Ja mám jeden, čo mi ušila mama, vypchatý kúskami molitanu a mám ho veeeľmo rada. Aj keď mám spať niekde inde, tak mi chýba. Taký fajný mäkký, ale nie príliš, že by sa mi doňho zaborila ge
ja mam nenormalne velky... ktorý je z peria... samozrejme ze po vytrepaný sa nafukne jak balon ale ja si to po pár spánkoch upravým na ultra tenku placku peria
Minule som sa pristihla že najviac z celeho dna sa teším na spánok! ako sa zaborím do postele! Obložená plyšákmi ,podhlavou jeden velky vankus, vedla mali vanku, vedlna neho maly hunaty vankus .....a neznasam dni ako dnes...ked sa ma ,menit postelne pradlo....ked je to pradlo take oprate...to je hrozne! nie je utulne
To som včera prišla z končoročáku...a sme sapali z takej polorozpadnutej chaty...a ked som zbadala tie vankuse.... hlava padla snad este nizsie nez rit a ranos a zobudim a plna hlava peria...takze perie nie!!!
taký mekkučký ale nie moc proste taký moj ...zelený s kvetinkami... a na nom taký malí levíkovi (podla znamenia) a ten mi mama doniesla z česka pred tym nes sla na operaciu tak som s nim tyžden v kuse spala a odvtedy s nim spavam
Ja mám jeden ktorý mi mama ušila keď som sa narodila taký strašne malinký ani na ňom nespávam ale mám ho v posteli A mám dva také menšie s obláčikmi väčšinou mám hlavu ale aj tak medzi nimi
ja mam na posteli vzdy 5 vankusov...na dvoch velkych tenkych makkych svetlomodrych antialergickych spim ...a mam tam este jeden taky asi 40x40, potom jeden mensi, ktory ej naplneny bylinkami, tusim medovkou a je pekny farebny...a potom este jeden malicky vankusik naplneny nejakou vonavou zmesou byliniek na spanie...obe tie vone uz temer vyprchali ale mam ich rada
doma mam taky tenky velky vankus, ale ten je totalne na nic, pretoze sa nanho nehodi ziadna obliecka. Radsej mam ten u frajera, taky velmi foremny a skratka taky akurat.
Vacsinou mam pod hlavou skrcenu jednu deku... Je tam aj nejaky vankus... taky bezny velky, nejake take male od starkej... ale vacsinou ich rano zbieram po zemi...
velky makky vonavucky taky cerveno cierny z perim a jeden taky mensi s leopardim vzorom a taky este mensi srdieckovy cerveny ale v originaly bol ruzovy zo slonom a kupila mi ho mama ked som bola mensia ale kedze sa to dotrhalo tak mi tam dala nieco cervene
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
jediny, ktory by som sa boha nedala prec, je ten, co ki kupil otec ked som bola mala.
oranzovy s takym infantilnym slonikom, ale je uplne bohovsky
To som včera prišla z končoročáku...a sme sapali z takej polorozpadnutej chaty...a ked som zbadala tie vankuse.... hlava padla snad este nizsie nez rit a ranos a zobudim a plna hlava peria...takze perie nie!!!
taky od mojej Toničky
Jeden (ten väčší) je z nejakého podivínskeho materiálu. Neriešim.
Ten druhý (menší) je žltej farby a sú na ňom slnká a polmesiace modrej farby. Nosím ho so sebou aj na stanovačky
A potom mám ešte jeden. Na tom ale nespávam. Na noc ho pokladám na kreslo. To je taký náhradník...
ano nvm fotku pridat
tak mám takýto
@55lienka @elwinko To prečo? :o