sa najviac dá, ale keď sa nedá, tak som strašne nadržaná a to neni dobré, keď som zadaná
je mi na ,ked počujem slovo "dnešné vzťahy " ,lebo urážate pojem "vzťah " ...ked hovoríte o k"rvení sa mladých 13 ročných žáb na diskotéke s nijakými pedofilmi a urážate takisto vzťahy,ked hovoríte o striedaní partnerov ako ponožky ..že jeden den jeden ,na druhý den druhý...to nie je VZŤAH-už si to konečne zapamätajte ...
a vzťahy sú skvelá vec,ale treba na ne rozum !!a je to skvelé niečo najkrajšie ,čo existuje na svete...láska a vzťah,ak sú obaja zamilovaná úprimne a čisto
Pre mňa je isto lepší dlhodobý vzťah. Také to striedanie, no možno to zažije každý, mala som také obdobie, keď som ešte nechodila s mojím súčasným, no nevrátila by som sa do toho obdobia, teraz je mi lepšie...
A k tým 14-ročným čo márnia slovíčkom ľúbim/milujem... tiež sa mi to nepáči ale nech si vypisujú, aj tak sa pravdepodobne sklamú.. Inak poznám aj 20 ročných ľudí čo sa tak rýchlo "zaľúbia"..a za mesiac koniec veľkej lásky..
to závisí od každého osobne..napríklad niekomu stačí jeden vzťah a niekto ich potrebuje mnoho..ja som sa už trošku vybláznila a sklamala a tak.. a stačilo mi teraz mám už pevnejší vzťah a som rada, že je to tak
na tie fb lásky nemám názor lebo ja som si také nevšimla
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
1. vztahy su fajn ak funguju..
2. nie nie je to lepsie z hladiska dusevneho naplnenia..
3. infantilnost
a ktým facebookčatam su to deti a potrebuju sa nejako hrat , pokec ich uz nebavi tak sa hraju na fb
inak ja som mala v 14 frajera nic sme si nevypisovali na fb (to vtedy tusim este ani nebolo a normalne sme spolu rok chodili o___O
Hmm zatiaľ sa nachádzam v rovine takej,že pre mňa vzťah znamená klietku .. ale zase ani sa nekurvím. Len mám pár kamarátov občas s výhodami
... takže o svojom názore dosť pochybujem, kedže jedno chcem a po druhom túžim.
Láska je ovela lepšia, je to sloboda, krásne aj zlé všetko ale je to proste dokonalé
Proste užívať si mňa osobne nikdy nelákalo, nevidím v tom zmysel a ani v tom zmysel neni, sex a požitok z toho sú prchavé láska nie, naozaj nie plus ešte tolko pohlavných chorob, zlomených sŕdc.. :/
ale urcite to je krasna vec mat niekoho kto ta lubi a je tu stale s tebou etc.
no prisla som na to ze to uz nema cenu robit a clovek starne...tak je nacase uz nieco aj vaznejsie .. ...
co sa tyka fb a stuchania ...lepsie jak keby tie deti mali jebat .. aj tie tyzdnove lasky...no a co ...nech si robia co chcu ...
asi som divná ale nie....by som sa cítila ako kurva kúrv...
a aj tým si musia prejsť a aj ostatný sa musia an čom smiať
co sa tyka realnych vztahov, take ktore maju aspon trocha pointu, tie uznavam. ale je ich malo, ale som sa uz naucila uzivat si aj single zivot a poaci sa mi (nemyslim tym striedanie partnerov, najma sexualnych, ako spinave ponozky, mozno len trocha provokovanie)
je lepšie užívať si život bez zaťaženia čímkoľvek, zároveň však nie zhýralo - napr. ja teda rozhodne nestriedam dievčatá ako ponožky
o neslávnom a tragickom facebookovom týždňovom randení: je to tá najhoršia civilizačná anomália a poviem ti, u niektorých sa vyskytne, i keď majú už cez dvadsiatku.
ale môj názor netreba brať do úvahy, lebo neraz aj niekoľkomesačný vzťah beriem ako okamih.
@purpledrug666 a tak dosť divný životný štýl no a nechceš radšej zavárať?
....ale treba sa vedieť chovať
a vzťahy sú skvelá vec,ale treba na ne rozum !!a je to skvelé niečo najkrajšie ,čo existuje na svete...láska a vzťah,ak sú obaja zamilovaná úprimne a čisto
A k tým 14-ročným čo márnia slovíčkom ľúbim/milujem... tiež sa mi to nepáči ale nech si vypisujú, aj tak sa pravdepodobne sklamú.. Inak poznám aj 20 ročných ľudí čo sa tak rýchlo "zaľúbia"..a za mesiac koniec veľkej lásky..
na tie fb lásky nemám názor lebo ja som si také nevšimla