mne sa snívalo, že som bola malé žlté animované kuriatko a chcel ma zožrať nejaký krokodíl alebo čo...a všetko to bolo zasadené do takého príjemného animovaného prostredia...také milé proste
Že moja matikárka (a zároveň triedna) prišla k nám na záhradu, vyliezla na rebrík, lebo chcela odpíliť strom a keď bola úplne hore, niekto ju zastrelil a všetci sa tešili. Bláznivým by som to nenazvala, skôr morbídnym ...
Že som sa dokázal plachtiť aj priamo zo zeme a doletieť tak na veľké vzdialenosti. Veľmi praktické i napr. keď skáčete z bloku iba ľahúčko doplachtíte na zem. Chcel by som aby to nebol len sen
Mne sa snívalo, že so chodila po meste bez kolena alebo, že pred našim domom a vlastne aj pred šenkom mal koncert Justin Bieber a Sean kingston(hadam sa to tak píše) a ja som s nimi spievala. Bola to nočna mora priam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
ale aj ten, ako som Tägtgrena balila tým, že som mu tvrdila, že som sa učila po švédsky len preto, aby som mu vedela vysloviť priezvisko, bol dobrý
@1