Na pražskej O2 aréne sme boli na koncerte,mala som so sebou transparent,ked to zbadal sekuriťák,mi vracel,že transparent je nebezpečný,nožem sa s ním zabít,počas celého koncertu má strážili 4 sekuriťaci...
Noo bola som v Belehrade na feste a fajne som sa pripila. Prave hrala uzasna hudba, idem kuk ku podiu a vravim si do pici ved to je ACDC. Fakt som si myslela, ze su origos, nedokazala som najst ani jeden, jediny detail, ktory by ich od originalnej kapely odlisoval. Cely koncert som bola v tom, ze su to realne oni a vsade po festivale som roztrusovala, ze su to realne oni.... nech idu k podiu, ze to stoji za to, ze oni naozaj prisli (lebo belehradsky festival vtedy naozaj slubol, ze bude obrovskeee prekvapenie) - lenze toto tym prekvapenim nebolo, a ked som uz cca v strede koncertu zlanarila 10-ky ludi a partii nech idu tam, pocula som z ust clena “acdc” - chvala a nejake srbske reci
Skoro som sa od hanby pod zem prepadla, ale aj tak to bol uzasny koncert
@dee99 aj si sa našiel?
Lebo ja som sa cestou z wécka v bare dostala do úplne iného baru v inej časti mesta, a frajer ma tam celý čas čakal kedy sa z wécka vrátim.. najväčšia záhada môjho života podľa mňa musela byť na tých hajzloch tajomná komnata ako Harrym Potterovi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Skoro som sa od hanby pod zem prepadla, ale aj tak to bol uzasny koncert
ja detto @Patrixo v @1
Lebo ja som sa cestou z wécka v bare dostala do úplne iného baru v inej časti mesta, a frajer ma tam celý čas čakal kedy sa z wécka vrátim.. najväčšia záhada môjho života podľa mňa musela byť na tých hajzloch tajomná komnata ako Harrym Potterovi