Ahojte, potrebujem trošku pomoc pri výbere smartfónu, naposledy som mobil kupovala pred x rokmi, takže netuším, čo teraz letí, aké značky sú dobré (rozumej fungujú správne a nedžubajú sa). Cena do 200€, za každú radu/ tip som vďačná.
Peace a klobása.
xiaomi (ja som mala dva, aspon sa mi zda) ma nikdy nesklamalo, jedno som predala lebo som chcela vacsi displej a druhe mi ukradli.. mala som vela androidovych zariadeni, ale jednoducho mi najviac sadlo xiaomi, najmenej mrzlo a nebol tam ziadny problem. a je to dost cenovo prijatelna znacka, etda aspon pred dvomi rokmi bola
@77hanes77 aj hej. DualSIM, WiFi, dobrý foťák, display podľa možnosti menší ako 5'' a reprák nech je na boku, nie niekde na zadnom kryte, kde ho ani Boh nebude počuť, že zvoní.
@vladqog
Huawei P9 lite : lepší procesor (Huawei Kirin 650 vs MediaTek MT6735P) , lepší a jemnejší displej (5,2" IPS 1920x1080 vs 5" IPS 1280x720), lepší fotoaparát a celkovo ... lepší fón
Tak jednoznačne Huawei P9 Lite. Už len z princípu, že je to najlepší mobil z mobilov strednej triedy bez ohľadu na značku. Výborné parametre, asi najlepší fotoaparát (ak nerátame jeho väčšiu verziu Huawei P9 čo má 20MPx) z pomedzi mobilov strednej triedy a väčšiny mobilov vrchnej triedy ako Samsung a Apple. Kompaktný dizajn + celokovový rám a procesor sú tiež úžasné parametre na tomto smartfóne. Viem ti povedať aj z vlastnej skúsenosti, pretože tento smartfón som mal dočasne asi na mesiac a veľmi som si ho obľúbil. Ak ti viem poradiť, tak minule som ho videl na hej.sk vo výpredaji aj so zľavou z kuponyzdarma.sk/hej-sk . Tiež výborným smartfónom je Samsung Galaxy A5 2016, ktorý v pohode tiež zoženieš do 200€. Veľa šťastia s výberom smartfónu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Xiaomi skôr nie kvôli FW .. jednu chybu opravia, ďalšie 2 pribudnú ... Aspoň tak to bolo kedysi ... Možno sa už zlepšili - nesledujem to.
Zhrniem to takto : LG Nexus 5x - výhoda čistého Androidu, pravidelné aktualizácie a dlhšia podpora ...
P9 lite - bestseller medzi lacnými fónmi .. dobre vyvážený pomer cena / výkon, funkcie, výbava
A5 2016 / A3 2017 - pomerne vydarené Samsungy nižšej triedy (viac sa oplatí A5 2016)
Aké sú tvoje preferencie ?
Cena od 190€
Huawei P9 lite : lepší procesor (Huawei Kirin 650 vs MediaTek MT6735P) , lepší a jemnejší displej (5,2" IPS 1920x1080 vs 5" IPS 1280x720), lepší fotoaparát a celkovo ... lepší fón
android v mobile už nescem videt.