Ahojte, z AliExpressu mi prišli pred hodnou chvíľou 3 maily, kde som sa dozvedela, že mi bude vrátená plná suma za objednávky, ktoré mi neprídu, ale viac ako 20 dní prešlo a financie nikde. Myslíte, že problém môže byť niekde v banke ?
@ohavnost mám Tatra banku a rozmýšľam či sa tam má ísť na to spýtať alebo čo ... Alebo ešte čakať, lebo mi sľúbili vrátenie tých peňazí z troch objednávok a ani z jednej to neprišlo
a ako ti sľúbili? otvorila si spor a vyhrala si s tým, že ti všetko vrátia, alebo bola objednávka zmrazená a tak ti vrátia peniaze alebo ti len predajca niekde do správy napísal, že ti vráti peniaze? poriadne pokukaj IB, či to tam niekde nie je
@ohavnost dostala sa ku mne už informácia o tom, že SMS o tom, že peniaze prišli mi prísť nemusí, že mám len na nete skúsiť skontrolovať stav účtu a ako sa tak dívam, tak to je tam Nevedela som, že SMS neposielajú, ale nevadí - pre budúcnosť budem vedieť ... Ďakujem za ochotu pomôcť každopádne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty