@luc.ka no, nahodou, ja som od frajerky o nejakych 20 cm vyssi a ono to napriklad pri misionarovi dost poznat, ked musim hlavu hrbit, aby som ju mohol pri tom co i len pobozkat
@trdelniiiq@lucka ja som vysoky dost, 192cm, mal som aj partnerky s rozdielom takmer pol metra, a potom to je pri 69 alebo v sprche alebo hocikde inde po stojacky celkom sranda
@trdelniiiq nie, tomu ver ze bola plnoleta neviem teraz uz presne kolko mala, okolo 150, ale nebol to nejaky nedorastok, proste bola taka mala no mala ale mila
u nas asi 20 cm...mozno necelych. V posteli som to nepocitila a v reali je to super, lebo sa nemusim citit blbo ani ked si dam 15cm stekle na platforme Asi by som sa citila dost blbo pri nizsom partnerovi...alebo s nejakym 1-10cm rozdielom...to by som musela vymenit topanky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
64 komentov
a komické...nič...s výškou minimálne nič
no dobre, tak uznávam, že napríklad @3 mohlo byť celkom životu nebezpečné ale tak do 20cm mi nepríde nejaký neprekonateľný extrém
a s výškou nič komické
a na pobavenie: