Choď už do pekla s týmto. Si malý neskúsený fagan, ktorý v živote nič nedosiahol a o cvičení nemá ani páru. Neviem ako chceš písať nejaký web. O jasné viem. Chceš kopírovať články. Jupíí
@delica čožééé tamto tvoje je už aké super, keď budú nejaké voľby, im začni vymýšľať slogany a najmä pomôž chlapcom zo SaS, lebo neviem, či sa nabudúce umiestnia dobre s týmto tu: "Volte SaS, prídem zas."
a pozor na sloganmejkra SNSky, je volajaký príliš kreatívny a ľubozvučný: "Za Slovensko, za Tatry, volím číslo 23."
@delica až ma vystrelo a takmer som začala cvičiť hneď z toho slogana, našťastie sa ukazuje, že mám odolnosť voči reklame vypestovanú a nezačala som cvičiť celkom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
» videoalbumy.azet.sk/papeky-z-sos/q3...
na také to domáce cvičenie
cvičenie doma?
raz darmo
keď ti bude parno
sadlo zmizne zadarmo
Chceš cvičiť? A není zač?
Cvič zadarmo, darmožráč!
a pozor na sloganmejkra SNSky, je volajaký príliš kreatívny a ľubozvučný: "Za Slovensko, za Tatry, volím číslo 23."
@burble žial, takú odolnosť ti môžem len závidieť. Ja som krátko na to šla prvý krát v živote dobrovolne korčulovať. (je to kupodivu celkom fajn!)