Napíš, či si chlapec alebo dievča a vypíš športy, ktorým ste sa na telesnej najčastejšie venovali na telesnej výchove. Robím seminárku o rozširovaní rodových stereotypov v školách tak by mi každý príspevok vážne padol vhod. Díky
samé behy, ten náš kôň nás šiel utýrať a vyžíval sa v tom, keď baby kolabovali od únavy..inak ak mal fajn náladu tak sme hrali basket, volejbal alebo vybíjanú
vacsinou behu, skokom do vysky a gymnastike, teraz nejake timove loptove hry, ktore nemama rada tak som oslobodena a chodim plavat abehat sama kedy sa mi chce
Futbal, volejbal, basketbal (ten som však nemal moc rád) a atletika. V atletike som zvyčajne reprezentoval školu, takže tú som robil trochu viac jak ostatní.
ja len vybíjanej a pin pongu to jediné mi išlo ale tak vybíjanú sme hrali stále, volejbal, prehadzovanú.... a inak sme iba behali.... a teraz nerobíme skoro nič
DIEVCA my sme sa venovali dost casto vsetkemu..a hravame basketbal,voleyball,vybijanu,prehadzovanu,skakat latku,pinpong,a este tak daaaavno sme hrali tusim aj tenis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Behy som absolvoval ako povinne, to iste aj hody, vrhy, a zakladny znamkovanej gymnastiky.
A jasné-som chlapec
Potom keď už je teplo, tak chodíme vonku behať...ale najviac zo všetkého ten volejbal no..