Win Vista ako originál nemá, až na počet procesov pri spustení žiadnu chybu. Ja mám 2GB ram, čo je na Vistu Home Premium tak akurát, a vyhovuje mi viac ako XP, na ktorom som fičal 5 rokov. Je to na človeku, ako sak tomu postaví.Veľa ľudí ale len niečo počuje, a už je Vista najhoršia na svete. Aj XP každý na začiatku hovoril, aký je strašne zlý. Linux na normálne používanie nieje, mal som ho na jednom kompe a normálny user ktorý nepracuje s progamovacími aplikáciami jeho potenciál nevyužije a bude mu skôr na škodu. A čo sa týka Slovenska, Mac by som nejako nepodoporoval. Je pravda že Win sa v Prípade Xp aj Visty od neho dosť "inšpiroval", ale čo sa týka tech. podpory na Slovesnku Macintosh výrazne zaostáva. Je to každého vec, ale poznám viac ľudí čo Vistu chvália ako karhajú, je to iba na postoji. Vista proste nieje na počítač ktorý má menej ako 2GB RAM, osobne idem na upgrade na 4GB, anie kvôli Viste. Vista sa mi zdá vo viacerych ohľadoch logickejšia ako XP.Jediná nevýhoda je jej nárok na výkon RAM, preto na slabších PC netreba ani skúšať.
@7 ty si asi naozaj vedla... Windows 7 je ešte rychlejši a menej naročny na CPU ako XP!!!
Ano z tou Vistou je to dost na houby, dokonca aj microsoft si priznal že Vista je jedna velka chyba a preto aj pracuju na Seven!(BETA je už davno vonku)
@sten32 poviem ti tak, ani to tu nevysvetluj. Kto sa tomu rozumie, zahlasuje a podotkne niečo zmysluplné, nie spálte Win7 alebo "ten" Vista. Chcel som iba vedieť priemerne ako to asi je. Výsledky ma ale samozrejme neprekvapujú
Ked instalujete cracknute widle tak sa necudujte ze vam to pada kazdu chvilu. Ja mam kupenu vistu a som maximalne spokojny. Mal som len jeden BSOD a aj ten bol sposobeny chybnym ATI driverom. Inak facha vsetko bez problemov. A aj podstatne rychelsjei ako na XPcku.
Inak mam aj debian, na ktorom travim asi najviac casu..
jaj kolko XP loverov xD
dufam ze kazdy jeden je proti Viste xD
ts xD
mam Vistu uz vyse roka a nemozem nic zle povedat x) tento os som nemusela ani raz reinstalovat (klop klop) xD a ked ide o programy ktore sa nedaju spravne spustit... zatial vzdy mi nabehlo "najdene riesenie problemu s.." a vsetko krasne funguje x)
zboznujem ked niekto zacne kydat na Vistu a pritom nema ani PC nato aby si ju mohol co i len nainstalovat, vie mi to poriadne zvysit adrenalin xD
na Vistu nedam dopustit, ved este aj moja babka (ma 65 rokov) sa na Vista home premium naucila pracovat bez neakych problemov x)
kto nevyskusa nema pravo sudit x) aj ked uznavam ze ak chce clovek zazit Vistu v pravom svetle musi mat oficialny OS a tych par € zan je pre niektorych ludi neskutocna strata..
každy ma zauzivany ten "svoj"a pouziva taky aky sa mu hodi s hladiska vyuzitelnosti,alebo konfiguracie hardveru ,tak si tu neskačte do vlasov ja pouzivam win xp a Linux...lebo programujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Btw, ak tu ešte niekto raz spomenie Vistu, tak prídem osobne a poškodím mu počítač.
Mám Vistu a dosť ma sere,že mi nejdú programy,kvôli ktorým som si kupoval nbk
Ano z tou Vistou je to dost na houby, dokonca aj microsoft si priznal že Vista je jedna velka chyba a preto aj pracuju na Seven!(BETA je už davno vonku)
Inak mam aj debian, na ktorom travim asi najviac casu..
dufam ze kazdy jeden je proti Viste xD
ts xD
mam Vistu uz vyse roka a nemozem nic zle povedat x) tento os som nemusela ani raz reinstalovat (klop klop) xD a ked ide o programy ktore sa nedaju spravne spustit... zatial vzdy mi nabehlo "najdene riesenie problemu s.." a vsetko krasne funguje x)
zboznujem ked niekto zacne kydat na Vistu a pritom nema ani PC nato aby si ju mohol co i len nainstalovat, vie mi to poriadne zvysit adrenalin xD
na Vistu nedam dopustit, ved este aj moja babka (ma 65 rokov) sa na Vista home premium naucila pracovat bez neakych problemov x)
kto nevyskusa nema pravo sudit x) aj ked uznavam ze ak chce clovek zazit Vistu v pravom svetle musi mat oficialny OS a tych par € zan je pre niektorych ludi neskutocna strata..
Windows 7 (formerly codenamed Blackcomb and Vienna)
Ale je pravda, ze minimalne win 2000 mal byt v ankete. Podla mna so SP4 je to o mnoho lepsi system nez XP.