Ja mam jedneho brata a nemyslim si, ze mame idealne vztah. Niekedy si poviem, ze je to super, ze mam brata, lebo sa obcas dokazeme aj normalne porozpravat, ale ovela castejsie sa hadame o banalnych veciach a rodicia su uz z toho len na nervy. Takze ake m
ked sme boli v jednej izbe tak to bolo horsie, teraz ako sme sa prestahovali a mame kazdy vlastnu izbu je to omnoho lepsie dokazeme sa castejsie normalne porozpravat, dokonca ma zacal oslovovat Lenka
Mam mladsiu sestru a mame skvely vztah. Samozerejme, ma svoje chyby a obcas ma vie nastvat, no inak je to fajn. Dokonca by som povedal, ze je to jeden z mala medziludskych vztahov v mojom zivote (presnejsie asi jediny) ktory funguje ako ma...
každý kto nás pozná tvrdí, že nepozná takých súrodencov, ktorí vychádzajú tak dobre jak my niekedy s tým súhlasím... ale len niekedy ... nič nieje konštantné... sú týždne kedy sa len hádame a potom také kedy nevieme čo by sme bez seba robili (sme totiž rovnaký ročník na gympli a mne idú dobre jazyky a jemu zas matika a fyzika tak si pomáhame) ... máme aj dosť veľa spoločných známych a tak niekedy aj chodíme von v jednej partii, na kupko a tak som rada, že ho mám
s jedným bratom dobrý , s druhým bratom .. fúú už som aj zabudla ako vyzerá za tie roky , čo som ho nevidela a on už asi aj zabudol, že vôbec má sestru
nemám brata ani segru a tým som aj ochudobnený o srandu a tíško závidim, tým čo ich majú.......určite by som dokázal mať po boku niekoho, koho by som mal rád .......filip
S nevlastnými súrodencami žiadny, i keď tá krpatá so mnou evidentne nejaký má
...smolka.
Ale brata mám najúžasnejšieho na svete. Ako fakt. Aj pusinkového smajlíka napíšem aj troch, aha.
Každý nás síce vidí len hádať sa, väčšinu času sa naozaj hádame, sme schopní nerozprávať sa aj rok, vie ma zmlátiť aj za deviatich, pekného mi toho moc nepovie, ale fakt pre mňa dosť spravil a niekedy máme fakt že pekné chvíľky. ...okej, väčšinou je opitý, ale to je jedno
v pohode, by som povedal že jak sestre trepu hormony.... inač vôbec si neviem predstavit žeby so mnou chodila vonku ako u niektorých... však to by bola ina káva
so sestrou mám veľmi dobrý vzťah. Je to tak už od mala, lebo všade sme chodili spolu, všetko sme robili spolu... ale jasné, hádky boli a aj sú, to je normálne. Ale máme sa radi... aj jej bábo, som hrdá krstná
S jednou sestrou taký, že jej už ani za odpísanie na fcb nestojím a kebyže ju ja nepojdem navštíviť tak na mňa kašle... (nepojdem už lebo ako vidím zmysel to nemá)
a s druhou taký normálny...niekedy super, vieme sa o všetkom porozprávať poradiť a inokedy sme radi, keď sa celé dni nevidíme... žiadna výhra.
mám o takmer 6rokov mladšieho brata, kedysi sme si nerozumeli a len sa hádali, ten rozdiel tam bolo veľmi cítiť. dnes máme, myslím si, vynikajúci vzťah! pomáhame si navzájom, podporujeme sa, zdôverujeme, chodí si ku mne po rady...a už sa ani tak nehádame, že by sme sa nerozprávali potom spolu al že by sme kričali po sebe, skôr sa doťahujeme takže jedným slovom- aký máme vzťah? úžasný!
mam 2 sestry, s mladsou mam o nieco lepsi vztah, ale to preto, ze byvame pod 1 strechou a travime spolu cas. starsia uz s nami nezije. je tiez v pohode, len keby nemala ten rodicovsky syndrom :/ aj ked mam 23, ona sa ku mne stale chova akokeby som mala 12.
biada, ked sa na ulici stretneme nepozdravíme sa, v autobuse si k sebe neprisadneme, ale inak si neodmietneme pomôcť nikdy asi takto len so segrou a teraz s ňou idem asi na VŠ do jedneho mesta, bude fun =D s bratom úplne perfektný. o 4 roky mladší ale vychádzame dobre
Mám dve mladšie sestry (4, 9 rokov). Tá mladšia má povahu po mame (úplne), ale vie byť niekedy aj taká zlatá ako napr. včera, tá staršia je rozumná, veľmi šikovná aj v škole, len je hanblivá, nie vždy má náladu, ale to je ovplyvnené jej sestrou a rodičmi. Keďže je medzi nimi a mnou taký veľký vekový rozdiel, tak to tak aj vyzerá...
Mám 15r brata,ktorého za chvíľku dám vyhlásiť za nesvojprávneho,pretože absolútne nič nedokáže spraviť sám. Alebo ho predám na orgány,toť druhá možnosť.
A mám 10 mesačnú sestru,ktorá sa zatiaľ nejako neprejavuje
Mám dvoch bratov. S jedným, s tým starším sa takmer nerozprávam, je ku mne drzí, keď som bola menšia bil ma a málokedy sa dokážeme normálne porozprávať. Potom je tu mladší brat, ktorý je mojím najlepším kamarátom, takmer všetko si hovoríme, chodíme spolu von, máme spoločných kamarátov a je to jediný člen rodiny, ktorý ma počúva a vždy sa naňho teším.
velmi spolu nekomunikujeme, mame odlisne zaujmy, aj ked povahovo sme si dost podobny v niektorych veciach, casto sa preto hadame ked chceme obaja ked chceme obaja to iste...
v podstate absolútne žiadny, napriek tomu že žijeme v susedných izbách tak sa prakticky nevidíme, lebo z izby vychádzam len v najnutnejších prípadoch.
ale keď sme ešte kedysi nejaký mali, tak bol najprv veľmi zlý, potom od určitého veku prekvapivo veľmi dobrý, a potom sa zasa postupne zhoršoval, kým som neodišiel. a odkedy som sa vrátil, tak ako hovorím, prakticky žiadny.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
83 komentov
ale teraz ide na vysokú a ja to nechcem.
swag
...smolka.
Ale brata mám najúžasnejšieho na svete. Ako fakt. Aj pusinkového smajlíka napíšem aj troch, aha.
Každý nás síce vidí len hádať sa, väčšinu času sa naozaj hádame, sme schopní nerozprávať sa aj rok, vie ma zmlátiť aj za deviatich, pekného mi toho moc nepovie, ale fakt pre mňa dosť spravil a niekedy máme fakt že pekné chvíľky. ...okej, väčšinou je opitý, ale to je jedno
Čiže vzťah napiču celkom, ale radi sa máme.
a s druhou taký normálny...niekedy super, vieme sa o všetkom porozprávať poradiť a inokedy sme radi, keď sa celé dni nevidíme... žiadna výhra.
@filipenzo vyjadri sa :
@lucija si...!hanbi sa!
A mám 10 mesačnú sestru,ktorá sa zatiaľ nejako neprejavuje
Takže mám s každým úplne odlišný vzťah.
ale keď sme ešte kedysi nejaký mali, tak bol najprv veľmi zlý, potom od určitého veku prekvapivo veľmi dobrý, a potom sa zasa postupne zhoršoval, kým som neodišiel. a odkedy som sa vrátil, tak ako hovorím, prakticky žiadny.