Aký môže byť problém? stretli ste sa už niekto s niečím podobným?
Potreboval by som poradiť. Som 17 ročný chalan, chodím na gymnázium a som celkom dobrý študent. Učím sa na jednotky/dvojky a v škole nevyrušujem. Aj v normálnom živote som skôr tichý a len občas ma niečo naštve. Som športovec a tréningy mávam veľakrát aj
čo sa týka tvojich možností...skús ju rešpektovať maximálne ako vieš, a nájsť nejaký, čo ja viem, tajný spôsob alebo niečo, nejaké krytie...lebo ono to tak bude pravdepodobne pokračovať celkom dlho...
stretli sme sa spolu už dávnejšie, aj s jej ocom....už mi dovolila ísť ku nej domov raz, ale teraz sa znovu zasekla smerom ku mne....zakazuje jej chodiť ku mne domov...ona si to určite nevymýšľa, to sa neboj keby sa chcela rozísť, tak sa hneď rozíde, ja ju dobre poznám a ja ju maximálne rešpektujem, keď jej mama niečo povie, tak hneď ustúpim a snažím sa jej to uľahčiť ako najlepšie viem...upokojujem ju a rozveseľujem...keď sme dohodnutý, že ideme von a zakáže jej ísť von, tak to v pohode zoberiem a nesťažujem jej to ešte, práve naopak sa jej to snažím uľahčiť a rozveseliť ju.....nadovšetko sa milujeme a neukončíme to kvôli jej mame.....takže žiaden rozchod nebude
matky everywhere.. mne bolo povedane ze ho musia najprv spoznat, ako myslim casom, nie ze pridem domov "aha to je on tak uz ideme cau".. neviem ako to mate vy, ako to ma ona doma.. mm kazdopadne drzim palce nech ti to dobre dopadne
@paulomimoi ďakujem/e pri tom na začiatku to vyzeralo dobre, zaujímala sa o mňa, frajerka rodičom o mne rozprávala....oni sa tiež pýtali na mňa, páčilo sa im, že som športovec a že sa dobre učím....bol som ocenení za najlepšieho žiaka školy a medzi najlepšími športovcami mesta neviem čo sa teraz sekla jej mama a vadím jej...pri tom sa priateľke aj snažím pomôcť s učením, vždy keď niečo potrebuje, tak jej pomôžem, napíšem anglický sloh, slovenský sloh....všetko možné....povedal som jej, že keď bude potrebovať, tak že ju doučím, takže v učení jej nebránim
mama bude nejaká lazníčka z dediny, čo už od kolísky ju sľúbila susedovi lebo majú vedľa seba polia, tak aby sa majetok rozrastal, typické statky zmätky
"Potreboval by som poradiť. Som 17 ročný chalan, chodím na gymnázium a som celkom dobrý študent. Učím sa na jednotky/dvojky a v škole nevyrušujem. Aj v normálnom živote som skôr tichý a len občas ma niečo naštve. Som športovec a tréningy mávam veľakrát aj dvakrát za deň, každý víkend preteky. Chodím aj na jazykovku, pretože jazyky sú dôležité do života. Bol som aj v zahraničí na jazykovom pobyte. Nepijem a ani nefajčím."
nemôže v tom byť niečo také.. že pozná napríklad tvojich rodičov a niečo jej na nich vadí? jedna z verzií ktoré mi napadli: ehm takže..jej mama poznala za mlada tvojho pohľadného otca ktorý sa jej veľmi dlho páčil avšak on o ňu nejavil záujem a našiel si tvoju mamu. nevie to stráviť dodnes a vyslovene nechce aby jej dcéra mala s tebou niečo spoločné ( áno, možno pozerám veľa filmov .. hneď mi napadlo niečo takéto keďže na začiatku bolo všetko v poriadku a nič jej na tebe nevadilo
@yyummy tak to fakt neviem či ich nepozná jediný jej oco poznal môjho dedka, žiaľ môj dedko je už po smrti, takže z našich rodín sa poznáme len my (teda nejako dôkladnejšie)
Buď počkaj, kým bude mať 18 a potom ujdete, alebo neviem čo, to už nechám na teba. Pôvodne som chcela napísať "alebo o skonči", ale asi ju máš veľmi rád. A tie vyhrážky sú dobrá blbosť, ale ak by to naozaj myslela vážne, tak @1 a je po probléme.
No takto, fackala by som tých, čo prišli s radou "rozíď sa s ňou". Chlapec vzdávam ti hold a veľmi kvitujem to, že to vydržíš . Asi je to čo k nej cítiš omnoho silnejšie
Ja som zažila a čiastočne ešte aj zažívam niečo podobné a keby sa so mnou priateľ kvôli tomu rozišiel, vypovedalo by to niečo o tom, ako veľmi ma má rád...
Podľa mňa to váš vzťah len posíli. Ste si vzácnejší a ešte len budete ked sa dostane z pod dohľadu matky
@veroniques tlieskam ti juuu konečne to niekto chápe ďakujeme ty si ako anjel z neba a k veci...presne aj ja si myslím, že to náš vzťah posilní a ja to pre ňu vydržím, len som sa chcel opýtať, či nemá s tým niekto skúsenosti a prípadne či sa to nedá niako zmierniť, ale asi nie tak idem držať a milovať ju ďalej
V podstate ide o to, aby vás vaša zamilovanosť nepripravila o váš osobný život, vzdelanie, povinnosti, zameranie, hľadanie, trávenie času tým čo vás zaujíma, baví. Javí sa to síce veľmi zložito a s hnevom ale tá podstata je dôležitá.
@moomy mamke to asi trochu preprcháva... treba zistiť prečo
aaa skus prist na navstevu s usmevom na tvari a nejakym darcekom aj pre maminu ked budes na nu ako med, psychologia hovori, ze NORMALNEMU cloveku by malo prist trapne utocit na niekoho takeho, kto je nanho dobry...
@mojdedo a ešte k tomuto...už dávnejšie som im poslal čokoládové bonbóny, potom čokoládu a nakoniec aj víno a v októbri idem do Portugalska, takže im znovu donesiem fľašu vína.....a prísť ku nim mi nedovolí ani jej mama, ani frajerka...alééé môžem ich skúsiť prekvapiť, len aby to nebolo ešte horšie ....aléé myslíš, že keby som prišiel pred ich dom a zazvonil na zvonček s fľašou vína v ruke, že by im to vadilo?
Jej mama má rada určite "Rómeo a Júlia". Skús to hrať na ten štýl, možno si ťa obľúbi
Ale nie, musím povedať, že tvoj prípad je fakt oriešok. Rada by som ti pomohla, ale neviem ako. A len jednu radu mám: nepočúvaj tých, čo ti vravia, aby si sa s ňou kvôli tomu rozišiel. To mi príde ešte väčšia kravina ako to, čo stvára jej mama. Nie je tvoje dievča jedináčik?
to čo má za matku wtf? ta nech sa rozíde s jej otcom bože to vydieranie -.-" ale nevzdávaj to, a určite sa s nou nerozchádzaj šak ona za to nemože, ale zase žiť s vedomím, že ti tá ženská nedá pokoj tiež nie je žiadna výhra...
@moomy no, skus zazvonit, ale na zaciatok nejaku bonbonieru, flasa vina neviem ci je vhodna ked mas 17 vies, image je image
podla mna by si mal prekvapit.. ved to je stupidne, nie, ze nemozes prist k nim.. ked tam budes, tak ta hadam nevyhodi, a hlavne s usmevom na tvari no mozes byt hnusny na niekoho kto sa na teba usmieva?
a tu drzost som myslel tak, ze nebat sa prekvapit a tak.. mozno som to zle povedal, ze drzost... skor taku dravost som myslel..
je to divné, ale asi nechce, resp. sa bojí, že príde o dcéru....ja by som išiel za jej matkou a skúsil to prediskutovať nejako a keby to nešlo touto formou, tak by som sa "akože" rozišiel a stretával sa s ňou naďalej potajne.
"Teraz jej po novom povedala, že ak neobmedzí internet a ak sa so mnou nerozíde, že sa jej mama rozvedie s jej ocom." To až tak málo ľudí si tam všimlo túto vetu?
Fakt tam môžu byť nejaké problémy? Ja by som povedala, že s tvojou osobou to nič nemá, mama má buď vlastné problémy, ktoré premieta na dcéru, alebo si zrazu začala uvedomovať, že dieťa jej dospieva pred očami a šialená logika jej hovorí, že tomu zabráni, ak ju bude držať furt doma. A môžeš byť aj najlepší frajer na svete, keď ona si z nejakého dôvodu myslí, že jej dcéra nemá mať žiadneho frajera. Konfrontovala ju niekedy frajerka s tým, čo sa jej na tebe vlastne nepáči?
S niektorými ľuďmi sa nedá, nech im chceš niečo akokoľvek logicky vysvetliť. Potom už treba len trpezlivosť a robiť si po svojom, kedy to len ide. A možno občas, aj keď nejde. Prípadne, nech jej frajerka povie, nech sa kľudne s otcom rozíde
@bloodypunk nie má 19 ročného brata a ten môže chodiť po chatách a piť s kamošmi a doma nemusí nič robiť
@mojdedo frajerka mi preto nedovolí prísť, pretože nechce aby som moc vymýšľal, lebo potom jej to mama hneď vyčituje
aléé kúpim bonbonieru a dáku kyticu kvetov a dofrčím ku ním domov, ale nemôžem to povedať frajerke, lebo tá by mi to hneď zatrhla, že nech nevymýšľam, lebo že mama bude zase nadávať
@anzu tak frajerka mi povedala, že nie je problém vo mne a že to nemám riešiť...ale tak vidím aké to je zlé, tak chcem frajerke pomôcť...je to ťažké..
a ešte mi napadlo, že môže byť problém v tom, že nechodím do kostola.....pretože oni chodia každú nedeľu a každý sviatok do kostola....ale keď som to nadhodil frajerke, tak mi znovu povedala, že nie je problém vo mne.....frajerke to samozrejme nevadí, že nechodím do kostola
má divnú matku.... ale tak pokial chcete byť spolu a lubite sa tak proste sa skuste stretavať po škole predtym než pojde ona domov.... a nejako sa jej mame vyhybaj....
@moomy neprehanas to tak trocha??? jak strasne ju milujes a chces snou mat deti..taketo napis alebo povedz ked budete napr. 7 rokov spolu a preskačete si zleee dobreee...myslim si ze to, ze jej matka sa rozvedie s otcom je kravina..to ti asi povedala len ona aby to cele nafukla a dala tomu vacsiu (vaznost), ako to v skutocnosti je....to ze jej matka zakazuje sa stebou stykat, mozno to nema nic spolocneho stebou...len proste ta holka ma 16 rokov a skor si myslim ze je to tak, ze jej matka sa proste onu boji...len tvoja frajerka je v puberte a proste len z mravca robi slona...obaja ste len deti...ale v kazdom pripade ta viem pochopit bo aj ja som bol v tvojom veku a riesil som podobne (problemy) a aj mne vtedy rozpravali presne podobne veci, ako ja pisem teraz tebe...a vies co???mali pravdu..!!!! tak hlavu hore si mlady chalan venuj sa sportu a skole bo to ta posunie v zivote vpred a nie riesenie pubertalnej lasky...drzim palce
@rogin to nie je tvoj problém riešiť moju budúcnosť, nemyslíš?
keď nemáš ku tomu čo povedať, tak radšej buď ticho...naozaj platí mlčanie je zlato....hádam si o svojom života a budúcnosti môžem rozhodovať sám alebo mi ju chceš ty rozhodnúť, ale v tom prípade mi daj aj peniaze na jej realizáciu a keď nie, tak láskavo buď ticho
@matiarka prečo som napísal všetky tie super veci o sebe? skús si prečítať dôvod založenia mojej diskusie a hádam to pochopíš a keď nie, tak mi je to ľúto....normálny ľudia to pochopili...ale ja ti to teda vysvetlím....chcel som zistiť, že či je problém vo mne....lebo väčšinou, keď mamy sú proti frajerom, tak sa im niečo na nich nepáči a tak som napísal o sebe veci (keď myslíš, že sú super, tak ti ďakujem ), aby mi nejaká dobrá duša mohla lepšie poradiť
@moomy a teraz si sa dobre strapnil...ja kaslem na tvoj zivot..proste som ti napisal svoj nazor...a bodka...ty mi zakazat nemozes aby som bol ticho...ked nevies zniest nazor, sktorym ty nesuhlasis, tak preco vytvaras diskusiu...to si vazne myslis ze kazdy stebou bude suhlasit?...pokial viem je to verejna stranka a ja sem napisem co ja chcem...tym som ta ja nechcel kritizovat...to drzim ti palce ti uniklo? ci ty citas len to co ti vyhovuje??
A k teme... Je to shit... Matku nepresvedcis lebo je to matka... "Vojnu" s nou tiez nevyhras lebo je to opat matka.. Mas 17... Aj tak ten vztah nie je do konca zivota, tak to ukoncite a hotovo.. Mozno teraz pre vas nie je ten "spravny cas" ...
ja si možno myslím a to je už čo povedať keď ja myslím... že si stelesnená dokonalosť a chudák maminka sa bojí o svoju dcérenku, že pri tebe bude malinká ako muška zlatá
hm, mám dojem, že frajerka ti niečo zatajuje, nie je predsa mysliteľné aby sa matka takto vyhrážala
zrejme tam niečo bude v živote jej dcéry prečo sa o ňu obáva...
ale zas, ako sa hovorí, kaša sa nikdy neje taká horúca ako sa navarí
mojdedo má dobrý nápad, treba šokovať budúcu svokru a v prvom rade frajerku
nech sa dámy ukážu čo urobia ak sa ukážeš vo dverách...
ako budúci zať, by ťa svokra mala pozvať dovnútra a nič sa neda robiť aj ťa povyšetrovať, ale ty ako som čítal tvoj životopis, celkom takú "maličkosť" zvládneš....
Rok je ešte málo, aby pochopila a prijala, že jej malú dcérenku už niekto kláti zo zadu za vlásky bez... vlastne z lásky.
Ak má 16 a menej, je pochopiteľné, že sa bojí. Zbytočne sa nepripomínaj podľa mňa, iba to zhoršíš, najmä ak sa jej budeš pokúšať nejak dohovoriť, alebo zastať sa frajerky, ak niečo každá matka neznáša, tak je to to, ak jej niekto kecá do výchovy. Počkaj tri roky, potom sa to zlepší hádam.
Stačilo mi prečítať "Teraz jej po novom povedala, že ak neobmedzí internet a ak sa so mnou nerozíde, že sa jej mama rozvedie s jej ocom."
a už ti neverím že je tá frajerka taká "úžasná".. si asi príliš zasnený a dievča si vymýšľa chu*oviny... lebo fakt buď ma mamu na praškoch abo to dievča je je*nuta klamarka...
@nationalgeographic už som to tu raz písal, ale pre teba to napíšem špeciálne ešte raz niekto by mohol povedať, že sa zle učím, tak preto som to chcel vyvrátiť hneď v popise
matka mojej bývalej frajerky si myslela, že fetujem-pritom som len húlil, bol som pre ňu Antikrist a aj tak so mnou jej dcérka chodila.
a nikdy sa tak neviaž na žiadnu ženu, nedávaj veľa darčekov a neprežívaj to, lebo opustí ťa a budeš to sakramentsky ľutovať a mať depresie. treba to brať s nadhľadom, žien je na svete veľa a aj keď sa to nezdá, ženy sú oveľa bezcitnejšie ako muži. tak musíš byť aj ty bezcitný-aspoň prvý rok chodenia.
Kasli na ludi, ktori Ti vravia, ze dospejes, rozhladnes sa. Mozno je to prilis idealisticke, ale ak sa stretnut dvaja idealisti, aka je potom realita? Vasa realita, ktoru tvorite Vy? Mne je vcelku smesno, z takych reci. Ako maly chlapec som si myslel, ze dospeli su mudrejsi, vyspelejsi atd... A ono prd.
Co sa tyka jej matky, pokial jej v nejakej tazke situacii nepodas pomocnu ruku, to sa pravdepodobne nestane, tak s tym nepohnes. Mozes sa akurat spravat tak, aby si ju co najmenej drazil ale nie na ukor Vas. Rozmyslas dobre ale jej matka nie a od Teba si fakt nenecha radit. Ma velke ego..
Ak je to tak, ako hovoríš, a skutočne sa tak veľmi ľúbite, tak ešte tých pár rokov vydržíte, kým slečna nedospeje... A potom by si jej mamička mohla konečne uvedomiť, že dcéra nebude vždy to malé zlaté dievčatko, ale že aj ona raz dospeje.
Ale vlastne to je jedno, pretože po osemnástke si nemyslím, že by jej prikazovala s kým môže ísť von a s kým nie...
(Ja si takúto situáciu ale predstaviť neviem, keďže moja mamička miluje môjho drahého zjavne viac, ako ja .)
@burble bolo to myslené tak, že slečna si už nenechá skákať po hlave a síce, keď si teraz necháva, a nič mame na to nepovie, možno nebude nič hovoriť ani potom...
@kuvincik nebude, pretože osemnástka jej postavenie voči rodičom nijak nezmení, zmenilo by sa iba ak by si našla prácu a pod., aj keď môže to použiť ako zámienku, alebo nejaký bod od ktorého to nebude ďalej znášať, ale myslím si, že skôr nie ako hej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
neverím že také niečo zo seb dokáže vyplodiť dospelý človek...neverím.
master of death, take my pitiful life
No takto, fackala by som tých, čo prišli s radou "rozíď sa s ňou". Chlapec vzdávam ti hold a veľmi kvitujem to, že to vydržíš . Asi je to čo k nej cítiš omnoho silnejšie
Ja som zažila a čiastočne ešte aj zažívam niečo podobné a keby sa so mnou priateľ kvôli tomu rozišiel, vypovedalo by to niečo o tom, ako veľmi ma má rád...
Podľa mňa to váš vzťah len posíli. Ste si vzácnejší a ešte len budete ked sa dostane z pod dohľadu matky
Držím vám palce
buď gay. jeho mama o tebe buď vedieť ani nebude, alebo keď hej, tak budeš najlepší na svete
ale nie... pevné nervy prajem
aaa skus prist na navstevu s usmevom na tvari a nejakym darcekom aj pre maminu ked budes na nu ako med, psychologia hovori, ze NORMALNEMU cloveku by malo prist trapne utocit na niekoho takeho, kto je nanho dobry...
Ale nie, musím povedať, že tvoj prípad je fakt oriešok. Rada by som ti pomohla, ale neviem ako. A len jednu radu mám: nepočúvaj tých, čo ti vravia, aby si sa s ňou kvôli tomu rozišiel. To mi príde ešte väčšia kravina ako to, čo stvára jej mama. Nie je tvoje dievča jedináčik?
podla mna by si mal prekvapit.. ved to je stupidne, nie, ze nemozes prist k nim.. ked tam budes, tak ta hadam nevyhodi, a hlavne s usmevom na tvari no mozes byt hnusny na niekoho kto sa na teba usmieva?
a tu drzost som myslel tak, ze nebat sa prekvapit a tak.. mozno som to zle povedal, ze drzost... skor taku dravost som myslel..
Fakt tam môžu byť nejaké problémy? Ja by som povedala, že s tvojou osobou to nič nemá, mama má buď vlastné problémy, ktoré premieta na dcéru, alebo si zrazu začala uvedomovať, že dieťa jej dospieva pred očami a šialená logika jej hovorí, že tomu zabráni, ak ju bude držať furt doma. A môžeš byť aj najlepší frajer na svete, keď ona si z nejakého dôvodu myslí, že jej dcéra nemá mať žiadneho frajera. Konfrontovala ju niekedy frajerka s tým, čo sa jej na tebe vlastne nepáči?
S niektorými ľuďmi sa nedá, nech im chceš niečo akokoľvek logicky vysvetliť. Potom už treba len trpezlivosť a robiť si po svojom, kedy to len ide. A možno občas, aj keď nejde. Prípadne, nech jej frajerka povie, nech sa kľudne s otcom rozíde
@mojdedo frajerka mi preto nedovolí prísť, pretože nechce aby som moc vymýšľal, lebo potom jej to mama hneď vyčituje
aléé kúpim bonbonieru a dáku kyticu kvetov a dofrčím ku ním domov, ale nemôžem to povedať frajerke, lebo tá by mi to hneď zatrhla, že nech nevymýšľam, lebo že mama bude zase nadávať
@anzu tak frajerka mi povedala, že nie je problém vo mne a že to nemám riešiť...ale tak vidím aké to je zlé, tak chcem frajerke pomôcť...je to ťažké..
a ešte mi napadlo, že môže byť problém v tom, že nechodím do kostola.....pretože oni chodia každú nedeľu a každý sviatok do kostola....ale keď som to nadhodil frajerke, tak mi znovu povedala, že nie je problém vo mne.....frajerke to samozrejme nevadí, že nechodím do kostola
Tak sa stretni s jej mamou a uvidíš...ona bude taká istá v najväčšej pravdepodobnosti, ako jej matka.
keď nemáš ku tomu čo povedať, tak radšej buď ticho...naozaj platí mlčanie je zlato....hádam si o svojom života a budúcnosti môžem rozhodovať sám alebo mi ju chceš ty rozhodnúť, ale v tom prípade mi daj aj peniaze na jej realizáciu a keď nie, tak láskavo buď ticho
@matiarka prečo som napísal všetky tie super veci o sebe? skús si prečítať dôvod založenia mojej diskusie a hádam to pochopíš a keď nie, tak mi je to ľúto....normálny ľudia to pochopili...ale ja ti to teda vysvetlím....chcel som zistiť, že či je problém vo mne....lebo väčšinou, keď mamy sú proti frajerom, tak sa im niečo na nich nepáči a tak som napísal o sebe veci (keď myslíš, že sú super, tak ti ďakujem ), aby mi nejaká dobrá duša mohla lepšie poradiť
A k teme... Je to shit... Matku nepresvedcis lebo je to matka... "Vojnu" s nou tiez nevyhras lebo je to opat matka.. Mas 17... Aj tak ten vztah nie je do konca zivota, tak to ukoncite a hotovo.. Mozno teraz pre vas nie je ten "spravny cas" ...
@biancadetolle haha tak to si ma pobavila
zrejme tam niečo bude v živote jej dcéry prečo sa o ňu obáva...
ale zas, ako sa hovorí, kaša sa nikdy neje taká horúca ako sa navarí
mojdedo má dobrý nápad, treba šokovať budúcu svokru a v prvom rade frajerku
nech sa dámy ukážu čo urobia ak sa ukážeš vo dverách...
ako budúci zať, by ťa svokra mala pozvať dovnútra a nič sa neda robiť aj ťa povyšetrovať, ale ty ako som čítal tvoj životopis, celkom takú "maličkosť" zvládneš....
držím plapce, pfuj, pfuj
Ak má 16 a menej, je pochopiteľné, že sa bojí. Zbytočne sa nepripomínaj podľa mňa, iba to zhoršíš, najmä ak sa jej budeš pokúšať nejak dohovoriť, alebo zastať sa frajerky, ak niečo každá matka neznáša, tak je to to, ak jej niekto kecá do výchovy. Počkaj tri roky, potom sa to zlepší hádam.
Moja máti je taká istá, len hlavne, aby som nikam nešla, a bývala som s priateľkou do noci 4-5 dní v týždni.
Slečne povedz, nech sa nepýta, či môže ísť preč, ale nech oznámi, že odchádza. Alebo nech predstaví doma nejakú kamarátku, a tvrdí, že chodí za ňou.
a už ti neverím že je tá frajerka taká "úžasná".. si asi príliš zasnený a dievča si vymýšľa chu*oviny... lebo fakt buď ma mamu na praškoch abo to dievča je je*nuta klamarka...
dnes ľudia nevedia vyriešiť ani maličkosti.
a nikdy sa tak neviaž na žiadnu ženu, nedávaj veľa darčekov a neprežívaj to, lebo opustí ťa a budeš to sakramentsky ľutovať a mať depresie. treba to brať s nadhľadom, žien je na svete veľa a aj keď sa to nezdá, ženy sú oveľa bezcitnejšie ako muži. tak musíš byť aj ty bezcitný-aspoň prvý rok chodenia.
Co sa tyka jej matky, pokial jej v nejakej tazke situacii nepodas pomocnu ruku, to sa pravdepodobne nestane, tak s tym nepohnes. Mozes sa akurat spravat tak, aby si ju co najmenej drazil ale nie na ukor Vas. Rozmyslas dobre ale jej matka nie a od Teba si fakt nenecha radit. Ma velke ego..
Drz sa
Ale vlastne to je jedno, pretože po osemnástke si nemyslím, že by jej prikazovala s kým môže ísť von a s kým nie...
(Ja si takúto situáciu ale predstaviť neviem, keďže moja mamička miluje môjho drahého zjavne viac, ako ja .)
pokiaľ sa k tomu teraz stavia takto radikálne, tak to osemnástka zázračne nezmení