a rozvážno - spravodlivo - tolerantno - inteligentno milý a psychoticko - vedecko - filozoficko - umelecko - nadcitovo (vyššie city) - zábavno - nadržano - zaľúbeno odhodlaný povzniesť naše životy na krajší a vyšší stupeň bežných ľudských väzieb
( a vraj jej na mne vyhovovalo úplne všetko okrem toho že som bol introvertnejšie založený ... ešte aj teraz si to myslí )
proste som bol síce trochu podivný no mal som energiu, motiváciu a pohonné hmoty k tomu aby som bol omnoho lepším človekom ako som teraz, mal som chuť žiť
niekedy vsetko mozne alebo vsetko naraz ? ok, manipulativna... priznam si to momentalne aspon dotycneho vyuzivam a snazim sa ho dakam nasmerovat ale on ma v tom este aj podporuje takze a mam pocit ze mi nevratil poslednu splatku -.-
@poke
Hmm..tak to asi zrejme zavisi aj od povahy cloveka alebo co. Ja aj ked neviem ako velmi mam toho cloveka rada, pokial sa stane na mne doslova zavisly a tym padom zacne byt nevedomky aj dotieravy, lezie mi to na nervy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ideálny partner
Dotieravost nie je prilis idealna.
teda pokiaľ to nie je majetnícky khokho a iné aktivity ti nezakazuje
( a vraj jej na mne vyhovovalo úplne všetko okrem toho že som bol introvertnejšie založený ... ešte aj teraz si to myslí )
proste som bol síce trochu podivný no mal som energiu, motiváciu a pohonné hmoty k tomu aby som bol omnoho lepším človekom ako som teraz, mal som chuť žiť
Hmm..tak to asi zrejme zavisi aj od povahy cloveka alebo co. Ja aj ked neviem ako velmi mam toho cloveka rada, pokial sa stane na mne doslova zavisly a tym padom zacne byt nevedomky aj dotieravy, lezie mi to na nervy.