To je škoda, je to v dnešnej dobe dosť progresívny šport. A čo sa týka šupy do stehna, tak je jeden z najmenej bolestivejších vecí čo sa ti tam môžu stať plus je to jeden z najmenejších športov
pal dakam ty ked to dakto hrava a bavi hoto a potom koli tomu nemoze ist von s nemenovanou osobou tak sa za to nemusis navazat do floorballu ..a Sjuzi s tohto vynehaj..a maj vlasny nazor ....
@chajka lebo som drevo a vseobecne nenavidim sporty a nenavidim konkretne florbal preto lebo ked hram tak mi nadavaju ze zavadzam a ked nehram tak mi nadavaju ze sa nezapajam..
@chibiorange ok ja mam vlastny nazor ale keby ti ho poviem tak sa urazis a nebudes sa so mnou rozpravat tak radsej zacitujem druhu osobu ktora to povedala lepsie a nenavazam sa do florbalu tak klidek ...
Čo sa týka mňa som totálny antitalent na športy. Florbal ma však tak začal baviť ako jediný zo všetkého. Hram ho už 2 roky a aj na mne je vidieť, že nezáleží na tom či si poleno alebo nie, záleží iba na tom, že chceš makať a ako postavíš, dá sa dokázať takmer všetko.
A keď čítam tvoju spravu, mala som podobné, keď som začínala, vidíš ako sa to zmenilo.
toxo-keby sa hralo podla pravideiel ta s loptickou nik nedostane a to je tvoj nazor co si napisal podla mna je floorball super nic lepsie som nehrala milujem ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Áno? A do akého klubu chodíš?
@2
To je škoda, je to v dnešnej dobe dosť progresívny šport. A čo sa týka šupy do stehna, tak je jeden z najmenej bolestivejších vecí čo sa ti tam môžu stať plus je to jeden z najmenejších športov
@3 lol pravda
Nepozerala, hrávam, a kto hral?
@5
Prečo?
laska do toho ako ty co nepamatas? to krpate? tele jedno...popi/y
Už viem, Czech open
@11
Jaaaaj, to si tyyyy, ta Berkyho frajerka
@12
No, ak ťa baví, nenehala by som to len na takej úrovni ako v škole.. Potom zistíš, čo to v skutočnosti je.
ano to som presne ja..a co TY Popiho holka?
@marosko81
pal dakam ty ked to dakto hrava a bavi hoto a potom koli tomu nemoze ist von s nemenovanou osobou tak sa za to nemusis navazat do floorballu ..a Sjuzi s tohto vynehaj..a maj vlasny nazor ....
Podľa mňa, keď už chce baba robiť šport..a nie vyslovene niečo dievčenské je floorball jeden z tých najvhodnejších. (And you are FRED and apple too)
@17
Tak ti budem držať palce, lebo sa to fakt oplatí
Čo sa týka mňa som totálny antitalent na športy. Florbal ma však tak začal baviť ako jediný zo všetkého. Hram ho už 2 roky a aj na mne je vidieť, že nezáleží na tom či si poleno alebo nie, záleží iba na tom, že chceš makať a ako postavíš, dá sa dokázať takmer všetko.
A keď čítam tvoju spravu, mala som podobné, keď som začínala, vidíš ako sa to zmenilo.
Ja som uplne kludna, mna nerozhadzes, ale florbal, je nieco posvatne (!), tak pracky prec...
nechcem byť nejaká nefeministická ale keď pozerám v telke mužské loptové hry tak potom tie ženské nemôžem brať moc vážne alebo ženský hokej a tak
výnimkou je beach volley, ten babám svedčí viac. tam to už ale väčšina ľudí nepozerá kvôli športovému zážitku :d
Ono je to vec pohľadu, ja by som povedala, že zo všetkých športov (okrem teda volleyu alebo tancovania) pristane dievčatám najviac ten floorball..