Z maminej strany typický vzťah : starí rodičia-vnuk z otcovej strany dedko už nežije a s babkou sa vídam akurát na Vianoce - z donútenia ... aj keď býva v tom istom meste ako ja
no jedni už nežijú - z otcovej strany, dedka som ani nepoznala lebo zomrel skôr ako som sa narodila a babka zomrela pred piatimi rokmi a z maminej strany - tak tí sú úžasní a tam som prežila kus krásneho detstva,
z otcovej strany uz nezije ani jeden, a bol to taky zvlastny vztah, ovela lepsi pocit mam od starkych z maminej strany, vpodstate odmalicka s nimi vyrastam, navstevujem kazdy vikend(a urcite nie z donutenia ). proste milujem to prostredie dediny, potrebujem vypadnut z mesta, zase nie je uplne vsetko perfektne ale urcite som rad ze ich mam a uprimne dufam ze aj oboch este dlho budem mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Zo strany môjho biologického otca - čo si pamätám videla som ich tri krát, a myslím, že teraz už žije iba "babka"
Zo strany môjho nevlastného otca - berú ma ako svoju vnučku, takže pomerne dobrý, až na to, že s nimi nie som tak často ako s maminými rodičmi