Síce polovicu s nich ani nepoznám, a Hip-Hop nepočúvam ale Vec a Čistychov majú zopár pesničiek čo si vypočujem rád.... napr. Na horách, K.rva hrdý, Vaša alebo Akcia Jasná....
Kontrafakt nie je raper ani H16.. podľa mňa sú to skupiny.. takže keď chceš raperov.. dramatikz čistychov momo aj moloch je podľa mňa dobrý len s niektorými textami sa nestotožňujem a tak..
a pocuvam Turbo Boost a Torula, ale to ty nemozes poznat,na to si este maly
a kurva,otazka je ze jaky sk a cz raper je naj,a nie ze ci pocuvate rap,tak nechapem na co tu niekto pise ze ho nepocuva,ked neikto nepocuva rap tak nebude otvarat takuto temu
inak napisal si tam rapove zoskupenia tzv. "kapely" (no pri rape by som nemal vravet kapely..ako keby to bola hudba) ...kontrafakt neni raper,h16 neni raper atd.
moc nepočuvam slovenský rap...vlastne nepočuvam a ani zahraničný ale čo si občas pustím je vžfy H16 (čísla nepustia) alebo dramatikz...ale väčšinou mám oblubené iba pesničky ale čiste iba slovenský rap zahraničné su prepadáky...Indy a Wich..G-Unit...a nwm co proste to su somariny
Ludia vy mate asi komplexy, ked vidite temu o rape, tak sasem hadam nedrbte kedani neviete co to je. Aleked chcete zo seba robit idioov, prosim, volny priestor
A takyto rap moc nepocuvam (polka su navyse skupiny) ale ten Cisty, ci Vec z vyberu. Inak skor Tesla, Decko atak
z tých čo tam sú dramatikz ale odporúčam vypočuť si real werbal Žilinčania úplne super pesničky naj naj je cirkus Žilina ale aj iné: neostáva nič jedine prijať prehru, len tebe, naša zbraň, piatková účasť, pohnúť ľady, ulicou sídliska naj pesničky super. no tak môj názor
bose,,,preco tajk kydate na rap a hiphop?? ?? nechapem...ten vas metal a ine pitchoviny su neni o nic lepsie....vubec....a pocuwam Jednasestku vyhradne no ani ostatny su neni zli...
Cakal som, ze temu zalozi 10 rocny borec so siltovkou na hlave PRESNE AKO GRAPFRUIT . Ja sice taketo sialene blbosti nepocuvam, ale viem, ze Kontrafakt, H16 atd. su SKUPINY a nie RAPPERI vsak grapfruit? ... Tak by mala zniet anketa "Aka rapperska SKUPINA je najlepsia", nie "aky rapper" a v moznostiach ziadny rapper nieje. Ci?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
H16 - Milujem(je mi jedno ze to podla niekoho neni od nich ja som si to tak zapamatala a bodka
Jayk3m - Mala prodavacka zapalek
ja počúvam metal, ale rap nie. ale nepotrebujem hovoriť, že to neni hudba alebo čo. proste ho nepočúvam.
(hovorí chlapík čo taktiež Rap nepočúva
a pocuvam Turbo Boost a Torula, ale to ty nemozes poznat,na to si este maly
a kurva,otazka je ze jaky sk a cz raper je naj,a nie ze ci pocuvate rap,tak nechapem na co tu niekto pise ze ho nepocuva,ked neikto nepocuva rap tak nebude otvarat takuto temu
vypočujem všetko, mám preHlad
ale moji naj podobne ako @fxx trnavských psov
A mne sa páči Momo Ale teraz fičím na Orim a Kosa - Posledné Minúty
ale inak suhlasim aj s Lacom-Majster slova..jou
A takyto rap moc nepocuvam (polka su navyse skupiny) ale ten Cisty, ci Vec z vyberu. Inak skor Tesla, Decko atak
a este lepsi bol ked ho L Plus zadelil v subclube