je mi jedno aky zaner to je ked je to dobre tak si to pozrem...a mam rad take filmy ktore ked dopozeram tak ma nutia rozmyslat nad tym vsetkym co som videl
to sa nedá takto zhrnúť ja neznášam filmy, kde je nejaký bulletproof motherfucker, ktorý vyzabíja všetkých zlých ujov a nakoniec vytrtká tú slabú ženu čo ju na začiatku zachránil.
rovnako neznášam filmy, kde niečo ultimately goes wrong a vie o tom jeden vedec, ktorému nikto neverí, majú ho f piči pokiaľ im pol mesta/krajiny/sveta nezhorí/nerozpadne sa/newhateverne sa. potom ho všetci lúbia do riti priam pojebú. nejaký zlý ujovia zomrú. samozrejme vedec prežije celý film s jedným šrámom na tvári(to je cool, ne?). bla bla bla...
poprípade americké vojnové filmy, ako sorry, ale nepoznám jediný, kde by sa všetci nehrdili svojim patriotizmom, kamarátstvom, nerobili by hrdinské činy, samozrejme nejaký veliteľ tam musí byť, ktorý je buď: úplný kokot zlý/úplný kokot dobrý, aby ste rozumeli, taký čo jebe všetkých do sračiek a všetci to dobre vedia, alebo taký, čo ťahá všetkých zo sračiek(z ktorých sa nedá dostať a nakoniec sa pri pohlade na hrdinovu zaprášenú a zakrvavenú tvár rozbehne monológ o tom, jaké to bolo ťažké, ako ich to všetkých zmenilo, ako lubia ameriku, bla bla bla bla bla...)
A ABSOLUTNE NEZNASAM ROMANTICKE FILMY!!!!!! samozrejme na pár výnimiek.
a ešte samozrejme tie rôzne teen horory, kde sa nejaká partička mladých lúbí vyberie dopiče dakam, potom sa postrašia nejakými príhodami, ktoré sú nakoniec pravda a nič iné, len pravda tieto TEEN horory sú priehladné jak čerstvo umyté okno. minule som pozeral tak pol hodinku nejakej takejto pičoviny a 9/10 zabití som odhalil asi 10 sekúnd pred samotným činom. som si len rukou kývkal, že... aaaaaaaaaaa čil! jeb!
@Mezomus este si zabudol ze v tom horore je vzdy nejaka hysterka ktora vzdy skape nejak specialne, ultra super kul hrdinska baba ktora nakoniec prezije, nejaky par (moze byt aj s hysterkou alebo hrdinkou) a blbecek resp blbecka
Práve som dopozerala film Poseidon................................A mám hnusný pocit.... A ja fakt nemám rada filmy po ktorých mám hnusný pocit............
Som chcela niečo múdre napísať napísať, ale som zabudla
Ale tak: nemám rada teen komédie, krvavé horory, vojnové filmy (lebo pri nich plačem), katastrofické filmy a ešte by som si spomenula na nejaké špeciálne prípady, ale je ráno, teraz som vstala a nechce sa mi rozmýšľať
Katastrofické sa mi zhnusili. Zle sú natočené, zlý dej, zlá myšlienka a nakoniec sa niekto vždy zachráni. Ja by som chcela niaky kvalitný katastrofický, ale taký neexistuje
Anketová otázka mala byť postavená takto: Aký žáner filmu znášaš, a teda ho aj pozeráš? Pretože z uvedených je pre mňa znesiteľná jedine dráma. Ankety sú také beťárky, že v nich nemožno zaškrtnúť viaceré možnosti, a to by som práve potreboval.
Nezvyknem sa vyjadrovať konkrétne, ale mám najradšej psychologické filmy, pokojne aj nízkorozpočtové, bez amerických zasranov.
horory, najmä tieto moderné, kde už ide len o litre krvi a čo najnechutnejšie vraždy...saw a podobné sračky, ďalej tie stredoškolské či aké sú to, džíprs kríprs, potom ani tie sračkoidy, a lá texaský masaker...
filmy typu steven segal,bud spencer a terrence hill jackie chan van dame atd atd...ludia co zachranuju svet...neviem sa na to pouerat...ale sice rad si pozriem aj taketo ak mam po ruke nejaku dobru burinku
pokiaľ je film dobrý, je jedno aký to je žáner, v každom žánri sa nájdu aj dobré aj zlé filmy, aj totálne pecky aj totálny odpad, ale filmy ktoré naozaj zo srdca nenávidím sú od tej piče Pilcherovej či jak sa vola, a podobne taketo sračky ...
akcne americke thrillery ma väcsinou nenadchnu, takisto ako teen komedie ci horory.. tiez mam rada filmy ktore ma donutia premyslat. trebars 21gramov, requiem for a dream, zelena mila.. atd
Pokiaľ je to dobré sfilmované, a je to zaujímavé už do začiatku tak si pozriem aj romantický.... ale pokiaľ na to kukám polhodinu a nudím sa tak to vypínam... kedysi som nemal rád drámy, ale potom ako som uvidel filmy napr. Zelená míľa, Forest Gump alebo Hooligans tak som zmenil názor...
@zayl@stmortiis To sa potom rieši tak, že sa pozerajú všetky tie staré (pokiaľ ide o efekty a kostýmy, väčšinou síce vyvolávajú smiech, ale inak bývajú celkom dobré...)
Filmy Rosamunde Pilcher a jej sračky podobné..a scifi ako Star-trek, a už mi lezia na nervy aj katastrofické, lebo všetko sa točí len okolo Ameriky (sochu Slobody som videla padať už asi 15146915-krát)..
doslova nenavidim tie trapne romanticke bullshity a la pilcher, ci steel, a westerny ... tiez velmi nemusim rozpravky (okrem tych, ktore idu v kinach - doba ladova a pod ) a nesedi mi ani sci-fi a mericke katastrofalne - tie su stale rovnake... a akce tiez nevyhladavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
177 komentov
Dve komédie sú, ktoré môžem. Inak je mi na grc
rovnako neznášam filmy, kde niečo ultimately goes wrong a vie o tom jeden vedec, ktorému nikto neverí, majú ho f piči pokiaľ im pol mesta/krajiny/sveta nezhorí/nerozpadne sa/newhateverne sa. potom ho všetci lúbia do riti priam pojebú. nejaký zlý ujovia zomrú. samozrejme vedec prežije celý film s jedným šrámom na tvári(to je cool, ne?). bla bla bla...
poprípade americké vojnové filmy, ako sorry, ale nepoznám jediný, kde by sa všetci nehrdili svojim patriotizmom, kamarátstvom, nerobili by hrdinské činy, samozrejme nejaký veliteľ tam musí byť, ktorý je buď: úplný kokot zlý/úplný kokot dobrý, aby ste rozumeli, taký čo jebe všetkých do sračiek a všetci to dobre vedia, alebo taký, čo ťahá všetkých zo sračiek(z ktorých sa nedá dostať a nakoniec sa pri pohlade na hrdinovu zaprášenú a zakrvavenú tvár rozbehne monológ o tom, jaké to bolo ťažké, ako ich to všetkých zmenilo, ako lubia ameriku, bla bla bla bla bla...)
A ABSOLUTNE NEZNASAM ROMANTICKE FILMY!!!!!! samozrejme na pár výnimiek.
Ale tak: nemám rada teen komédie, krvavé horory, vojnové filmy (lebo pri nich plačem), katastrofické filmy a ešte by som si spomenula na nejaké špeciálne prípady, ale je ráno, teraz som vstala a nechce sa mi rozmýšľať
Nezvyknem sa vyjadrovať konkrétne, ale mám najradšej psychologické filmy, pokojne aj nízkorozpočtové, bez amerických zasranov.
dobrý horor, ak to bol horor bol votrelec...
mam rada komedie, parodie, hororove parodie, katastroficke, dobrodruzne, niektore akcne, a hlavne fantasy
Horory uz nevedia tocit poriadne dlho. Dokonca aj z Azie vypustaju take sracky, ze to mozne nie je. A to som sa vzdy na nich najviac spoliehal...