s bývalým veru dobrí priatelia... tak ako sme boli predtým, to bol skôr taký neviem úlet, že sme sa dali dokopy? aj keď som sa vtedy do neho zamilovala, je to detail... sme najlepší priatelia a jeden druhého sa snažíme chrániť, kým sa ešte dá...
ale tak mám všelijaké vzťahy za sebou hehe... s jedným sa aj nebavím... s jedným len tak že sa občas stretneme že ako sa máš... ale s prvým som tiež dobrá kamarátka... proste s chlapmi, do ktorých som sa zamilovala som ostala kamarátka, neviem prečo... väčšina žien človeka, ktorého milovali znenávidí... ja sa presvedčím, že je to môj kamarát a všetko je ok
velmi zriedka ho vidím, keď tak v jednom klube ak náhodou je...ako keby sme sa ani nepoznali...občas ho medzi kamarátkami ešte spomenieme príp. poohovárame
@shoshana ´väčšina žien človeka, ktorého milovali znenávidí...´ - neviem ci s tymto suhlasit v mojom pripade a nechcem obvinovat osobu, ktoru napriek vsetkemu nedokazem prestat lubit, ale mam pocti, ze to tak bohuzial je . hoci by som aj rad vedel preco to tak je.
ked sa mi nepozdravi na ulici a odbije kazdy jeden moj pokus o zmierenie ci komunikaciu, znamena to potvrdenie tezy, ktoru napisala shoshana? alebo som zase len ja ten sprosty, ktory si vsetko vymysla, je pokrytecky a uz rok sa kvoli tomu trapi? neviem. viem len tolko, ze uz nemozem spravit ziadny krok. a este viem tolko, ze musim prestat lubit, no nedokazem to...
hmm,no so vsetkymi byvalimi sa normalne bavim, s niektorymi sa aj denne stretavam... len s tym poslednym nemam ziadny vztah, proste ma vobec nezaujima...
Kedze som mala krasne obdobie mam aj neskutocne dost byvalich... no a ?! nehambim sa ... kto neskusa nenajde toho praveho ... ale s kazdym mam iny vztah ... s niektorymi sa nerozpravam s inymi zase kazdy den klabosim a riesim zavazne problemy... ale keby som si mala vybrat ...tak by som musela zaciarknut vsetky moznosti ...
z byvalym som este chvilu po rozchode bola kamaratka ale potom si nasiel nejaku dalsiu ale uz to strasne prehana nemozem ho ani citit...takze nemam ho rada ale ignorujem
so svojimi byvalymi sa povacsine kamaratim, kedze patrime aj do rovnakej komunity, ale vychadzam s nimi dost dobre, podla toho s ktorym prave
co je haluz, mam par dobrych kamosiek, co su terajsie mojich byvalych
Niežeby sme si nemali, čo povedať, ale proste bez slova som ho nechala... bolo to odo mňa straašne nečestné a hlúpe a vyčítam si to... a nielen to... ale tak keď sa stretneme, tak sa pozdravíme, akože v pohode... ale radšej mu ani nenapíšem... čiže vlastne je to ignor... ale taký srdečný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale tak mám všelijaké vzťahy za sebou hehe... s jedným sa aj nebavím... s jedným len tak že sa občas stretneme že ako sa máš... ale s prvým som tiež dobrá kamarátka... proste s chlapmi, do ktorých som sa zamilovala som ostala kamarátka, neviem prečo... väčšina žien človeka, ktorého milovali znenávidí... ja sa presvedčím, že je to môj kamarát a všetko je ok
ked sa mi nepozdravi na ulici a odbije kazdy jeden moj pokus o zmierenie ci komunikaciu, znamena to potvrdenie tezy, ktoru napisala shoshana? alebo som zase len ja ten sprosty, ktory si vsetko vymysla, je pokrytecky a uz rok sa kvoli tomu trapi? neviem. viem len tolko, ze uz nemozem spravit ziadny krok. a este viem tolko, ze musim prestat lubit, no nedokazem to...
s druhy je moj velmi doby kamos ..
co je haluz, mam par dobrych kamosiek, co su terajsie mojich byvalych