ZTE Blade, bez pausalu presne 160 EUR. Ma android, amoled display (neskorsie verzie TFT)... ostatne specs najdes v druhom linku. Ak chces dotykovy fon, najlepsia volba. Pomer cena/vykon bezkonkurencny.
@28 jasne ja chapem ako to myslis, ale chcel som tym povedat to ze je to nadupany telefon za 5 korun tak preco nie. a dnes uz by som urcite kupoval len dotykovy, najlepsie s androidom...
reagoval som na jeho prvy prispevok, dotykovy a novy. to stylovy neviem ci myslel ze dobre vyzeraju, skor myslel asi aj funkcie a tak. neviem ci ho naplno vyuzije, ale prave aj to co ty hovoris, ze apps z marketu a kopec dalsich veci... a s pausalom ho ma za eurco. desire z si bral teraz kamos, ten je tiez nadupany ale uz o dost drahsi. vsimol som si ze ludia ktori maju klasicky fon, kade chodia tade nadavaju ze na co dotykovy, ale do pol roka bude mat dotykovy uz kazdy clovek, lebo tym smerom to proste ide. okrem starych ludi teda
a ta mobilita, dostupnost a otvorenost ktoru zrazu clovek ma, to je sok. ja som bol na tom podobne.
preobha ludia..NEKUPUJTE TO z operatorskych stranok..Htc wildfire stoji 166€..ale priemerny slvoak si to nevie najst..o maj gad...a radsej to kupi v kamenomo obchode za 220€
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
plná cena je 129 € Dobrý je tento mobil podla vás ?
ZTE Blade, bez pausalu presne 160 EUR. Ma android, amoled display (neskorsie verzie TFT)... ostatne specs najdes v druhom linku. Ak chces dotykovy fon, najlepsia volba. Pomer cena/vykon bezkonkurencny.
» www.orange.sk/eshop/detailtel...
» www.trustedreviews.com/Orange-San-Fran...
este raz orange link:
» www.orange.sk/eshop/detailtel...
a ta cena je picovina...sam dobre viem kolko stoji v eshope za najlacnejsiu cenu..ale 129 to neni..
..kvak..
inak by som mu radila htc desireZ, mam rada tie vysuvacie klavesnice, ale tak...
a ta mobilita, dostupnost a otvorenost ktoru zrazu clovek ma, to je sok. ja som bol na tom podobne.
btw ak sa dá považovať za novší » www.alza.sk/myphone-8855-d1... aj telku to má čo viac si prijať
» www.epicentrum.sk/product/samsung...
...neviem či sú novšie ale sú dotykové, to musí stačiť za tú cenu
a za menej jak 160
» mobilne-telefony.heureka.sk/f:1651:106016;p...
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...