ja by som teraz asi bral t-mobile - jednak väčšie pokrytie (mám teraz s O2 niekde problém), väčšia rýchlosť, rovnaký objem dát aj cena (približne). Tak či onak si treba dať pozor na dátový limit, zohnať si nejakú app na kontrolu.
O2 je síce neobmedzene aj po presurfovaní balíčku, ale rýchlosť 16 kbps je trapas
Skutočne neobmedzený mobilný internet asi tak skoro nebude kvôli tomu, aby ľudia nepreťažili sťahovaním sieť.
ja som mala v mobile od o2, neobmedzený. Kamarát mal tuším od orange, obmedzený, ale on tvrdil, že radšej obmedzený a rýchlejší ako pomalý od o2. Mne rýchlosť toho o2 nevadila, na mobil mi to úplne stačilo
ja mám v mobile 1 GB za pár eur k paušálu a keď nevyhnutne potrebujem tak cez bluetooth pripojím mobil k notebooku a mám net. ale väčšinou stačí nájsť nezabezpečenú wifinu. vždy sa nájde aspoň 1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
O2 je síce neobmedzene aj po presurfovaní balíčku, ale rýchlosť 16 kbps je trapas
Skutočne neobmedzený mobilný internet asi tak skoro nebude kvôli tomu, aby ľudia nepreťažili sťahovaním sieť.