Momentalne The Walking Dead, Vikingov a zacala som Peaky Blinders
Cez vikend som skoncila Dark a extremne ho odporucam, hoci tretia seria bola podla mna znacne slabsia ako prve dve
Este som nedohnala posledne serie Pribehu sluzobnicky a Westworldu, tak raz sa hadam k nim vratim (hoci z Westworldu si nic nepamatam a urcite to nebudem chapat )
Sons of Anarchy, True Detective prvá séria , Walking Dead Max po 5-6 sériu, Bored to Death, How not to live your life, Vikingov, Prison Break, Breaking Bad, Legion , Peaky Blinders, Fargo, Banshee, The Punisher , Trailer Park Boys, The Take , Daredevil, Lucifer, Supernatural, Boondocks....
Stačí
Žiaden som nepozerala už niekoľko rokov.
Rada mám ale napr.:
Friends
Dr. House
Frasier
Monk
Prison Break
Death Note
Červený trpaslík
Putovani s dinosaury
Putovani s pravekými monstry
Zajtrajšie noviny
napr. Elite, Atypical, Money Heist, The Umbrella Academy ... (Netflix) a chcel som sledovať Uhorčíka.... ale asi po piatich minutach sledovania 1. casti som si skoro vypichol oči a prepischol ušné bubienky... tak obrvelku sracku som uz davno nevidel
Aktuálne sledujem: The good doctor, Lovkyna tajomstiev, Kosti, Zúfalé manželky, Čarodejky, Krok za krokom, Las chicas del cable, Lucifer, Resident, Outlander... striedam podľa nálady ... čakám na ďalšie časti z Legacies, Rosweel nové mexiko, Young Sheldon
A čo som kedysi pozerávala a sa mi páčilo a doporučujem: Melissa and Joey, Doktorka z Dixie, Revenge, Devious maids, Downton Abbey, Switched at birth, fajn oddychovka sú Stratené duše,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Cez vikend som skoncila Dark a extremne ho odporucam, hoci tretia seria bola podla mna znacne slabsia ako prve dve
Este som nedohnala posledne serie Pribehu sluzobnicky a Westworldu, tak raz sa hadam k nim vratim (hoci z Westworldu si nic nepamatam a urcite to nebudem chapat )
A chystam sa na Biohackers
Stačí
Rada mám ale napr.:
Friends
Dr. House
Frasier
Monk
Prison Break
Death Note
Červený trpaslík
Putovani s dinosaury
Putovani s pravekými monstry
Zajtrajšie noviny
a môj najsámobľúbenejší, ku ktorému sa aj často vraciam, je the Wire: » bufet.karmina.red/posts/uhorka1-t...
A čo som kedysi pozerávala a sa mi páčilo a doporučujem: Melissa and Joey, Doktorka z Dixie, Revenge, Devious maids, Downton Abbey, Switched at birth, fajn oddychovka sú Stratené duše,
Zišiel by sa ešte dáky takýto krátky seriál