Mne by momentálne celkom postačoval software, ktorý by dokázal čítať text v rýdzej slovenčine.(Netvrdím, že podobné programy nejestvujú, len akosi slovenčina nie je podporovaná.Aspoň sa mi taký, napriek hľadaniu nájsť nepodarilo). A inak súhlasím s @1
ja by som privítal nejakú /free/ alternatívu na službu LoJack teda ani nie možno free, však to by sa nedalo,... resp dalo, ale to by musela polícia vedieť sama konať
Mne by sa úplne že najviac zišiel program, ktorý slovenské hovorené slovo prepíše do textu s čo najmenej chybami. To by sa zišlo na interview alebo na diktovanie poznámok.
Ale predpokladám, že náročnejšiu vec ani nemôžem chcieť, keď aj v AJ sa do toho pustilo málo firiem
@tomas icq, v tej casti kde nam ukazuje ze pise pouzivatel by nebolo nic ale na ploche by sa objavovali matne pismena ktore by sa nedali rozlustit ale vedeli by sme aspon kolko dotycny pise a aku dlhu spravu ... inak by som chcel vylepsit len aplikacie na komunikaciu do svojho android telefonu pretoze tam je najviac chyb a nedostatkov ...
a existuje velmi vela aplikacii ktore este neexistuju
ja by som chcel,aby bol na nete nejaky program o ktorom si budu hraci CSka mysliet,ze su to cheaty a tak si ho stiahnu,nainstaluju a vymaze im to CSko a uz nikdy nedovoli naistalovat, pokial nepreinstaluje win
taky, co by mi daval notifikacie, ak by mi niekto okomentoval nieco na pokeci ci birdzi (prip F , ci keby mi niekto cez tieto socialne siete pisal. bez toho, aby som musel mat otvoreny prehliadac. nieco ako microsoft office outlook ohladom mailov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
lenže to je dosť zložité, hlavne čo sa týka pravidelných aktualizácií, keďže nové pesničky vznikajú každý deň ...
lenže verzia pre pc nieje. Aj na ipodoch je niečo podobné.
Nevýhodou je že ak nemáš prístup na net tak ta to platíš
za toto by som si aj zaplatila
Mne by sa úplne že najviac zišiel program, ktorý slovenské hovorené slovo prepíše do textu s čo najmenej chybami. To by sa zišlo na interview alebo na diktovanie poznámok.
Ale predpokladám, že náročnejšiu vec ani nemôžem chcieť, keď aj v AJ sa do toho pustilo málo firiem
a existuje velmi vela aplikacii ktore este neexistuju
nieze by som bol gembler,ale neznasam cheaterov