perie, prach, mačacia srsť, peľ, kvitnúce trávy a všelijaké kvitnúce sračky a loratadin, ale dávam si ho len keď cítim, že už je toho moc, že fakt alergiujem a myslím, že to pomôže.
rupafin som uzila asi... nikdy mam alergiu na viac veci, najsilnejsiu vraj na macky, ale nemam ich okolo seba tak.. a ked mi umieraju oci kvoli par druhom kvitnuceho rastlinstva, tak to zakvapkam
Peľ, prach, perie, roztoče, srsť, neviem čo majú na sebe kone, ale keď som v ich blízkosti tak idem zomrieť, pomaranč, trávy, kvety, stromy špecifické a beriem len loratadin keď treba
Včela, osa atď ustipnutie, neberiem nič a nemám pri sebe ani injekciu takže jak ma dačo jebne do krku chcem vidieť čo všetko dokážu spraviť ľudia pre záchranu života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Lieky do seba nepchám, aj keď podľa svojej alergiologičky by som mal brať antihistaminiká denne. Dám si, len keď to je už fakt neznesiteľné.
Mám zistené aj iné alergie, ale tie nejak nepociťujem.