ked tych moznosti je daleko viac ako len tieto styri..
co by vsak nebol problem.. problem je v tom, ze tieto 4 do seba spajaju dve veci, ktore nutne nemusia byt..
ale sebavedome zeny su urcite pritazlivejsie.. zaujimavejsie.. na dlhodoby vztah
Ja si myslim, ze zeny pritahuju dominantni a sebavedomi muzi, ale len vtedy, ak je nejaky dovod na dominanciu (napr. vyska, svaly, spolocenske postavenie) a sebavedomie (krasa, peniaze, uspechy v praci, zivote, slava a pod.). Myslim, ze tam inteligencia alebo zmysel pre humor nehra ziadnu rolu. Ved kolko ja mam kamosiek, s ktorymi sa rehotame pomaly nonstop a maju frajerov, s ktorymi mne osobne je nuda, a ani nie su nejaki extra vtipni, inteligentni a pod. Maly, tlsty, skaredy, ale dominantny a sebavedomy chlap by bol repelent na zeny podla mna
A vlastne sa mi nepacia taketo obmedzene fora na birdzi, akoby len spravanie malo vplyv na to, ci sa bude muz pacit zene. Ide o oboje - i o telo, i o spravanie. Nejaka dava vacsi doraz na telo, nejaka na to spravanie.
A mne osobne sa pacia submisivnejsie zeny, ale nie az nejake pomaly nesvojpravne alebo take, co by nevedeli sa ubranit nejakemu debilovi.
Rozhodne ma nepriťahujú nejaké sprosté vysokoškoláčky, ktoré majú za potreby neustále spomínať čo všetko dokázali tým že prešli výškou, a celý život robia čašníčku, alebo trápnu asistentku za 200 € .....a aj tak také sa dnes j*bú jak na páse ...Najlepšie, slušné dievča, ktoré nenadáva a nefajčí
@crowley a mozno vsetky nicky na birdzi su moj fejk dokonca aj @narazuvzdornaa je len dalsie moje alterego.
@newcomer Nielen telo, spravanie, ale aj peniaze. Bohatsi a uspesnejsi chlapi mavaju aj viac sebavedomia a mozu aj lepsie vyzerat (maju dost penazi na to aby mohli cvicit a starat sa o seba chodit do solarka atd).
Netuším, či máš fejky, ale živím v sebe nádej, že iba jeden reálny človek trpí potrebou neprestajne zakladať fóra o alfasamcoch a zlých chlapcoch a vyberavých ženách a neexistencii slušných dievčat atď.
Ak používaš iba tento účet, pokojne aplikuj tú vetu v zmysle ,ty ani ostatní autori týchto pozoruhodných diskusií'.
@narazuvzdornaa potom si ma asi myslis s @echoecho ci jak sa vola, ale s nim som tu uz par krat flameoval. O vyberavych zenach som nic nepisal. Slusne? take nepoznam ani ja Inak alfasamec neni zly chlap. Alfasamec je chlap ktory je sebavedomy, dominantny, ctiziadostivy a cielavedomy a ide si za svojim cielom (nie len vo vztahoch).
chlap by mal vediet, kedy ma dat za pravdu a ustupit zene, kedy sa maju robit kompromisy a kedy sa ma zachovat ako chlap. urcite ma nepritahuje ani vyrazne dominantny ani vyrazne submisivny a keby som si mala vybrat jedneho z dvoch extremov, asi by som sa radsej zabila.
@bentley mampicismus nema moc s dominanciou/submisivitou, nevylucuje sa to navzajom a chapem, ze prave nevyrovnani chlapi neznesu dominanciu u zien ti submisivni su praveze dost vyrovnani a nie su taki vybusni, preto ma pritahuje v tomto skor opak
som najvacsi alfasamec, boss, macho tuna na birdzi, preto kazdu pritahujem...vsetci drzte huby, i tak viete, ze je to cista pravda! A zalozte uzaj nejake normalne forum.
@momoglamorous najidealnejsie je ked sa daju dokopy povahove protiklady. submisivni ludia potrebuju niekoho rozhodneho a ambiciozneho kto ich bude viest na ceste zivitom a kto ich trosku postrci do predu. a dominantni chcu mat po svojom boku pokoj a vyrovanost. preto aj ja mam rovnake preferencie (pri vybere zien) ako ty (pri vybere chlapov).
ako v com. rozhodne ma nepritahuje (a az odpudzuje) prehnane sebavedomy chlap, v comkolvek, ci uz v pracovnej oblasti, alebo potom ten typ "ja som jebac, kto je viac?". toto nikdy.
neuveritelne ma pritahuje, ak je chlap inteligentny a mudry ale nepotrebuje to prehnane davat najavo. ale zas je dolezite aby nesklzol do kategorie "mumaka", ze nebude mat svoj nazor na nic, ze sa bude len podriadovat.
a z hladiska dominancie ma pritahuje ak je chlap uspesny vo svojom povolani (opat raz bez toho aby o tom musel v kuse krakat a vyzarovalo to z neho na kazdom kroku) a samozrejme vyska, milujem vysokych muzov. a lubim ak ma auto, z viacerych dovodov
a ono toto je velmi komplikovane, treba tu spravnu mieru vo vsetkom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
co by vsak nebol problem.. problem je v tom, ze tieto 4 do seba spajaju dve veci, ktore nutne nemusia byt..
ale sebavedome zeny su urcite pritazlivejsie.. zaujimavejsie.. na dlhodoby vztah
Myslím, že nás to obojstranne teší.
@narazuvzdornaa az na to ze ta tu vidim prvy krat. a ake tu mam este fejky?
aj ja mam podla nej veľa fake učtov podla mňa je to sexywoman v ženskom oblečení
a asi som mala dať to druhé ja nvm sakra...
A vlastne sa mi nepacia taketo obmedzene fora na birdzi, akoby len spravanie malo vplyv na to, ci sa bude muz pacit zene. Ide o oboje - i o telo, i o spravanie. Nejaka dava vacsi doraz na telo, nejaka na to spravanie.
A mne osobne sa pacia submisivnejsie zeny, ale nie az nejake pomaly nesvojpravne alebo take, co by nevedeli sa ubranit nejakemu debilovi.
@newcomer Nielen telo, spravanie, ale aj peniaze. Bohatsi a uspesnejsi chlapi mavaju aj viac sebavedomia a mozu aj lepsie vyzerat (maju dost penazi na to aby mohli cvicit a starat sa o seba chodit do solarka atd).
Je to trápna piča čo chce zaujať mňa ale nezaujíma
Netuším, či máš fejky, ale živím v sebe nádej, že iba jeden reálny človek trpí potrebou neprestajne zakladať fóra o alfasamcoch a zlých chlapcoch a vyberavých ženách a neexistencii slušných dievčat atď.
Ak používaš iba tento účet, pokojne aplikuj tú vetu v zmysle ,ty ani ostatní autori týchto pozoruhodných diskusií'.
@17 za každú cenu chce vyzerať múdro hahah hlavne že nadáva po fórach do koko pi a podobne zaostali to človek
chlap by mal vediet, kedy ma dat za pravdu a ustupit zene, kedy sa maju robit kompromisy a kedy sa ma zachovat ako chlap. urcite ma nepritahuje ani vyrazne dominantny ani vyrazne submisivny a keby som si mala vybrat jedneho z dvoch extremov, asi by som sa radsej zabila.
hned si spomeniem na svorku vlkov pri tom
neuveritelne ma pritahuje, ak je chlap inteligentny a mudry ale nepotrebuje to prehnane davat najavo. ale zas je dolezite aby nesklzol do kategorie "mumaka", ze nebude mat svoj nazor na nic, ze sa bude len podriadovat.
a z hladiska dominancie ma pritahuje ak je chlap uspesny vo svojom povolani (opat raz bez toho aby o tom musel v kuse krakat a vyzarovalo to z neho na kazdom kroku) a samozrejme vyska, milujem vysokych muzov. a lubim ak ma auto, z viacerych dovodov
a ono toto je velmi komplikovane, treba tu spravnu mieru vo vsetkom.