posielala som kolegovi, ktorého obdivujem, ktorý to, čo sa ja snažím, robí stokrát lepšie a je v tom profík, video, s mojim pokusom toho v čom je profík a on mi po prezretí videa napísal že "jéééj, aj ja to chcem tak dobre vedieť " potešilo ma to, pretože aj keď som vedela, že to nie je pravda, tak to napísal tak, aby som z toho mala radosť
Snažila som sa od jedného kamaráta, s ktorým spávam, vylúdiť, že v čom vyzerám dobre, lebo som mala ísť von s dievčaťom, ktoré sa mi vtedy strašne páčilo:
Príležitosť žiadna konkrétna, ale daný kompliment bol v zmysle: "Ty robíš úplne nevedome a prirodzene hromadu maličkých vecí na ktorých je strašne vidno ako ma ľúbiš"... a tá veta potom pokračovala tuším v zmysle "ale tých pár dôležitých vecí potom tak dojebeš že to ani možné nie je" ... vlastne ... vlastne neviem.
,,...ty si taká dobrá..." Od spolužiačky na wc v škole ešte na strednej , keď mi sama od seba začala osvetľovať záhadné časté vyvolávanie profky, s ktorou málokto vychádza, lebo je veľmi hrdá na svoju mladosť a nahnevaná na väčšinu, že nespolupracujú s jej predstavami o práci v škole. To mi tak zdvihlo náladu, že to nie je len môj dojem, že na mňa upriamila svoju pozornosť a nevedela som pochopiť, čím som si zaslúžila také príjemné slová a v tej chvíli ma to tak dojalo, že som na toto čakala 18 rokov, kým som získala aspoň nejaké upokojenie, že som dobrá aj keď ma kritizuje viac ľudí ako sa mi páči a že niekto vidí moje dobré úmysly aj keď už o nich niekedy sama pochybujem, keď vidím ako na mňa niektorí podráždené reagujú. Úplne ma to vtedy tak dostalo, že keď sa cítim fakt že zle, spomeniem si, že Nie si zlý človek, aj keď sa tak cítiš! Veď ti to predsa povedala, tak klídek, človeče...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A inak... od niekdajšieho frajera som počula samé krásne veci, to bolo fakt super..
povedané po zjedení štvrtého rezňa pred jednou svadbou
posielala som kolegovi, ktorého obdivujem, ktorý to, čo sa ja snažím, robí stokrát lepšie a je v tom profík, video, s mojim pokusom toho v čom je profík a on mi po prezretí videa napísal že "jéééj, aj ja to chcem tak dobre vedieť " potešilo ma to, pretože aj keď som vedela, že to nie je pravda, tak to napísal tak, aby som z toho mala radosť
Že som riadne schudol (včerajšia oslava)
"Pomôž mi - v čom vyzerám dobre?"
"Keď máš orgazmus, si dosť pekná..."
...neviem prečo, ale doteraz ma to vie potešiť
ale tak aj iné..len toto bolo také najaktuálnejšie.
nešpecifikovaná príležitosť.