ahojte...chcel by som kúpiť sony ericsson alebo nokiu ale skôr ten sony...mal by mať 3,5 mm jack konektor lebo mám plné zuby všetkých redukcii...potom najmenej 5 Mpix foťák...wi-fi...mal by byť hlavne na hudbu....a určite nie dotykový
@jingsavv Ja som si kupil smartphone a ma dokonca aj funkciu telefonovanie a odosielanie sms! kto by to povedal
(v skutocnosti je to raketa od hTc a vsetky aplikacie vyuzivam viac ako denno denne... zalezi od cloveka co potrebuje a co chce a co je zato ochotny dat)
Sony Ericsson? Neodporúčam!!! To už radšej tú Nokiu.. Ja som mal už dokopy 3 SE a dva mi začali robiť problémy a nakoniec sa pokazili a ten tretí sa nepokazil asi preto lebo som ho mal len dva mesiace.. Verím že keby dlhšie tak tiež nevydrží. Proste SE ma veľmi sklamali. Teraz mám Samsung Omnia i900 a je to super telefón.. Dá sa zohnať aj za 100e a určite lepší než nejaký SE W995.. Akurát Omnia nemá ten 3.5mm jack ale je tam redukcia, takže NO PROBLEM a inak má všetko.. dokonca aj bezplatnú GPS
myslím že moc toho čo si želáš nenájdeš... sony ericsson s 3,5mm jackom nedotikový s 5MPx foto.... nooo neviem neviem asi fakt len tá w995 ... ja mám momentálne Vivaz a nadmieru spokojný
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
(v skutocnosti je to raketa od hTc a vsetky aplikacie vyuzivam viac ako denno denne... zalezi od cloveka co potrebuje a co chce a co je zato ochotny dat)
kupal som sa snim niekolko krat, raz mesacne padol z cca 1,6 metra (postel) a stale isiel.. az ku koncu svojho zivota prestaval mat signal..
» akosivybrat.blogspot.sk/2014/03/ako-si-...