mohol by si brať za vzor viac než len jedného režiséra, pretože keď si pomyslím, akou je Tim Burton originálnou existenciou, ktorá v každej sekunde filmu to dokazuje, mi predsa chýba niečo ako nezávislosť, rešpekt, korenie, vejúca sloboda, čo majú George Lucas/ Steven Spielberg a Alfonso Cuarón
Pre mňa ideálny režisér by nemal hľadieť na kasovotrhákovitosť (echm) filmu ako na prioritu, nemal by obsadzovať pekné hollywoodske ksichty pre Orlandove modré oči, nemal by do všetkého nutne pchať romantickú vedľajšiu zápletku a nemal by točiť filmy podľa knižných predlôh.
ked budes robit film podla knihy a ked to doebes.. a ja som tu knihu cital.. tak si ta najdem... snaz sa robit dobre film a neodbocuj od temy.. a hlavne DRZ SA KNIHY!!!!!!!
@6 , áno, a preto by sa filmy podľa kníh točiť nemali, nemali a ešte raz nemali!
@johnny1488 , keby si sa chystal páchať násilnosti na režiséroch točiacich podľa kníh, nechaj mi z nich niečo.všetci za radom zaslúžia udupať stádom nerdov, prebodnúť guličkovým perom, umlátiť Kronikou svetových dejín, zlisovať v tlačiarenskom lise a recyklovať na toaletný papier.
nepýtaj sa nás či si ním hoden. to jednoducho musíš chcieť, cítiť. mať vlastné videnie sveta a hlavne schopnosť nejako to zhmotniť, nech to nezostane len v tvojej hlave. a zhmotniť to tak, aby tomu aj iní rozumeli a zároveň z toho mali istý estetický zážitok (kde si samozrejme hranice estetična vymedzíš ty).
neupínaj sa na nikoho kto už niečo natočil. samozrejme musíš nejako začať, pomôcť si, ale sústreď sa hlavne na vlastné, nové a jedinečné spôsoby stvárnenia reality vo filme/klipe atď.
jednoduché - urob si voj vlastný štýl ako napr. Quentin Tarantino (génius), nekopíruj od ostatných a vládni krutou ale spravodlivou rukou nad svojimi poddanými (filmový štáb, herci, atď)
@narazuvzdorna čo máš proti Orlandovým pekným modrým očiam? pri niektorých filmoch sa dalo pozerať len na ne... okrem toho, ten chlapec vie trošku hrať
@yukari , mňa tieto typické krásne ksichtíky z princípu odpudzujú.Orlandove modré oči som tam strelila len tak, lebo som rozmýšľala o Pánovi Prsteňov.Menovaný tam celý film čučal do diaľky, pohadzoval blond kotrbou, občas odpravil nejakého toho ohyzda a všetky sa išli poskladať z jeho 'hereckého výkonu'.
@narazuvzdorna ja nehovorím, že mňa nie, akurát Orlando mi z nejakého divného dôvodu (asi preto lebo hral v Elizabethtown s Alecom Baldwinom a nedávno som to videla) imponuje. Fajn, v PP sa len pozera do dialky, pohadzoval blond vlasmi a mlátil ohyzdov, ale napríklad v Pirátoch z Karibiku pozeral do diaľky dalehohľadom, pohadzoval tmavými vlasami a mlátil zlých pirátov (a Jacka Sparrowa). Nie je to až taký zlý herec, keď si pozrieš hocijakú telenovelu tak tam nájdeš hercov stokrát horších.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
mohol by si brať za vzor viac než len jedného režiséra, pretože keď si pomyslím, akou je Tim Burton originálnou existenciou, ktorá v každej sekunde filmu to dokazuje, mi predsa chýba niečo ako nezávislosť, rešpekt, korenie, vejúca sloboda, čo majú George Lucas/ Steven Spielberg a Alfonso Cuarón
@johnny1488 , keby si sa chystal páchať násilnosti na režiséroch točiacich podľa kníh, nechaj mi z nich niečo.všetci za radom zaslúžia udupať stádom nerdov, prebodnúť guličkovým perom, umlátiť Kronikou svetových dejín, zlisovať v tlačiarenskom lise a recyklovať na toaletný papier.
neupínaj sa na nikoho kto už niečo natočil. samozrejme musíš nejako začať, pomôcť si, ale sústreď sa hlavne na vlastné, nové a jedinečné spôsoby stvárnenia reality vo filme/klipe atď.