Nepáči sa mi predstava, že moje telo bude zatvorené v úzkej truhle. Radšej nech je spálené a nezostane z neho nič. Nechcem sa rozkladať a byť potravou pre červy.
proste myslím, že je väčšia pravdepodobnosť, že by som sa prebrala v rakve ako v krematóriu a ak aj hej, tak v spaĺovacej komore by som už dlho nežila, pričom pod zemou by som mohla a to je desivá predstava.
Inak, vedeli ste, že sa vraj mŕtvola pri spaľovaní hýbe?
ked za vas po smrti niekto prestane platit tym vydieracskim spravcom cintorinov tak vas pekne vykopu co z vas zostalo a vysipu do nejakej diery spolu s ostatnymi neplaticmi ..
kremácia, ale potom do zeme, nechcem poletovať svetom či sa prípadne dostať do tváre neznámeho motorkára či cyklistu, čo by mohlo spôsobiť dopravnú nehodu
a v drevenej alebo inej ľahko rozložiteľnej urne, aj preto, že hrob potom zaberá menej miesta a voľné priestory na cintorínoch dochádzajú
Asi by som bola najšťastnejšia, keby moje "keď kus" zdravé orgány darovali vážne chorím! A tela? Asi spáliť.. A rozsipať dakde.. čo budu dajaky prvnuci zamňa platiť??.. Mi nejebe ešte.. xDD
@profesor to som nevedela to asi preto že ma to nejako moc nezaujímalo zatial ale nikdy nevieš čo sa stane takže keby sa mi niečo stalo tak orom asi ešte rodičia rozhoduju či?
@beaizy rozhoduju za teba ale stale plati ze ak za ta oficialne neprihlasili do registra ze darovat organy nechces tak automaticky podla nasho zakona chces..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
A pokojne by som svoje telo poskytla ako krmivo do ZOO. (@e , nekomentuj. )
Hlava detto, no bola by rozsypaná na trávniku mojej strednej
Popol môjho srdca by si mohla nechať žena, ktorú by som miloval (teda ak by nejaká bola
Popol pľúc by som nechal rozsypať do rieky spolu s krabičou Petier
Popol rúk by navždy ležal v urne, ktorá by navždy stála vo výklade kníhkupectva, kde sa začala predávať moja kniha (ktoru som ešte nedokončil)
Krvný systém by mohli vybrať a hodiť na výstavu Bodies revealed
A zvyšok mám na háku
toto už čo je
Inak, vedeli ste, že sa vraj mŕtvola pri spaľovaní hýbe?
...a že vraj ubúda pôdy,tak aj preto
a v drevenej alebo inej ľahko rozložiteľnej urne, aj preto, že hrob potom zaberá menej miesta a voľné priestory na cintorínoch dochádzajú