Cavte,vyzna sa tu niekto v alergiach ? mam alergiu na mlieko a aj tak ho pijem a vo velkom mnozstve ale zatial ma neprehnalo iba drazdilo v hrdle ,ale co ma zaujma je to ci dokaze stravit organizmus bielkoiny a sachridy s toho mlieka , ak aj stravi ale t
moja kamaratka je alergicka na mlieko a nemoze vobec nic co obsahuje mlieko ani kolac si u nas nemohla dat lebo cesto obsahovalo mlieko, ani pizzu ani nic
sacharidy sa ti asi nevstrebu z mlieka, kedze tam je problem v zlej funkcii enzymov, ktore stiepia laktozu. Ale pokym, ta z toho neprehana, tak je asi velmi slaba.
@sula povedz kamaratke, ze v lekarni sa daju kupit enzymi na travenie laktozy, tak by nemala mat problem s cestom a tak
@bress akurat sem tam naduva alebo kasel drazdivy,by ma porazilo kebyze zistim ze nestrebava to mozem rovno vypit vodu,nvs co by dokazalo nahradit mlieko?nieco kde je vela bielkovin a sacharidov ale tekute.?
hmm pri alergii na mlieko by u teba nastal anafylakticky sok ... ale pri neznasanlivosti telo nedokaze rozstiepit mliecny cukor (laktozu), je to teda skor neznasanlivost na laktozu nez na mlieko ... ja to mam, nic prijemne, je mi z cohokolvek mliecneho (teda s pritomnostou laktozy) v celku kvalitne zle ...
Ja mám taktiež alergiu na mlieko. Zo začiatku som dodržiavala diétu, ale teraz už nie.. Je mi síce z neho trochu zle (niekedy viac, inokedy menej), ale dá sa to prežiť určite viac ako žiť bez neho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@sula povedz kamaratke, ze v lekarni sa daju kupit enzymi na travenie laktozy, tak by nemala mat problem s cestom a tak
ale tak syry môžem
a travenie by nemal byť problem pokiaľ nemaš problem s travenim laktozi
a potom sa nečuduj, koľko chorôb si tým privodíš....
omg, ja ju mám už 12 rokov a sa ******* ovládam ak viem, že mi to škodí.......