Píšete si s opačným pohlavím pomaly každý deň, čo najdlhšie najčastejšie, zmotávate sa..píšete si krásne veci,žijete akoby v inom svete-vašom, ste namotaný, chceli by ste byt s tou osobou, ale je to furt len a len o nete akosik sa nikto k ničomu nema..Po
noo ked som mala 15, taketo internetove vztahy dost ficali vtedy som chatovala na mIRC, s jednym typkom som sa aj stretla, bolo to velmi vybusne bude to tak 9 rokov pomaly. a stale sme v kontakte na fcb, hoci sme sa dohromady videli asi 3x. niektore zazitky su fakt na nezaplatenie ale je fajn, ked ostanu v minulosti. pamatam si na tie pocity, ked mi od neho chodili spravy... no proste sialene a to prve stretnutie... ako z cervenej kniznice koniec tomu vlastne urobila dialka, byval vtedy 100km odo mna. no kym sme naplanovali to prve stretnutie, bolo to asi 3/4 roka chatovania. cize sa divim ze to v nasom veku napriek tej dialke vyslo. bolo to proste silnejsie sucasneho priatela som tiez spoznala na nete, ale vtedy som si hladala len "sparing partnera" do klubu, lebo kamosi nemali cas a nechcela som ist sama. pokec--> uzivatelia s fotkou --> hmm tento je sympatak --> nejdes v piatok von?isiel. preskocila iskra a sme spolu 3 roky
a konecne k teme - take nieco sa mi veru nestalo este a nastastie ani nemam taky pocit ako ty, ze polovica vztahov zacina takto.
hoci musim priznat, ze internet zohral v mojom vztahu s priatelkou vyznamnu rolu, lebo byvame relativne daleko od seba, tak sme sa dost spoznavali aj cez chattovanie...ale nebolo to len o internetovom kontakte a ani nebola tazkost s tym, ze by to bolo "len o nete a k nicomu sa to akosi nemalo".
no raz som si tak našla frajera a potom presne tak ako si písala, že sme si len písali a vypadalo to tak, že sme spolu alebo čo akurát, že k tomu stretnutiu sa nemal a dopadlo to dosť blbo. odvtedy som si povedala, že už nikdy viac !
cez net je niečo iné ako skutočnosť ....ja som spoznala svojho terajšieho partnera cez internet ....sme spolu 4,5 mesiaca ..zdá sa nám ,že sa poznáme už roky ...je to pekné ..aj na nete to už bolo pekné ..také "iskrivé " ..od prvej chvíľky ...a proste ...je to také ...že keď má chalan vážny záujem tak sa odhodlá na stretko ...ešte vyčkaj
takych vztahov bolo mrte ale najlepsie ze ked ten chalan byval podstatne dalej nez ja ..tak sa to pokazilo kvoli tej dialke ale...whtever.. ale nebyt netu nepoznam tolko ludi kolko znam ..pristahovala som sa do new mesta , kde som nikoho nepoznala , len spoluziakov, a net mi dost-ze pomohol ,by som povedala ze tu mam viac friends ako v "starom meste" ..a zato mozem vdacit len netu lebo stretavka z netu mi nerobi problem nemam co stratit...
pisala som si s mnohymi ludmi na nete, ktorych som v reale nestretla, ale casom ta konverzacia zacala upadat, az sme dospeli k tomu, ze sme si prestali pisat uplne...stretavkam z netu sa dost branim...proste mam strach, ze dotycny bude mat o mne ine predstavy a ukaze sa , ze si v reale vobec nerozumieme a stretko bude len velky trapas...dakujem, neprosim!! zatial ostavam na tomto stanovisku
No ja som už bola na viacerých stretkách z netu. A nie vždy to dopadlo podľa mojich predstáv. Bolo to tak, že ja som sa jemu páčila, ale on mne nie. Samozrejme boli aj výnimky, s ktorými som niečo poriešila. Vlastne, všetkých chalanov, ktorých som mala, som si ich buď našla na pokeci alebo na FB. Vždy som si s nimi najprv popísala a až potom išla von. Teraz mám chalana tiež, ale toho som poznala aj osobne čiže je to fajn Internet 4ever
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hoci musim priznat, ze internet zohral v mojom vztahu s priatelkou vyznamnu rolu, lebo byvame relativne daleko od seba, tak sme sa dost spoznavali aj cez chattovanie...ale nebolo to len o internetovom kontakte a ani nebola tazkost s tym, ze by to bolo "len o nete a k nicomu sa to akosi nemalo".
a aj keď sa to niekedy stane mne, vždy to znie tak straaašne smiešne namotať sa na niekoho koho nepoznáte
» t3.gstatic.com/images?q=tbn:AN...
ehm
» www.pandapepa.webgarden.cz/image/thm/15654...