Skor sme mali spoluziacku ktora sa nechcela s nikym rozpravat ona ani neodpovedala poriadne, niektori uc. Jej len pisomky davali lebo nekomunikovala...to ste este nevideli taku osobu.. ona naozaj sedela kazdy den 7 hodin v skole a nepovedala ani pol slova...ani nas rano nepozdravila
@simka1311 Presne takúto sme mali aj my a keď sme sa dohodli, že nedojdeme do školy ona nám prikývla že okej ani ona nedojde a došla ako jediná. V každej triede je taká osoba.
@nicoolka to asi len na nasej skole su taki
ale tato nie zeby nechcela hovorit...ona bola vadna..ked si sa jej nieco opytala len sa usmievala a triasla sa
@montik ja by som sa tiež straaašne rád vrátil strašne mi to bude chýbať rád by som si zopakoval jeden taký normálny vyučovací deň na strednej na vysokej to už také nebude no čo už, zmena je život
u nás to boli samé skupinky, ale my sme sa aj ako skupinky bavili medzi sebou, nepamätám si, že by mal niekto s niekym problém ale tak, ja som tam prišla až v druhom ročníku a hneď ma medzi seba prijali, fakt tam boli samí v pohode ľudia
A ked ju prestali skusat tak to este aj zacala zneuzivat a neucila sa...lebo ucitelka to vzdy robila tak ze jednu skusala tato pisala a vsetko co sme my pri odpovedi tam povedali tak napisala do pisomky
uplne na hovno...v prvaku to boli same falosne recicicky, ze aky sme super kolektiv, v druhaku sa uz skupinkovalo, v tretiaku sa skupinky neznasali a v stvrtaku uz kazdy na kazdeho jebal
Mali sme triedu fyzicky rozdelenu ulickou na dve polovice a to bola dost zelezna opona, jedni sme boli hovada a druhi svate mile dobre deti
Ale nam hovadam bolo skvele, vedeli sme sa aj medzi sebou vselijako posekat, ale milujem svojich spoluziakov zo strednej. I ked zjavne som v prvom rocniku bola odlud a maximalny weirdo, no ale..no
U nás je to tak, že ja mám 3 kamarátky v triede a bavím sa s nimi a s občas prehovorím aj s ľudmi v odbore (sme 2 odbory v triede) a inak s nikým. Beriem to tak, že načo sa budem zaujímať o niekoho kto ma bud úplne ignoruje alebo ohovára a vymýšľa si o mne hovadiny za mojím chrbtom.
mňa by celkom zaujímalo, ako by zahlasovali moji spolužiaci máme 4 holky absolútne oddelené od zbytku triedy, ja tam nemám rada skoro nikoho, potom sú tam 2 najlepšie kamarátky, čo sa snažia baviť s každým, 3 páriky a asi 3 skupinky, ktoré navzájom komunikujú, len keď musia
Zaujímavé bolo to že posledný rok by sa už baviť aj chceli lenže bolo neskoro ja som sa s nimi už nechcel bolo mi z nich nagrc neviem ako chceli zlepiť to že som 2 dal skoro cez držku našťastie sa posrali skôr ako sa poriadne začala bitka ...doteraz neviem čo mali proti mne najskôr niekto vyplašil nejakú fámu a typická slovač všetko zhltne. Ale čo aspoň posledný rok som mal super kamaráta ktorý ku nám prišiel z druhej triedy :3
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ja by som sa strašne rada vrátila na strednú tento rok bol úplne skvelý
ale tato nie zeby nechcela hovorit...ona bola vadna..ked si sa jej nieco opytala len sa usmievala a triasla sa
No to len nasi ucitelia mozu robit taketo veci pche...inde by sa s takymito nesrali....
keby aspon ma nejaky papier nato ale..
Ale nam hovadam bolo skvele, vedeli sme sa aj medzi sebou vselijako posekat, ale milujem svojich spoluziakov zo strednej. I ked zjavne som v prvom rocniku bola odlud a maximalny weirdo, no ale..no