Pýtam sa, lebo ja mám s bratom úplne super vzťah. Je mi ako najlepší kamarát... A vždy počujem od kamaátov ako sa hádajú so súrodencami a aké majú problémy, a ja si vôbec neviem predstaviť, že by sme mali s bratom zlý vzťah. Tak čo, ako ste na tom vy??
my mame tiez super vztah.....este ked som bol mensi tak sme sa hadali ... vsak som bol este decko....ale teraz je vsetko ok....len ona je v Nemecku a ja doma pred PC
ja mam s bratom tiez dobry vztah ale zacalo to az ked bol vo stvrtom rocniku na strednej ked uz sa staral len o skolu, tak do mna nevyrival on ani ja donho ..potom to bolo dost blbe lebo ked odisiel na vysku tak ked prisiel na vikend domov tak sa to pri rodicoch nedalo vydrzat.. ale ked sme mali rodinnu krizu tak som sa s nim nejak zblizila a teraz je to super
fuu no ja myslim ze to uz lepsie nemoze byt mam o rok sa pol starsiu sestru s ktorou vychadzam velmo dobre sme ako naj kamosky a mam este malu 2 rocnu sestru na ktoru mam obcas nervy ale velmi ju lubim takze som spokojna
No ja mam s mojim brchom velmi zaujimavy vztah Najprv ked som mala chalana ktory nemusel jeho babu sme sa nemuseli ani mi..vzdy sme si na seba daco nasli a tak..ale ked sme sa rozisli ja s mojim on zo svojou je to tak ako za starych cias..mlatime sa,jasime sa,bavime sa a je to uplne super..ja som rada ze ho mam i ked su naozaj chvilky kedy by som ho zabila
no mam o rok mladsiu sestru...ako deti sme mali perfektny vztah...od puberty sme sa cim dalej viac nenavideli...az tak ze mi sestra povedala ze ked ma vidi hned jej to pokazi naladu a ze ked spim ma chut ma podrezat...pred mesiacom odisla na vysku do KE takze sa budeme vydat raz za mesiac z coho mame obaja obrovsku radost...
No ono to je u mňa dosť zaujímavé..lebo mám dvoch bratov. S tím najstarším (je odo mňa o štyri roky starší) tak s tím si akože totálne v pohode vychádzame,vieme sa aj normálne porozpráva´t a stále sa smejeme no a s tím druhým ten je tiež starší,ale s tím si nejak nesedíme... niekedy sa stane,že sa nepohádame,ale proste on je úplne iný jak ja,má iné názory a všetko... No podľa mňa sú úplne rozdielny... ale tak mám ich rada
hehe ja mam o styri-pat rokov starsieho brata... my mame s bratom taky vselijaky vztah..ako mame sa radi, ale v minulosti sme sa niekedy aj poradne pohadali dokonca sme po sebe hadzali veci. on do mna v kuse vyryval a robil mi naschvaly a vsecko, ale viem, ze ma mal aj tak rad.. teraz uz je to s nami lepsie..sice debila zo mna robi stale, ale tak nosi mi cukriky a keksy takze odpustam heh, ale miestami bych ho zabila. hlavne ked on je skoro furt prec takze rodicia nadavaju mne a v poslednej dobe uplne milujem, ked periem uz to mam skoro vsetko hotove a on dojde ci operem veci aj jemu jhaaj, ale mal to aj on so mnou tazke chudak napr. ked ma ucil bicyklovat a ja som nanho bola neviem kolko urazena, lebo ma pustil aj ked to som si vsimla az ked som sa obzrela za seba, lebo mi nikto neodpovedal
moj bracho je pubertak a sme si povahovo dost podobni tak sa hasterime dost casto a sem tam sa spravame ako najlepsi pritelia ak mame nahodou obaja dobru naladu a pc je dost daleko a riad tiez no co je to chlap na vsetko v dome lavy a lenivy
Tak ja mam s oboma bratmi super vzťah odjakživa... oni si ma strážili ako oko v hlave, som proste ich malá sestra dodnes a môžem sa na nich obrátiť s čímkoľvek, oni zas na mňa a vzájomne sa kryjeme... som rada, že ich mám.
a sú starší o 9 a 11 rokov a dnes už majú vlastné rodiny, ženu a deti ale aj tak je to stále super, aj so švagrinou si skvele rozumiem.
S bratom si rozumiem v pohode. Pravdupovediac kebyže ho nemám, neviem si to ani predstaviť. Vieme si liezť pekne na nervy, ale tak to už k tomu patrí, a preto ho mám aj napriek tomu rada
mam sestru ma 19 a nikdy to medzi nami nebolo bezproblemove,...vzdy sme sa bud skriepili hadali abo nieco podobne,ked sm mal 15-16-17 mala vzdy plnu hlavu mudrych rad, a pritom vie o realnom zivote iba o nieco viac ako moja kalkulacka...ona zije v matrixe, kym chodila na gympel sedavala stale doma maximalne 1-2x za mesiac niekde isla na chatu so spoluziackami abo na nejaku oslavu (ja zase 1-2x do mesiaca vecer doma ), a tak nemala moc skusenosti so zivotom v meste, a ted? je na VS v BA a tak sa vidime tak raz za 2-3 tyzdne co mne vyhovuje samozrejme aj jej... ...ale mam ju rad
Ja a moja staršia sestra(o1rok)to nebolo často ružové...ona chcela býť stále niečo viac a ja som ju v tom nechávala...ale ľudia zistili aké sme povahovo odlišné a mňa mali potom radšej-ona to neznášala,od malička potrebovala byť stredobodom pozornosti...a môj o 4roky mladší brat je teraz síce v puberte ale vychádzame medzi sebou veľmi dobre...ono to zaleži dosť od toho,aké maju ľudia povahy-keď si raz nesadnú tak....
Ja mam i brata i sestru a asi sa neda urobit tak zeby to bolo dokonale musiem sa dakedy aj pohadat ne?Ale ta neviem si predstavit zeby som bola jedinacik to by nebolo dobre a som rada ze nemam len sesty alebo len bratov je to tak lepsie ked je to tak jak je...obidvaja su super...
juj, no ja mam az troch bratov, takze med lizat to nie je
dvaja su starsi o 9 a 7 rokov, a jeden a ten najhorsi je moje dvojca, starsi o 5 minut.
no proste strasne ....s tym najstarsim mam asi najlepsi vztah. hovori sa sice, ze dvojicky su sudrzne, ale u nas to neplati, len sa bijeme a hadame ako psy . neviem ake i malo byt po psy, tak som si len typla
so sestrou mám zaujímavý vzťah.. ona má zvláštnu povahu.. nedá sa s ňou často dobre vychádzať.. je dosť výbušná , skoro stále odutá (aspoň doma je taká ).. a často nepochopí srandu.. väčšinou sa stále len hádame.. ale po pár minútach sa zas normálne bavíme..,, viem že bezo mňa by bola v koncoch.. umrela by od strachu spať sama v izbe a potrebuje pri sebe niekoho kto si dokáže zachovať chladnú hlavu.. a poriadne ju uzemniť.. veľmi často mám pocit že ju z duše nenávidím.. pociťujem k nej odpor.. mám predstavy v ktorých jej poriadne dám na hubu ale je to sestra.. a je tam určite nejaké puto.. nemôžem povedať že ju milujem a ani že ju nenávidím...jediné čo viem iste povedať je... že nedokázala by som nič nerobiť keby jej niekto ubližoval...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a sú starší o 9 a 11 rokov a dnes už majú vlastné rodiny, ženu a deti ale aj tak je to stále super, aj so švagrinou si skvele rozumiem.
dvaja su starsi o 9 a 7 rokov, a jeden a ten najhorsi je moje dvojca, starsi o 5 minut.
no proste strasne ....s tym najstarsim mam asi najlepsi vztah. hovori sa sice, ze dvojicky su sudrzne, ale u nas to neplati, len sa bijeme a hadame ako psy . neviem ake i malo byt po psy, tak som si len typla