Hrozne som miloval "Medzi nami" ak si ešte pamatate ... a ešte Mesto tienov (už sa tesím na druhú sériu) ... a z tých uvedených , hmm všetky sú pozeratelné , hlavne mafstory
prve oddelenie je chaba 15 minutova sracka, a kutyl sro je uz straasne umele, kym este boli susedia, tak sa to dalo, ale toto je jeden velky trapas. odsudene ma celkom prekvapili (ako dej) a mafstory som vzdy mala rada...
Kým ešte boli susedia tak to bolo neopozerané a celkom vtipné...akýkoľvek ďalší pokus o sitcom je katastrofa. Panelák nemám extra rada ale nie je to také zlé, ordinácie neznášam. Odsúdené, v mene zákona a prvé oddelenie...to som ešte ani nepočula. Na jojke sú všeobecne otrasné rpogramy ale mafstory je fajn a profesionáli sú takí trápni až je to vtipné
uplne prvy slovensky serial, ktory som pozeraval bol Medzi nami z neho som bol tak nadseny a tak som bol zurivy ked ho zrusili a dali rexflex potom som pozeraval ordinaciu...uplne som miloval minuly rok mesto tienov a potom la propiete d"Avignon ale to bol francuzsky...este predtym isli susedia, najprv to bolo dobre, ale tie stonasobne opakovania ma unudili -,- teraz to je panelak odsudene (uplne uzasne (THUMBS UP) odporucjem sem tam pozriem aj sudnu sien ale to asi nie je serial
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
EÚ by mala zakázať Slovákom natáčať seriály.
A este sa mi celkom paci Ordinacia a tie odsudene.
Tie ostatne vobec...
Pozerávam Panelák,milujem Profesionálov a hlavne Boborovského , pozerávam Mafstory,Odsúdené.