@hoperpohroma ale prečo okrem toho, že sa nemusí podariť kúpiť dobrý? ja si samozrejme na to dávam pozor, nenakupujem od kadejakých pochybných ľudí a zdrojov. ale inak reálne som si kúpil použitý mobil asi len raz a raz použitý tablet. ale napr. kúpil som si tiež použité monitory a tie mi už slúžia niekoľko rokov. a množstvo konzol (typu Nintendo, Playstation...). mnoho z nich ani reálne nie je možné zohnať nové, teda ak by som za to nechcel zaplatiť mnohonásobne viac...a tiež aj auto mám použité a nové by som si určite nekupoval. a teraz mi napadlo, že som si kúpil asi pred dvomi týždnami aj použitú HD CRT TV. Také sa tiež už roky nevyrábajú, a teda nemal som inú možnosť ako si ju kúpiť použitú.
@frenkie477 SD signál je na HD LCD/plazme veľmi zlý. na HD CRT je však dobrý, normálny. a kedže je HD, tak tam je dobrý aj HD signál. a ja hrávam na SD aj HD konzolách, teda ked chcem mať dobrý obraz zo všetkých na jedinej telke, toto bola jedina možnosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
» mobil.bazos.sk/inzerat/3123965...
@1 pouzivany mobil by som nechcela ani keby co
alebo
» www.alza.sk/nokia-lumia-820...
ja som dedila - po rodine mi to pride ok, ale po cudzom by som nechcela urcite
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...