ked som robil s tlacitkovym samsungom bola to neskutocna sracka, radsej by som mal nokiu 3310 ako hento..stale som mal nokiu, az nedavno som si kupil galaxy s3 a je to fakt super mobil, samsung sa riadne vysvihol. podla mna lepsi ako htc, ale nebudem sa s nikym hadat
mam samsung a som rad lebo nepotrebujem aby mal vselijake funkcie ale
aby sa dalo-telefonovat,posielat sms,mms,fotografovat,natacat a pocuvat hudba a lepsie mat tlacitka lebo ked mam dotykový a kliknem vedla tak je problem a s tlacitkami sa to nemoze stat alebo minimálne...
sonny ericsson, taký nejaký historický, kde mám jednu super hru! , ale inak nič tam nejde, 2 pesničky sa mi tam nejak dostali, viac sa ich tam nezmestí, ale aj tie šumia ... no a chcem SE tiež, tiež historický , ale ide foťák a dá sa tam dať dooosť veľa hudby , už na základnej som ho chcela :/
mal som prvy normalny nokiu volaky srot potom se k610i potom samsung m7600 a potom samsung galaxy y potom iphon 3g teraz mam samsung galaxy ace a ten idem predat a kupim si samsung galaxy s advance snad pri nom uz ostanem
Mam Iphone 4s a nechcela by som ziaden iny xD mam tam setko co potrebujem a aj milion veci ktore nikdy nevyuzijem. Hlavne sa tam zmesti kopec hudby a su tam dobre hry. A non stop som na internete xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
autor, hlavne že si tam drbol Samsung, LG a Sony kokotiny
HTC.
. .ja mám c6 a chcela som radšej lumiu, ale nevadí
aby sa dalo-telefonovat,posielat sms,mms,fotografovat,natacat a pocuvat hudba a lepsie mat tlacitka lebo ked mam dotykový a kliknem vedla tak je problem a s tlacitkami sa to nemoze stat alebo minimálne...