no ako vidim kazdy mi tu ponuka iba dotykovky hh praveze som chcela poradit se bez dotykoveho displeja ale nevadi ten se wperia je vyborny drzala som ho v ruke ale je to risk taky mobil mat moja sestra ma dotykovku a je sice vyborna rychla ale neviem no klasika je klasika
No takto, väčšina báb využíva v telefóne prevažne hudobný prehrávač a foťák a ostatné veci ich ani moc nazaujímajú. Momentálne už klasickým telefónom zrejme odzvonilo a už ťažko kúpiš nejakú klasiku. Ale napr. klasiku by si si mohla kúpiť Nokiu 6700. Ja by som však na tvojom mieste bol za ten dotykový. Napr. taká Nokia 5530 by bola super na hudbu, naopak na fotky by bol pre dievča super SE Vivaz so Symbianom. Máš tam 8,1 foťák a HD kameru. Lenže ten už je trošku drahší, cca. do 300€, ako kde. Taká zlatá stredná cesta by mohol byť HTC Wildfire s operačný systémom budúcnosti od chlapíkov z Googlu. Ten stojí cca. 230 €, ale vybrať si musíš sama, napr. si pozri nejaké fóra a odporúčania, čo je v čom dobré. Pretože 100 ľudí, 100 chutí
no ja som pocula dobre veci o samsungoch tych dotykovych a aj mata uz ho ma teda moja sestra a velmi sa jej pozdava a na hudbu docela aj kaslem ale fotky ty mna velmi velmi zaujimaju nechcem ale tu nokiu lebo j kazova hodne no ale lg tez teraz maju fest dobre aj ked drahsie ale urcite pod 200 nejdem
Nokia E52 (e-mail, wifi, navigacia GPS, vie otvorit skoro vsetko (uz v serii ma Adobe reader, real player, mozes si na to dat na priklad skype, a vela roznych programov...) , bateria vydrzi NAOZAJ dlho, nie len na papieri...velmi tenky.
@danusqa1210 vzdy som mal nokiu, a nikdy som taketo problemy nemal... vlastne ziadne problemy som nemal... jediny mobil mi fak zdochol, lebo sa okupal... inac mam mobil ktory ma 5 rokov, a bez problemov funguje, pouzivam ho ako druhy mobil (so sk simkartou) a teraz mam novy, ten, ktory som ti aj odporucil, a som nad mieru spokojny... ale tak asi nepotrebujes tie veci, ktore vie tento, tak by ti bol asi zbytocny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Cena od 253 Eur bez pausalu » www.naj-elektro.eu/vyhladavanie/...
s pausalom ovela menej... » www.t-mobile.sk/telefony/nokia/...
Ja mu dám môjho debila!
A všetci budeme spokojný