Foter s nami nebyva netrapi ma ... co sa tyka matky tak pred nou nemam nijake tajomstva ani nic podobne ... proste to u nas funguje tak ze vklude jej mozem povedat kde som s kym som a co robim bez toho aby mi nadav
mam s nimi super vztah aj ked nemam potrebu rozpravat sa s nimi o mojich problemoch a sukromi. na to mam skor kamaratov. inak rodicov nesmierne milujem. u mna su n.1
No... ja s bratom... občas sa pohádame alebo si lezeme na nervy... ale vychádzame spolu dobre... a s rodičmi vychádzam tiež celkom dobre no... šak občas sa tiež povadíme... ale inak ok a tak mamke poviem všetko... ^^
nemám rád keď do mňa pičujú za veci, ktoré ja pokladám za správne...napríklad otec, že sedím veľa pri pc, málo pomáham doma a že mám zlý postoj k dievčatám...matka zase, že som lenivý a nechce sa mi upratať ani vlastnú izbu...ale inak s otcom sa viem dobre porozprávať o histórii a pod...a pravdu povediac nechávam sa nimi dosť vysluhovať a využívam ich ako sa len dá...
Moji rodičia sú skvelí ľudia, nemám problém sa s nimi rozprávať o čomkoľvek, nemáme pred sebou tajomstvá. Náš vzťah je založený na vzájomnej dôvere a úprimnosti. (ako z knížky, že?) Samozrejme, že sa hádame, ale nič vážne
no mama sa do mna az moc stara kde s kym chodim von,co robim ked neni doma atd.,ved je to dobre ze sa o mna boji ale nemam rada spovedať sa jej,..a tajim len pre mna dolezite veci vztahy s kamosmi,spoluziakmi a tak..ved to nemusi vedet neni to jej vec a nehadame sa ani moc len kvoli upratovaniu
myslím že moja mama aj otec by sa minimálne dosť zdesili,kebyže im mám úplne všetko povedať čo ešte o mne nevedia...najlepšie bude pre nich ak budú naďalej žiť v nevedomí foter s nami tiež nebýva,ale trápi ma o niečo viac než mama...a nebavíme sa vôbec o veciach ako sex,vzťahy a podobne a ani nebudeme
Vzťah v pohode, ale nerozprávam sa s nimi o svojom súkromí. Viem, že ich to štve, ale nemám rada, ak sa do všetkého starajú, i keď sú to rodičia. No a sem-tam sa vyskytne nejaká väčšia či menšia výmena názorov.
No tak otec má takú blbú prácu, čiže je doma akurát tak na Vianoce, aj to už raz nebol...a mame môžem povedať všetko, aj keď nechcem ... mám pred ňou nejaké tajomstvá, ktoré som ešte niiiiiikomu nepovedal
Podla mna dobry vztah, porozpravat sa mozme o hocicom, ale nejako nemam potrebu s nimi rozoberat veci ohladom vztahov atp mam rad svoje sukromie a rodicia nie su naivny veia ze pijem, sexujem atd ale na co im to hovorit?
Niekedy by som ich najradšej nevidela (keď mi oco príde vynadať za to že mám telefón pod stolom na zemi - toto fakt nechápem prečo ho tak strašne trápilo - a podobne) ale inak vzťah vcelku v pohode... Je pravda že sú veci o ktorých sa s nimi nerozprávam, ale ani ma to nejako neláka... (Teda v zmysle že sa mi nechce s nimi o tom rozprávať, aj keď viem že problém by to nebol) A oceňujem na nich, že kým to nepreháňam, nie je problém otvorene im povedať že dnes proste nejdem do školy lebo... a nemusím si vymýšľať báchorky o tom ako som bola v škole a snažiť sa aby mi na to neprišli...
Noo ja nemám s nimi problém. Mama tá si už zvykla, že mám v izbe neporiadok, že sa učím sama pre seba takže známky sú moja vec, že doma pomáham len ked sa mi chce a pod. takže už mi za nič nenadáva a porozprávať sa s ňou dá o všetkom, ale moc často to nevyužívam a otec ten je úplný flegmatik tomu je všetko jedno. Ked potrebujem mi poradí, pomôže, porozpráva sa so mnou, ale ked nič nechcem on si ma ani nevšíma, že existujem
mamina - úžasný človek, keďže aj keď urobila chyby v živote, dokázala sa z nich vyhrabať a teraz si žije samostatný život. kedysi náš vzťah nebol až tak fajn, dosť sme sa hádali najmä o upratovaní, lenivosti atď., ale odkedy som na VŠ v inom meste, máme super vzťah, super, to sa inak ani nedá povedať...
Mám sice dobrý vzťah, ale ako to je skôr moja chyba ale nezdvôverujem sa im s nejakýmy vecami ja skôr kamarátkam.... nieže by som nemala ich dôveru ale nechcem im to hovoriť
no ako tak vsimam, tak kazdy lepsie vychadza s mamou ako s otcom, samozrejme najdu sa aj vynimky potvrdzujuce pravidlo ..ale nie .,.
ja som oca nevidela par rokov, takze s nim mam super vztah, rozumieme si .. ..obcas by mi mohol poslat dajake peniaze na narodky alebo vianoce, ale uz osm si zvykla...
a s mamou..ked nieco potrebujem tak jej poviem..zdravime sa, poviem jej co mi treba kupit..cize nejak extra sa nebavime spolu, pretoze vacsinu ked mi daco zacne hovorit, tak chytim strasny zachvat zurivosti, ani neviem preco..takze nasa komunikacia je nejake 2-3 roky taka viac o nicom ako o niecom...
napr. minuly tyzden sa ma pytala "tak co, kedy budete pisat ten skusobny monitor, to komparo?".."uz sme pisali pred meisacom" ...aj ked som jej uz hovorila ze piseme, aspon vidiet jak ma vnima
ja mam z rodicmi neutralny vztah, som doma iba cez vykendy a aj to som v kuse vonku cize vela snimi toho nenakecam..... tak isto aj z bratom.... zijem si sam vo svojom svete ako mi raz povedal otec...
zda sa mi ze sa nase vztahy rok co rok zhorsuju...s otcom sa nerozpravam, teda on sa rozprava somnou tak ze pride do izby, sadne si na postel a teraz 20 minut mi zacne vysvetlovat ze co on dokazal v mojom veku a ze nic neviem (hlavne namiesat beton) atd...matka ma zas komplexi lebo jej jediny syn zacina prejavovat samostatne myslenie a chcel by sa naucit o seba postarat aj sam a nie pocuvat skolkarske vyhrazky ze ak si tu bundu neobleciem tak ju vyhodi do kontajnera.......:/
s rodicmi mam v pohode vztah, ked potrebujem, podrzia ma, poradia mi.. ale inak sa im moc nezverujem, su konzervativni a vela veci nechapu.. alebo maju na ne velmi svojsky pohlad nezlucitelny s dnesnou dobou.. nasi mi skoro vsetko dovolia a su to dobri ludia,mam ich rada.. surodenci - brat,ten sa zmenil..ale mali sme dobry vztah..teraz je to take chladne... a sestra - je jedna z mojich naj kamaratiek..
idem z domu odzdrawim nekedy ani to ne dojdem domow powim neh mi uroba jest a to je wsetko... wacsinu casu som wenku takze neni cas sa powyprawat z rodicmi..=D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
inak sme spojene myslou...cize mi casto cita myslienky..musims si davat pozor co si myslim, ked som nasrata..
a otca akoby som nemala
A čo sa týka vzťahu, tak s mamou vychádzam celkom v pohode a ako s otcom, to radšej nebudem ani komentovať...
mamina - úžasný človek, keďže aj keď urobila chyby v živote, dokázala sa z nich vyhrabať a teraz si žije samostatný život. kedysi náš vzťah nebol až tak fajn, dosť sme sa hádali najmä o upratovaní, lenivosti atď., ale odkedy som na VŠ v inom meste, máme super vzťah, super, to sa inak ani nedá povedať...
ja som oca nevidela par rokov, takze s nim mam super vztah, rozumieme si .. ..obcas by mi mohol poslat dajake peniaze na narodky alebo vianoce, ale uz osm si zvykla...
a s mamou..ked nieco potrebujem tak jej poviem..zdravime sa, poviem jej co mi treba kupit..cize nejak extra sa nebavime spolu, pretoze vacsinu ked mi daco zacne hovorit, tak chytim strasny zachvat zurivosti, ani neviem preco..takze nasa komunikacia je nejake 2-3 roky taka viac o nicom ako o niecom...
napr. minuly tyzden sa ma pytala "tak co, kedy budete pisat ten skusobny monitor, to komparo?".."uz sme pisali pred meisacom" ...aj ked som jej uz hovorila ze piseme, aspon vidiet jak ma vnima